Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nikada nisam bila alergicna na cefalosporine ali poslije prvih par kapsula ceporexa (radi jake gripe ili nazeba) desio mi se dramatican osip u obliku velikih crvenih pecata po licu i cijelome tijelu... pokusala sam sa raznim antialergenskim terapijama ali stanje se nije poboljsalo....
.... zna li neko alternativni ucinkovit, provjeren oblik terapije
senada wrote:Nikada nisam bila alergicna na cefalosporine ali poslije prvih par kapsula ceporexa (radi jake gripe ili nazeba) desio mi se dramatican osip u obliku velikih crvenih pecata po licu i cijelome tijelu... pokusala sam sa raznim antialergenskim terapijama ali stanje se nije poboljsalo....
.... zna li neko alternativni ucinkovit, provjeren oblik terapije
ljekari samo mehanicki pisu recepte...
Hvala
provjeri sadrzaj tog ceporexa jer vjerojatno sadrzi tvari na koje si alergicna
ja do poslije rata nisam imala ni jednu jedinu alergiju (osim jedne kada sam bila dijete...izazvane odjevnim predmetom koji sam obukla a nisam oprala prethodno)..a tek nakon rata mi se javila prvo alergija na sunce (po ramenima), alergija na metal (gdje god me dotakne) i nedavno mi zamalo oci nisu ispale od kihanja...valjda na prvi znak proljeca...inace sam ok ...malo me i pritisak zajebava a i slaba mi je cirkulacija...al ne zalim se
savjet:
potrazi strucno misljenje dr. Faruka Alendara (radi na dermatologiji- Kosevo i ima pvt ordinaciju negdje u pPofalicima)
ili
dr Asje Prohic ( radi na dermatologiji Kosevo i utorkom i cetvrtkom od 16 do 17 u Eurofarm - Ilidza)...
Prije par godina zbog pogresne terapije (a bio je i ceporeks) sam zamalo preselila na "drugu stranu"... I jedan od simptoma je i crvenilo lica i drugih djelova tjela (sirilo se)...
Ovo dvoje gore navedenih su mi spasili zivot...
Ako ti se to nije povuklo (nadam se da jeste) trk do njih... poz
Lace wrote:ja do poslije rata nisam imala ni jednu jedinu alergiju (osim jedne kada sam bila dijete...izazvane odjevnim predmetom koji sam obukla a nisam oprala prethodno)..a tek nakon rata mi se javila prvo alergija na sunce (po ramenima), alergija na metal (gdje god me dotakne) i nedavno mi zamalo oci nisu ispale od kihanja...valjda na prvi znak proljeca...inace sam ok ...malo me i pritisak zajebava a i slaba mi je cirkulacija...al ne zalim se