Cimeri razlicitih polova?!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Da li biste ikad imali cimera(cimericu) suprotnog pola?

Da, vec sam imao/la to iskustvo...
4
29%
Da, pokusao/la bih ako mi se pruzi prilika
5
36%
Ne, imao/la sam negativno iskustvo
0
No votes
Ne, i ne zelim ni da pokusam
1
7%
Ne znam
2
14%
Volim da zivim sam(a)
2
14%

Total votes: 14

anais_nin

#1 Cimeri razlicitih polova?!

Post by anais_nin »

Da li ste tj da li biste ikad zivjeli sa osobom suprotnog pola sa kojom NISTE u romanticnoj vezi? :D Kakva su vasa iskustva, misljenja po ovom pitanju?

Je li se bolje drzati istospolnih kombinacija ili "platonski" odnosi musko-zensko pod istim krovom imaju i svojih prednosti? :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D Nada zadnja umire :oops: :D zašto da ne :D :D Anais jel' to tražiš cimera ? :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote::D Nada zadnja umire :oops: :D zašto da ne :D :D Anais jel' to tražiš cimera ? :D :D
je l se to nudis? :lol: :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Samo pitam :D :D
car-x

Post by car-x »

ferceralo je dobro svojevremeno..
kad bi jedna od njih dvije imala PMS, ja bi bjezo sto je moguce vise iz stana. malo bi vise pazio na dzumbus u kuhinji i tak, a inace je bilo ok..

par put sedmicno nesto fino skuham, i ostatak hefte me umaze ko pravog cara.. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Iskreno, meni je sa cimerom (barem do sada) lakse zivjeti nego sto je bilo i sa jednom osobom zenskog roda... :D oboje kuhamo, oboje peremo sude, on je malo neuredniji od mene, ali kod mene nema srkleta, tako da me to ne zivcira :D sto je najvaznije sve odluke vezane za raspored stvari i unustranji dizajn stana je ostavio meni, tako da sve frcera :lol: inace i prije ovoga smo bili drama dobri prijatelji, tako da je tranzicija bila fakat bezbolna :D

nego su mi smjesne insinuacije od nekih ljudi van okvira naseg odnosa... :lol: :D ljudi kad cuju da zivim sa osobom suprotnog pola odmah nesto pocnu namigivati ili pocnu price tipa "eh da su taj i ta sve dok jednog dana nisu osvanuli u vezi, braku blablablabla" :lol: malo drugacija verzija price o tome "kako je prijateljstvo izmedju muskarca i zene nemoguce" :D

za mene licno veoma pozitivno iskustvo :D
bosnjo_tz

#7 Re: Cimeri razlicitih polova?!

Post by bosnjo_tz »

anais_nin wrote:Da li ste tj da li biste ikad zivjeli sa osobom suprotnog pola sa kojom NISTE u romanticnoj vezi? :D Kakva su vasa iskustva, misljenja po ovom pitanju?

Je li se bolje drzati istospolnih kombinacija ili "platonski" odnosi musko-zensko pod istim krovom imaju i svojih prednosti? :D
Skoro dvije godine iskustva. Vecinom sve pozitivno !

Dodatno pitanje !

Je li neko bio u vezi a pri tome imao cimera/ku ? ...
Zvali su me "odlikas" :)
anais_nin

#8 Re: Cimeri razlicitih polova?!

Post by anais_nin »

bosnjo_tz wrote: Je li neko bio u vezi a pri tome imao cimera/ku ? ...
ja sam u vezi (ne sa cimerom :lol:), ali do sada se momak i cimer jako dobro slazu :D
bosnjo_tz

#9 Re: Cimeri razlicitih polova?!

Post by bosnjo_tz »

anais_nin wrote:
bosnjo_tz wrote: Je li neko bio u vezi a pri tome imao cimera/ku ? ...
ja sam u vezi (ne sa cimerom :lol:), ali do sada se momak i cimer jako dobro slazu :D
znam kako to ide...
zensko

Post by zensko »

jedan cimer juzni pol drugi sjeverni

:D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

anais_nin wrote:Iskreno, meni je sa cimerom (barem do sada) lakse zivjeti nego sto je bilo i sa jednom osobom zenskog roda... :D oboje kuhamo, oboje peremo sude, on je malo neuredniji od mene, ali kod mene nema srkleta, tako da me to ne zivcira :D sto je najvaznije sve odluke vezane za raspored stvari i unustranji dizajn stana je ostavio meni, tako da sve frcera :lol: inace i prije ovoga smo bili drama dobri prijatelji, tako da je tranzicija bila fakat bezbolna :D

za mene licno veoma pozitivno iskustvo :D
:-) Jao, jao, ... kako ce ovdje rasplet biti caroban. :D
Po prirodi stvari, .... tu je stalno prisutan "napon" cija frekvencija jos uvijek oscilira, jer, ... jel` ... "uklopnicari nesto podesavaju" na mjernim instrumentima. :oops: Odstupanja od "zadatih vrijednosti" su neznatna, jer, ... jel`.... on je malo neuredniji - al` ... raspored stvari i dizajn su kako ona zeli. ... :zzzz:
Sve dok se jednu vecer, koja je izgledala kao i sve ostale, nije "desilo", jer ... jel`.... ona je bila nesto indisponirana, a on .... on je nasao nacina da joj "ushtima frekvenciju".
A uvijek su bili "drama dobri prijatelji". :roll:
I opet je tranzicija bila, ... fakat, .... bezbolna. ... :oops: :zzzz: :wink:
anais_nin

Post by anais_nin »

pape wrote: :-) Jao, jao, ... kako ce ovdje rasplet biti caroban. :D
Po prirodi stvari, .... tu je stalno prisutan "napon" cija frekvencija jos uvijek oscilira, jer, ... jel` ... "uklopnicari nesto podesavaju" na mjernim instrumentima. :oops: Odstupanja od "zadatih vrijednosti" su neznatna, jer, ... jel`.... on je malo neuredniji - al` ... raspored stvari i dizajn su kako ona zeli. ... :zzzz:
Sve dok se jednu vecer, koja je izgledala kao i sve ostale, nije "desilo", jer ... jel`.... ona je bila nesto indisponirana, a on .... on je nasao nacina da joj "ushtima frekvenciju".
A uvijek su bili "drama dobri prijatelji". :roll:
I opet je tranzicija bila, ... fakat, .... bezbolna. ... :oops: :zzzz: :wink:
:lol: ej naslusala sam se tih predvidjanja koliko hoces :D NO WAY JOSE....razlog sto sve ovo frcera, je isti razlog iz kojeg nam prijateljstvo prvao dobro frcera, a to je 0% seksualne privlacnosti...nema tajni, nema uzbudjenja, nema misterije, nema napetosti izmedju nas.....i prije cimeranja prosli smo sito i reseto, i jednostavno sada se odnosimo jedno prema drugom sestro-bratski :lol: :D

i imamo i mi onih tipicnih TV cimerskih momenata :lol: npr kad ja pronadjem u frizideru ostatke neke valjda nekad jestive materije koja se totalno izoblicila...uvijek njegovo dijelo :lol: ali uglavnom je ritam i dinamika zivljenja izbalansiranija nego kad sam zivjela sa osobama mog pola :D
rumenko

Post by rumenko »

Da bi se zadrzalo na cimerskom odnosu...morala bi biti ruzna ko lopov...a i to ne garantujem...jer nakon dvije case vina..proljepsala bi se...garant
pape

Post by pape »

anais_nin wrote: ....razlog sto sve ovo frcera, je isti razlog iz kojeg nam prijateljstvo prvao dobro frcera, a to je 0% seksualne privlacnosti...nema tajni, nema uzbudjenja, nema misterije, nema napetosti izmedju nas.....i prije cimeranja prosli smo sito i reseto, i jednostavno sada se odnosimo jedno prema drugom sestro-bratski :lol: :D
:roll: :roll: :roll: Trudim se i pokusavam da sebi docaram ovo boldirano, ... :roll: .... pomozi, ... ne ide mi .... :roll: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pape wrote:
anais_nin wrote: ....razlog sto sve ovo frcera, je isti razlog iz kojeg nam prijateljstvo prvao dobro frcera, a to je 0% seksualne privlacnosti...nema tajni, nema uzbudjenja, nema misterije, nema napetosti izmedju nas.....i prije cimeranja prosli smo sito i reseto, i jednostavno sada se odnosimo jedno prema drugom sestro-bratski :lol: :D
:roll: :roll: :roll: Trudim se i pokusavam da sebi docaram ovo boldirano, ... :roll: .... pomozi, ... ne ide mi .... :roll: :D
:lol: ma daaaaaaaaaaaaaaaj....pa zar se tebi nije desilo da te ne PRIVLACI lijepa zena? :D
pape

Post by pape »

anais_nin wrote:
pape wrote:
:lol: ma daaaaaaaaaaaaaaaj....pa zar se tebi nije desilo da te ne PRIVLACI lijepa zena? :D
:roll: Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ..... anais, ..... jel` me to zayebavas???? :-) :-) :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

pape wrote: :roll: Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ..... anais, ..... jel` me to zayebavas???? :-) :-) :-)
:lol: ma malo :D cesto zaboravim da je vama muskima to drugacije :lol: jer mi se to cesto desava da me zgodan lik ne privlaci...za mene je poenta privlacnosti nesto totalno drugo :D

ma nije poenta ove teme hocu li se ja spetljati sa svojim cimerom (NECU :lol: :D, veoma sretno smo oduzeti i ja i on), nego kakav vam je to aranzman, zivot sa osobom suprotnog pola??? :D
bosnjo_tz

Post by bosnjo_tz »

anais_nin wrote:
pape wrote: :roll: Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ..... anais, ..... jel` me to zayebavas???? :-) :-) :-)
:lol: ma malo :D cesto zaboravim da je vama muskima to drugacije :lol: jer mi se to cesto desava da me zgodan lik ne privlaci...za mene je poenta privlacnosti nesto totalno drugo :D

ma nije poenta ove teme hocu li se ja spetljati sa svojim cimerom (NECU :lol: :D, veoma sretno smo oduzeti i ja i on), nego kakav vam je to aranzman, zivot sa osobom suprotnog pola??? :D
To ne moze razumjeti onaj ko nije dozivjeo...
To su neki specificno super odnosi... Nije stvar jel te privlaci ili ne...
Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku... :) one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...
anais_nin

Post by anais_nin »

bosnjo_tz wrote: Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku... :) one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...
je l bas nikako? :lol: il samo ne s tom osobom? :D :lol:

ma meni je milion drugih stvari super....sto mi je 90% vremena jedan od najprijatelja blizu pa mozemo naprdivat do besvijesti ili ga mogu konsultovat kad je nesto bitno, i on mene :D itd itd...
Monsignor

Post by Monsignor »

bosnjo_tz wrote:
anais_nin wrote:

Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku... :) one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...[/quote]

Cimerka dobra uff, vidjas je polu-golu a ne mislis o sexu...jok nego mislis na Samuela Eto-a i na Barcelonu...ma daaaaaaaaaj :D :D :D
kikic

#21 Cimeri razlicitih polova?!

Post by kikic »

Bosnjo, a gdje ti zivis, ako nije tajna? Sto vise niste cimeri?
pape

Post by pape »

bosnjo_tz wrote:
anais_nin wrote:

Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku... :) one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...
:-) I ja kazem da je to super odnos. :-)
I sta kazes, ... cimerka ti ... uff, ....... puno se vidja golotinja , .... al` ti, .... ne mislis o sexu. :oops: :-) :-)
:-) Neko ovdje stvarno nije normalan. Mozda, .... mozda sam to i ja. :-)
bosnjo_tz

Post by bosnjo_tz »

anais_nin wrote:
bosnjo_tz wrote: Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku... :) one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...
je l bas nikako? :lol: il samo ne s tom osobom? :D :lol:

ma meni je milion drugih stvari super....sto mi je 90% vremena jedan od najprijatelja blizu pa mozemo naprdivat do besvijesti ili ga mogu konsultovat kad je nesto bitno, i on mene :D itd itd...
nije bas ona golotinja na koju si ti pomislila odma :),
recimo sretnemo se navece u hodniku ja u gacama ona u gacama... :shock:
a onda poslje tusiranja imala je obicaj hodati u polu otkrivenom ogrtacu op kuci, a ja u gacama bez majice (tipicno musko)...
Al to smo sve gledali OK... bez nekakvih :shock: reakcija..
bosnjo_tz

#24 Re: Cimeri razlicitih polova?!

Post by bosnjo_tz »

kikic wrote:Bosnjo, a gdje ti zivis, ako nije tajna? Sto vise niste cimeri?
To moras se usredocit... Mislis na integrale...:)
anais_nin

Post by anais_nin »

pape wrote: :-) I ja kazem da je to super odnos. :-)
I sta kazes, ... cimerka ti ... uff, ....... puno se vidja golotinja , .... al` ti, .... ne mislis o sexu. :oops: :-) :-)
:-) Neko ovdje stvarno nije normalan. Mozda, .... mozda sam to i ja. :-)
jao jao sto ste bRezbrazni :D mozda je covjek mislio na golotinju cimericinih prijateljica :D ja samo da podvucem da mene moj cimer vidja samo totalno obucenu, i obrnuto :D nema momenata golotinje osim pojedinacno u WCu :lol: :D
Post Reply