Ja sam isto mislio da je taj Azel France neka avio kompanija.
Nedavno sam usao u jedan i izgledalo mi je to onako dosta fuser, nabacano, fali i brojeva itd. A ne zelim ni kupiti nesto od 9 KM sto necu nositi. Cuo sam od od jedne zene, da je njoj osoba koja tamo radi rekla da dosta te robe stvarno jeste polovno. Ne znam. Zao mi je sto je prije nisam otkrio jer Zara ima super stvari, koje su ionako prilicno povoljne a ovdje su kako vidim bagatela, ali cuo sam da su navodno produzili s Zarom ugovor. Pa eto, mozda i navratim.
Sto se Levisa i jos nekih skupljih marki tice ne bih se bas kunio u neki njihov kvalitet. Znao sam kupiti hlace u Levisu a da mi se nakon par nosenja izderu na 10 mjesta. Cijena je naravno Levisova, odnosno bitno veca no kod Zare.
Meni je recimo Springfield odlican. Volio bih vise da on ima on line za BiH nego 100 Azela. Roba kvalitetna, cijene isto prihvatljive, a kad su im snizenja mozes kupovati po stvarno smijesnim cijenama, koje su u rangu Azela. Kupovao sam sebi tamo kratke majice od 6 - 9 KM

, djempere debele 100% pamuk za 19-26 KM i najskuplji 34 KM. Vuneni kupio 90% vuna, 10% poliester za 14 KM

Kosulje za 29-19 KM, hlace 29-19 pa i 9 KM. Kupio si na ljeto jedan vuneni kaput snizen s 179 KM na 14 KM.

Otisao iduci dan da uzmem jos jedan, al otislo.