Cimeri razlicitih polova?!
Moderator: anex
-
FortunaBela
Meni nikad nije trebao ni cimer ni cimerka.... 
-
bosnjo_tz
#28 Re: Cimeri razlicitih polova?!
samo ime kaze ! Tuzla...kikic wrote:Bosnjo, a gdje ti zivis, ako nije tajna? Sto vise niste cimeri?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
bosnjo_tz wrote: nije bas ona golotinja na koju si ti pomislila odma,
recimo sretnemo se navece u hodniku ja u gacama ona u gacama...![]()
a onda poslje tusiranja imala je obicaj hodati u polu otkrivenom ogrtacu op kuci, a ja u gacama bez majice (tipicno musko)...
Al to smo sve gledali OK... bez nekakvihreakcija..
- anais_nin
Prenj wrote:Nova epizoda serije slikovnica Maja:"Maja i cimer"
Anais, ima li kraja ovoj sapunici?
- anais_nin
ma stipu njih Bosnjo, samo im vokri sto i oni nisu sa zeMskom zivilibosnjo_tz wrote:Vidim ja ovo je sve neka zajebancija, odo valja mi u radnju..Monsignor wrote:pape wrote:@Monsignor, ... preduhitrio si me, .... pisao sam poruku, a osvanula tvoja, .... gotovo identicna.
![]()
Dobar je bosnjo_tz, ... dobar.
![]()
Pa mislim ....budimo realni...
-
Monsignor
Pa nemoj da se ljutis brate ali iznio si tvrdnju u koju ce tesko ijedan hetero muskarac povjerovati.bosnjo_tz wrote:Vidim ja ovo je sve neka zajebancija, odo valja mi u radnju..Monsignor wrote:pape wrote:@Monsignor, ... preduhitrio si me, .... pisao sam poruku, a osvanula tvoja, .... gotovo identicna.
![]()
![]()
Pa mislim ....budimo realni...
- pape
bosnjo_tz wrote:Vidim ja ovo je sve neka zajebancija, odo valja mi u radnju..Monsignor wrote:Pa mislim ....budimo realni...pape wrote:@Monsignor, ... preduhitrio si me, .... pisao sam poruku, a osvanula tvoja, .... gotovo identicna.
![]()
![]()
- anais_nin
on je samo rekao da u tom momentu ne misli na sexpape wrote:Ti si poceo sa zajebancijama.
Cimerka ti se okupa, .... polugola ti vrti guzovima ispred nosa, .... ti je posmatras k`o drugaricu i onda, ...... kao, ... mi pravimo zajebanciju.
![]()
![]()
-
Prenj
Sapunica koja je nekad izlazila u vidu djecijih slikovnica sa naslovima kao:anais_nin wrote:ko je sad Maja?Prenj wrote:Ne mislim na cimera, vec na ovu seriju Maja?Prenj wrote:Nova epizoda serije slikovnica Maja:"Maja i cimer"
Anais, ima li kraja ovoj sapunici?![]()
![]()
"Maja u skoli", "Maja na brodu", "Maja u avionu", ...
Da nastavim sa analogijom?
- uvjek dobar gost
Ja bih pokusao, da vidimo sta ce biti... mislim cimerka i ja u jednom stanu... kroz odredjeno vrijeme nesto bi garant bilo, jedino ako oboje nismo u vezama il bracnim zajednicama... al ako smo cimeri... pa haj ko bi uzeo nekog ko nije privlacan za cimera il kad ste vidjeli da se druze ljudi razlicitih spolova a da nisu fizicki u pet deka... ILI sam je dekadentni Balkanac ??????
- pape
anais_nin wrote:on je samo rekao da u tom momentu ne misli na sexpape wrote:Ti si poceo sa zajebancijama.
Cimerka ti se okupa, .... polugola ti vrti guzovima ispred nosa, .... ti je posmatras k`o drugaricu i onda, ...... kao, ... mi pravimo zajebanciju.
![]()
![]()
nije rekao nista za poslije
Da je mislio, .... cijela prica bi sretno zavrsila, .... i po njih dvoje, a Bogami i za nas ostale.
- anais_nin
pa sto kupujes slikovnice ako ti se ne citaju???Prenj wrote: Sapunica koja je nekad izlazila u vidu djecijih slikovnica sa naslovima kao:
Da nastavim sa analogijom?
-
Prenj
Nit' kupujem, nit' citam, samo pitam, kad izlazi zadnja epizoda?anais_nin wrote:pa sto kupujes slikovnice ako ti se ne citaju???Prenj wrote: Sapunica koja je nekad izlazila u vidu djecijih slikovnica sa naslovima kao:
Da nastavim sa analogijom?![]()
![]()
- anais_nin
kaze reziser dok je gledanost na ovom nivou nema svrsavanjaPrenj wrote:Nit' kupujem, nit' citam, samo pitam, kad izlazi zadnja epizoda?anais_nin wrote:pa sto kupujes slikovnice ako ti se ne citaju???Prenj wrote: Sapunica koja je nekad izlazila u vidu djecijih slikovnica sa naslovima kao:
Da nastavim sa analogijom?![]()
![]()
-
Monsignor
Nema, cak ni u crvenkapici...i tamo lovac upuca vuka (metkom) i tek su onda svi sretni i zive jos 100 godina.anais_nin wrote:znaci nema hepi enda bez metka???pape wrote:Nista on nije mislio.
![]()
Da je mislio, .... cijela prica bi sretno zavrsila, .... i po njih dvoje, a Bogami i za nas ostale.![]()
![]()
-
Monsignor
Nema, cak ni u crvenkapici...i tamo lovac upuca vuka (metkom) i tek su onda svi sretni i zive jos 100 godina.anais_nin wrote:znaci nema hepi enda bez metka???pape wrote:Nista on nije mislio.
![]()
Da je mislio, .... cijela prica bi sretno zavrsila, .... i po njih dvoje, a Bogami i za nas ostale.![]()
![]()
- anais_nin
Monsignor wrote:Nema, cak ni u crvenkapici...i tamo lovac upuca vuka (metkom) i tek su onda svi sretni i zive jos 100 godina.anais_nin wrote:znaci nema hepi enda bez metka???pape wrote:Nista on nije mislio.
![]()
![]()
![]()
![]()