Azel France i ostale prodavnice :-))))

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
amiria

#576 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by amiria »

Gospoda Ministarka wrote:
zamzija wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Ja se iznerviram kad me dragi pita nakon lutanja Zarom "Ima li sta". :x Cuj ima li sta... 90% robe im je vrhunsko.
Jest, govorimo o "pravoj" Zari :)))

Draga Zamzija, ko zna i
u trgovini poloovne robe se moze super obuci. Azel France ima super stvari.

Upotpunosti se slazem s tobom. Prije par dana ja kupila dzemprcic (kasnije ga uslikam i postavim) 30 KM bio, uglavnom ja prezadovoljna bila. I jucer prebacam kanale i na Novoj neka emisija kad u voditeljice isti dzemper kao moj :-) . Mozes zamisliti mog iznenadjenja :D :D :D
Mariella

#577 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by Mariella »

Ja juce slucajno zalutam u Haris export, na Dobrinji, i na kraju za 13 KM kupim 3 super stvarcice! :lol:
Dvije majice po 3 i jednu tanku tuniku snizena sa 17 na 7. Uslikat cu, pa da vidite :)

Bilo je jos super majica, ali su sve L, pa ako nekom odgovara nek pogleda :-D I naravno, obratite paznju ima li nekih gresaka ili slicno.
Gospoda Ministarka

#578 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by Gospoda Ministarka »

Mariella wrote:Ja juce slucajno zalutam u Haris export, na Dobrinji, i na kraju za 13 KM kupim 3 super stvarcice! :lol:
Dvije majice po 3 i jednu tanku tuniku snizena sa 17 na 7. Uslikat cu, pa da vidite :)

Bilo je jos super majica, ali su sve L, pa ako nekom odgovara nek pogleda :-D I naravno, obratite paznju ima li nekih gresaka ili slicno.
Haris Export, kupuje stvari od tvornica u Turskoj i to je roba koja nije mogla proci visoke kriterijume kuca za koje se tu sije, tako da bez problema tu mozete naci i Marks&Spencer, Gina Tricot, H&M etc.
LONGMAN

#579 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by LONGMAN »

Ja samo da kazem da je (mislim) dosla roba u azel na socijalnom, ogromni kombi je ispred bio sa otvorenim vrOtima :D
amiria

#580 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by amiria »

Moj danjasnji ulov za 20 KM :D :D :D

Image
zamzija

#581 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by zamzija »

aaaaa kako je peeepaaaa :)
amiria

#582 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by amiria »

Na Ilidzi u Azelu, bile su i crne samo je materijal drugaciji i nisu imale kajsica.
RespectaFemine

#583 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by RespectaFemine »

joj ja sam nedavno u onoj radnji kod pozorista, bivsi Salamander, kupila dvoje pantola- jedne stofane na peglu i jedne ni svila ni teksas na snizenju 70 posto- jest jednako za 13 KM..luda za njima..neznam jeli jos traje snizenje ali bilo je predobre robe :thumbup:
suncica24

#584 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by suncica24 »

Ja bi samo da poredam sve po spisku i preko spiska Zarinim, Bershkinim, Sferinim i Stradivariusovim dizajnerima za ovogodisnje kolekcije... pa ne bi mi ni seik, ma cijela SA seikova pomogla da mi ne ostanu gladne oci :skoljka:
zamzija

#585 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by zamzija »

Za sve one koje kupuju u outletu imate iza katedrale ( uz tramvajsku prugu prema čaršiji ) outlet Tom Tailor
( haljinice za 50 KM, majice za 20 KM...), Mexx, može se naći i neki Mango ... :-D
Ana_Karenjina2011

#586 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by Ana_Karenjina2011 »

Pozz za sve koji su vijedno tipkali od 2008. :wink:
Obzirom da je sad 2011. ja bih voljela ako bi meno bio ljubazan samo da napravi spisak lokacija na kojima se nalazi Azel France u Sarajevu - znam za dvije prodavnice kod Vijećnice, jednu iza BBI, jednu kod Mediacentra i za Dobrinju.
Eh, gdje ih ima još? :?
U potrazi sam za jednim modelom suknje, pa mi trebaju i ostale prodavnice, pošto u ovim nisam pronašla.
Hvala :D
alica.k

#587 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by alica.k »

Ana_Karenjina2011 wrote:Pozz za sve koji su vijedno tipkali od 2008. :wink:
Obzirom da je sad 2011. ja bih voljela ako bi meno bio ljubazan samo da napravi spisak lokacija na kojima se nalazi Azel France u Sarajevu - znam za dvije prodavnice kod Vijećnice, jednu iza BBI, jednu kod Mediacentra i za Dobrinju.
U potrazi sam za jednim modelom suknje, pa mi trebaju i ostale prodavnice, pošto u ovim nisam pronašla.
kupi nes u azelu i imas sve lokacije na kesi :)
O'zone
Globalni moderator

#588 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by O'zone »

Pijaca na Grbavici i tržni centar Šentada kod Socijalnog
amyca

#589 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by amyca »

O'zone wrote:
Pijaca na Grbavici i tržni centar Šentada kod Socijalnog
Ilidza, Sara Centar, na prvom spratu...
Bellydancesuperstar

#590 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by Bellydancesuperstar »

U azelu se može naći uvijek nešto lijepo za male pare. Iako primijetila sam da su u zadnje vrijeme digli cijene.
sarajevsko_pivo

#591 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by sarajevsko_pivo »

Bellydancesuperstar wrote:U azelu se može naći uvijek nešto lijepo za male pare. Iako primijetila sam da su u zadnje vrijeme digli cijene.
:bih:

Ali treba nam i orginal Zara radnja.
bez_ideje

#592 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by bez_ideje »

Danas u Azelu iza BBI ,tamo gdje su kosulje ,nekoliko modela sve od S do XL ...isto i sa pantolama od 34 do 42.......
Prije jeste vecina stvari bila S.......a sad vala ima brojeva......
Black111

#593 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by Black111 »

Ja sam isto mislio da je taj Azel France neka avio kompanija. :D

Nedavno sam usao u jedan i izgledalo mi je to onako dosta fuser, nabacano, fali i brojeva itd. A ne zelim ni kupiti nesto od 9 KM sto necu nositi. Cuo sam od od jedne zene, da je njoj osoba koja tamo radi rekla da dosta te robe stvarno jeste polovno. Ne znam. Zao mi je sto je prije nisam otkrio jer Zara ima super stvari, koje su ionako prilicno povoljne a ovdje su kako vidim bagatela, ali cuo sam da su navodno produzili s Zarom ugovor. Pa eto, mozda i navratim. :D

Sto se Levisa i jos nekih skupljih marki tice ne bih se bas kunio u neki njihov kvalitet. Znao sam kupiti hlace u Levisu a da mi se nakon par nosenja izderu na 10 mjesta. Cijena je naravno Levisova, odnosno bitno veca no kod Zare.

Meni je recimo Springfield odlican. Volio bih vise da on ima on line za BiH nego 100 Azela. Roba kvalitetna, cijene isto prihvatljive, a kad su im snizenja mozes kupovati po stvarno smijesnim cijenama, koje su u rangu Azela. Kupovao sam sebi tamo kratke majice od 6 - 9 KM :D , djempere debele 100% pamuk za 19-26 KM i najskuplji 34 KM. Vuneni kupio 90% vuna, 10% poliester za 14 KM :D Kosulje za 29-19 KM, hlace 29-19 pa i 9 KM. Kupio si na ljeto jedan vuneni kaput snizen s 179 KM na 14 KM. :D Otisao iduci dan da uzmem jos jedan, al otislo. :D
Black111

#594 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by Black111 »

sarajevsko_pivo wrote:
Bellydancesuperstar wrote:U azelu se može naći uvijek nešto lijepo za male pare. Iako primijetila sam da su u zadnje vrijeme digli cijene.
:bih:

Ali treba nam i orginal Zara radnja.
Mislim da je svakako bolje nego Azel. Jer Zara daje odlicne popuste, tako da ti dodje cijena tu negdje.
Lounge Act

#595 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by Lounge Act »

Black111 wrote:Ja sam isto mislio da je taj Azel France neka avio kompanija. :D

Nedavno sam usao u jedan i izgledalo mi je to onako dosta fuser, nabacano, fali i brojeva itd. A ne zelim ni kupiti nesto od 9 KM sto necu nositi. Cuo sam od od jedne zene, da je njoj osoba koja tamo radi rekla da dosta te robe stvarno jeste polovno. Ne znam. Zao mi je sto je prije nisam otkrio jer Zara ima super stvari, koje su ionako prilicno povoljne a ovdje su kako vidim bagatela, ali cuo sam da su navodno produzili s Zarom ugovor. Pa eto, mozda i navratim. :D

Sto se Levisa i jos nekih skupljih marki tice ne bih se bas kunio u neki njihov kvalitet. Znao sam kupiti hlace u Levisu a da mi se nakon par nosenja izderu na 10 mjesta. Cijena je naravno Levisova, odnosno bitno veca no kod Zare.

Meni je recimo Springfield odlican. Volio bih vise da on ima on line za BiH nego 100 Azela. Roba kvalitetna, cijene isto prihvatljive, a kad su im snizenja mozes kupovati po stvarno smijesnim cijenama, koje su u rangu Azela. Kupovao sam sebi tamo kratke majice od 6 - 9 KM :D , djempere debele 100% pamuk za 19-26 KM i najskuplji 34 KM. Vuneni kupio 90% vuna, 10% poliester za 14 KM :D Kosulje za 29-19 KM, hlace 29-19 pa i 9 KM. Kupio si na ljeto jedan vuneni kaput snizen s 179 KM na 14 KM. :D Otisao iduci dan da uzmem jos jedan, al otislo. :D

i meni isto :thumbup:
SmokingMan

#596 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))

Post by SmokingMan »

Javite mi ako u Azelu/Sarajevo ima muških džempera L veličine. :D
Post Reply