Je li se bolje drzati istospolnih kombinacija ili "platonski" odnosi musko-zensko pod istim krovom imaju i svojih prednosti?
Cimeri razlicitih polova?!
Moderator: anex
- anais_nin
#1 Cimeri razlicitih polova?!
Da li ste tj da li biste ikad zivjeli sa osobom suprotnog pola sa kojom NISTE u romanticnoj vezi?
Kakva su vasa iskustva, misljenja po ovom pitanju?
Je li se bolje drzati istospolnih kombinacija ili "platonski" odnosi musko-zensko pod istim krovom imaju i svojih prednosti?
- manijak1
- manijak1
-
car-x
ferceralo je dobro svojevremeno..
kad bi jedna od njih dvije imala PMS, ja bi bjezo sto je moguce vise iz stana. malo bi vise pazio na dzumbus u kuhinji i tak, a inace je bilo ok..
par put sedmicno nesto fino skuham, i ostatak hefte me umaze ko pravog cara..
kad bi jedna od njih dvije imala PMS, ja bi bjezo sto je moguce vise iz stana. malo bi vise pazio na dzumbus u kuhinji i tak, a inace je bilo ok..
par put sedmicno nesto fino skuham, i ostatak hefte me umaze ko pravog cara..
- anais_nin
Iskreno, meni je sa cimerom (barem do sada) lakse zivjeti nego sto je bilo i sa jednom osobom zenskog roda...
oboje kuhamo, oboje peremo sude, on je malo neuredniji od mene, ali kod mene nema srkleta, tako da me to ne zivcira
sto je najvaznije sve odluke vezane za raspored stvari i unustranji dizajn stana je ostavio meni, tako da sve frcera
inace i prije ovoga smo bili drama dobri prijatelji, tako da je tranzicija bila fakat bezbolna
nego su mi smjesne insinuacije od nekih ljudi van okvira naseg odnosa...
ljudi kad cuju da zivim sa osobom suprotnog pola odmah nesto pocnu namigivati ili pocnu price tipa "eh da su taj i ta sve dok jednog dana nisu osvanuli u vezi, braku blablablabla"
malo drugacija verzija price o tome "kako je prijateljstvo izmedju muskarca i zene nemoguce"
za mene licno veoma pozitivno iskustvo
nego su mi smjesne insinuacije od nekih ljudi van okvira naseg odnosa...
-
bosnjo_tz
#7 Re: Cimeri razlicitih polova?!
Skoro dvije godine iskustva. Vecinom sve pozitivno !anais_nin wrote:Da li ste tj da li biste ikad zivjeli sa osobom suprotnog pola sa kojom NISTE u romanticnoj vezi?Kakva su vasa iskustva, misljenja po ovom pitanju?
Dodatno pitanje !
Je li neko bio u vezi a pri tome imao cimera/ku ? ...
Zvali su me "odlikas"
- anais_nin
#8 Re: Cimeri razlicitih polova?!
ja sam u vezi (ne sa cimerombosnjo_tz wrote: Je li neko bio u vezi a pri tome imao cimera/ku ? ...
Zvali su me "odlikas"
-
bosnjo_tz
#9 Re: Cimeri razlicitih polova?!
znam kako to ide...anais_nin wrote:ja sam u vezi (ne sa cimerombosnjo_tz wrote: Je li neko bio u vezi a pri tome imao cimera/ku ? ...
Zvali su me "odlikas"), ali do sada se momak i cimer jako dobro slazu
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
anais_nin wrote:Iskreno, meni je sa cimerom (barem do sada) lakse zivjeti nego sto je bilo i sa jednom osobom zenskog roda...oboje kuhamo, oboje peremo sude, on je malo neuredniji od mene, ali kod mene nema srkleta, tako da me to ne zivcira
sto je najvaznije sve odluke vezane za raspored stvari i unustranji dizajn stana je ostavio meni, tako da sve frcera
inace i prije ovoga smo bili drama dobri prijatelji, tako da je tranzicija bila fakat bezbolna
![]()
Po prirodi stvari, .... tu je stalno prisutan "napon" cija frekvencija jos uvijek oscilira, jer, ... jel` ... "uklopnicari nesto podesavaju" na mjernim instrumentima.
Sve dok se jednu vecer, koja je izgledala kao i sve ostale, nije "desilo", jer ... jel`.... ona je bila nesto indisponirana, a on .... on je nasao nacina da joj "ushtima frekvenciju".
A uvijek su bili "drama dobri prijatelji".
I opet je tranzicija bila, ... fakat, .... bezbolna. ...
- anais_nin
pape wrote:Jao, jao, ... kako ce ovdje rasplet biti caroban.
![]()
Po prirodi stvari, .... tu je stalno prisutan "napon" cija frekvencija jos uvijek oscilira, jer, ... jel` ... "uklopnicari nesto podesavaju" na mjernim instrumentima.Odstupanja od "zadatih vrijednosti" su neznatna, jer, ... jel`.... on je malo neuredniji - al` ... raspored stvari i dizajn su kako ona zeli. ...
Sve dok se jednu vecer, koja je izgledala kao i sve ostale, nije "desilo", jer ... jel`.... ona je bila nesto indisponirana, a on .... on je nasao nacina da joj "ushtima frekvenciju".
A uvijek su bili "drama dobri prijatelji".![]()
I opet je tranzicija bila, ... fakat, .... bezbolna. ...![]()
![]()
i imamo i mi onih tipicnih TV cimerskih momenata
- pape
anais_nin wrote: ....razlog sto sve ovo frcera, je isti razlog iz kojeg nam prijateljstvo prvao dobro frcera, a to je 0% seksualne privlacnosti...nema tajni, nema uzbudjenja, nema misterije, nema napetosti izmedju nas.....i prije cimeranja prosli smo sito i reseto, i jednostavno sada se odnosimo jedno prema drugom sestro-bratski![]()
![]()
- anais_nin
pape wrote:anais_nin wrote: ....razlog sto sve ovo frcera, je isti razlog iz kojeg nam prijateljstvo prvao dobro frcera, a to je 0% seksualne privlacnosti...nema tajni, nema uzbudjenja, nema misterije, nema napetosti izmedju nas.....i prije cimeranja prosli smo sito i reseto, i jednostavno sada se odnosimo jedno prema drugom sestro-bratski![]()
![]()
![]()
![]()
Trudim se i pokusavam da sebi docaram ovo boldirano, ...
.... pomozi, ... ne ide mi ....
![]()
- pape
anais_nin wrote:pape wrote:anais_nin wrote: ....razlog sto sve ovo frcera, je isti razlog iz kojeg nam prijateljstvo prvao dobro frcera, a to je 0% seksualne privlacnosti...nema tajni, nema uzbudjenja, nema misterije, nema napetosti izmedju nas.....i prije cimeranja prosli smo sito i reseto, i jednostavno sada se odnosimo jedno prema drugom sestro-bratski![]()
![]()
![]()
![]()
Trudim se i pokusavam da sebi docaram ovo boldirano, ...
.... pomozi, ... ne ide mi ....
![]()
ma daaaaaaaaaaaaaaaj....pa zar se tebi nije desilo da te ne PRIVLACI lijepa zena?
- anais_nin
pape wrote:Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ..... anais, ..... jel` me to zayebavas????
![]()
![]()
ma nije poenta ove teme hocu li se ja spetljati sa svojim cimerom (NECU
-
bosnjo_tz
To ne moze razumjeti onaj ko nije dozivjeo...anais_nin wrote:pape wrote:Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ..... anais, ..... jel` me to zayebavas????
![]()
![]()
ma malo
cesto zaboravim da je vama muskima to drugacije
jer mi se to cesto desava da me zgodan lik ne privlaci...za mene je poenta privlacnosti nesto totalno drugo
![]()
ma nije poenta ove teme hocu li se ja spetljati sa svojim cimerom (NECU![]()
, veoma sretno smo oduzeti i ja i on), nego kakav vam je to aranzman, zivot sa osobom suprotnog pola???
To su neki specificno super odnosi... Nije stvar jel te privlaci ili ne...
Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku...
- anais_nin
je l bas nikako?bosnjo_tz wrote: Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku...one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...
ma meni je milion drugih stvari super....sto mi je 90% vremena jedan od najprijatelja blizu pa mozemo naprdivat do besvijesti ili ga mogu konsultovat kad je nesto bitno, i on mene
-
Monsignor
To ne moze razumjeti onaj ko nije dozivjeo...bosnjo_tz wrote:anais_nin wrote:pape wrote:Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ..... anais, ..... jel` me to zayebavas????
![]()
![]()
ma malo
jer mi se to cesto desava da me zgodan lik ne privlaci...za mene je poenta privlacnosti nesto totalno drugo
![]()
, veoma sretno smo oduzeti i ja i on), nego kakav vam je to aranzman, zivot sa osobom suprotnog pola???
Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku...
Cimerka dobra uff, vidjas je polu-golu a ne mislis o sexu...jok nego mislis na Samuela Eto-a i na Barcelonu...ma daaaaaaaaaj
-
kikic
#21 Cimeri razlicitih polova?!
Bosnjo, a gdje ti zivis, ako nije tajna? Sto vise niste cimeri?
- pape
bosnjo_tz wrote:To ne moze razumjeti onaj ko nije dozivjeo...anais_nin wrote:pape wrote:Ma daaaaaaaaaaaaaaj, ..... anais, ..... jel` me to zayebavas????
![]()
![]()
ma malo
![]()
Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku...one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...
I sta kazes, ... cimerka ti ... uff, ....... puno se vidja golotinja , .... al` ti, .... ne mislis o sexu.
-
bosnjo_tz
nije bas ona golotinja na koju si ti pomislila odmaanais_nin wrote:je l bas nikako?bosnjo_tz wrote: Recimo u mom slucaju cimerka je dobra (uff) al meni je veci gust bio kada drugim curama kazem da imam cimerku...one vide nesto tu zanimljivo... Ma ima svega tu, puno se vidja golotinja sto je normalno kada sa nekim zivis, al to su opet neki jaranski odnosi i o sexu ne mislis...
il samo ne s tom osobom?
![]()
![]()
ma meni je milion drugih stvari super....sto mi je 90% vremena jedan od najprijatelja blizu pa mozemo naprdivat do besvijesti ili ga mogu konsultovat kad je nesto bitno, i on meneitd itd...
recimo sretnemo se navece u hodniku ja u gacama ona u gacama...
a onda poslje tusiranja imala je obicaj hodati u polu otkrivenom ogrtacu op kuci, a ja u gacama bez majice (tipicno musko)...
Al to smo sve gledali OK... bez nekakvih
-
bosnjo_tz
#24 Re: Cimeri razlicitih polova?!
To moras se usredocit... Mislis na integrale...kikic wrote:Bosnjo, a gdje ti zivis, ako nije tajna? Sto vise niste cimeri?
- anais_nin
jao jao sto ste bRezbraznipape wrote:I ja kazem da je to super odnos.
![]()
I sta kazes, ... cimerka ti ... uff, ....... puno se vidja golotinja , .... al` ti, .... ne mislis o sexu.![]()
![]()
Neko ovdje stvarno nije normalan. Mozda, .... mozda sam to i ja.