Bogami sudeći prema njenom osmjehu ..... on neće sigurnoheat wrote:edo_79 wrote: Arane vi'š da je on spichkao vas cijelu invalidninu kontajući da će bit ''tvrdo u mehko'' a ona tek ucaklila okama .... ako mu nije mikrokreditna kakva pri ruci tuje ježa .....
![]()
ma vodi se logikom, ne hebe lijep, vec uporan
Umjetnost zavodjenja?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#401 Re: Umjetnost zavodjenja?
- Euridika
- Globalna šefica
#402 Re: Umjetnost zavodjenja?
Šta misliš kako je meni - vazda u društvu jedina sa sokom?nuovavita wrote:Šta su me samo puta pitali zašto ne pijemKao nema provoda bez alkohola....how yes no
Al' ja im fino objasnim, ja sam dovoljno luda i bez alkohola...
- Euridika
- Globalna šefica
#403 Re: Umjetnost zavodjenja?
Šarmom.heat wrote:a kako da zavedem ?
- nuovavita
#404 Re: Umjetnost zavodjenja?
Potpuno te razumijem...ista samEuridika wrote:Šta misliš kako je meni - vazda u društvu jedina sa sokom?nuovavita wrote:Šta su me samo puta pitali zašto ne pijemKao nema provoda bez alkohola....how yes no
![]()
![]()
Al' ja im fino objasnim, ja sam dovoljno luda i bez alkohola...![]()
Ali vrlo brzo se i sami uvjere pa pitaju onda na čemu sam kad već ne pijem
- Dr Kova
#405 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ja doš'o da čitam
- nuovavita
#406 Re: Umjetnost zavodjenja?
Nisi sam...ili mogu reći nismo sami.perfekcionista1 wrote:@nuovavita
Upravu si, kriviti se moze i njih jer su podlegli pritisku. Drugi uticu na nas i nase ponasanje umjesto da mi pokusamo na njih uticati. Zato je ta djevojka za stolom na mene ostavila takav utisak jer nije podlegla pritisku drugarica i ponosno je bila ono sto ustvari i jeste a ne ono sto drugi zele da bude.
Kulturna, prirodna djevojka pa makar i ne bila neka ljepotica je blago u odnosu njih.
Drago mi je da dijelimo isto misljenje o ovome, ipak nisam sam.![]()
Sviđa mi se tvoj zdravi način razmišljanja
- nuovavita
#407 Re: Umjetnost zavodjenja?
I pročita li se šta pametno?Buckethead wrote:Ja doš'o da čitam
- Euridika
- Globalna šefica
#408 Re: Umjetnost zavodjenja?
I ja htjela da pitam, treba li šta napisati...nuovavita wrote:I pročita li se šta pametno?Buckethead wrote:Ja doš'o da čitam
- nuovavita
#409 Re: Umjetnost zavodjenja?
Znam znamEuridika wrote:I ja htjela da pitam, treba li šta napisati...nuovavita wrote:I pročita li se šta pametno?Buckethead wrote:Ja doš'o da čitam... doduše, Buki je već zaveo...
- Dr Kova
#410 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ima zanimljivih stvari za pročitati u svakom slučaju... a i čovjek uči dok je živnuovavita wrote:Znam znamEuridika wrote:I ja htjela da pitam, treba li šta napisati...nuovavita wrote:
I pročita li se šta pametno?... doduše, Buki je već zaveo...
Ali znaš da se žena zavodi svaki dan, nije na odmet da šta i nauči.
- perfekcionista1
#411 Re: Umjetnost zavodjenja?
Bas tako.nuovavita wrote:
Vjerujem da ima još naših istomišljenika ali kao da se boje da će se ispasti mlakonje (muškarci), a ne veliki zavodnici, muškarčine i face (upravo je suprotno), a djevojke se boje da neće uspjeti privući pažnju i da neće biti dovoljno interesantne (ako se može nazvati uspjehom privlačenje pogrešne pažnje).
Uostalom kao sto rekoste moze se biti lud i opusten i na "prirodnoj bazi"
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#412 Re: Umjetnost zavodjenja?
mozda al neJmam ja toEuridika wrote: Šarmom.
- Euridika
- Globalna šefica
#413 Re: Umjetnost zavodjenja?
heat wrote:mozda al neJmam ja toEuridika wrote: Šarmom.
Otkud ti to?
Not true!
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#414 Re: Umjetnost zavodjenja?
tako kazu, ne ruzi meEuridika wrote:![]()
Otkud ti to?![]()
Not true!
- amar1994
#415 Re: Umjetnost zavodjenja?
+1perfekcionista1 wrote:@nuovavita
Upravu si, kriviti se moze i njih jer su podlegli pritisku. Drugi uticu na nas i nase ponasanje umjesto da mi pokusamo na njih uticati. Zato je ta djevojka za stolom na mene ostavila takav utisak jer nije podlegla pritisku drugarica i ponosno je bila ono sto ustvari i jeste a ne ono sto drugi zele da bude.
Kulturna, prirodna djevojka pa makar i ne bila neka ljepotica je blago u odnosu njih.
- oldtajmer
#416 Re: Umjetnost zavodjenja?
a mozda je bas ona prava cugerka,ali trenutno pije antibiotike pa ne valja da ih mijesa sa alkoholomEuridika wrote:perfekcionista1 wrote:Sitnice mogu u meni stvoriti taj osjecaj. Volim jednostavne djevojke. Jednom sam vidio za stolom 5 djevojaka, njih 4 su ispred sebe imale alkoholna pica, u trendu cure sta ces, a ova jedna neki gusti sok pijucka. Nenormalno mi je bila slatkanuovavita wrote: A kako znaš da je vrijedna zavođenja? Šta te "natjera" da to pomisliš?. Nekad je nesto drugo u pitanju ali uglavnom sitnice poput ove.
- Euridika
- Globalna šefica
#417 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ne pratiš dešavanja na Vlašiću, a?oldtajmer wrote:a mozda je bas ona prava cugerka,ali trenutno pije antibiotike pa ne valja da ih mijesa sa alkoholomEuridika wrote:perfekcionista1 wrote:Sitnice mogu u meni stvoriti taj osjecaj. Volim jednostavne djevojke. Jednom sam vidio za stolom 5 djevojaka, njih 4 su ispred sebe imale alkoholna pica, u trendu cure sta ces, a ova jedna neki gusti sok pijucka. Nenormalno mi je bila slatka. Nekad je nesto drugo u pitanju ali uglavnom sitnice poput ove.
Vidiš da je popularno kombinovati alkohol i tablete... doduše, posljedice su gadne...
- sheilak
#418 Re: Umjetnost zavodjenja?
Imas zdrav nacin razmisljanja al neces jebati (r)perfekcionista1 wrote:@nuovavita
-
prog321
#419 Re: Umjetnost zavodjenja?
Sta ti znas u kojem je folu?perfekcionista1 wrote:Sitnice mogu u meni stvoriti taj osjecaj. Volim jednostavne djevojke. Jednom sam vidio za stolom 5 djevojaka, njih 4 su ispred sebe imale alkoholna pica, u trendu cure sta ces, a ova jedna neki gusti sok pijucka. Nenormalno mi je bila slatka. Nekad je nesto drugo u pitanju ali uglavnom sitnice poput ove.
Mozda je imala abortus taj dan pa joj doktor propisao da ne pije nista zestoko sljedecih 24 sata.
-
prog321
#421 Re: Umjetnost zavodjenja?
Kad ne pije zescu medju cetiri drugarice pijandure. Mora nesto biti oko medicine. 
Peer pressure,, i to.
Ili ti na nasem, s kim si takav si.
Peer pressure,, i to.
Ili ti na nasem, s kim si takav si.
- perfekcionista1
#422 Re: Umjetnost zavodjenja?
sheilak wrote: Imas zdrav nacin razmisljanja al neces jebati (r)
- nuovavita
#423 Re: Umjetnost zavodjenja?
Samo ostani takavperfekcionista1 wrote: Bas tako.. Prava zena ce naci pravog muskarca.
Uostalom kao sto rekoste moze se biti lud i opusten i na "prirodnoj bazi". Inace u mom drustvu niko se ne usudi naruciti alkohol radi mene, svi narucuju kamilicu i sok, prave se fini dok ja ne odem
- edo_79
#424 Re: Umjetnost zavodjenja?
sheilo ... kakav je ovo način izražavanja moliću te lijepo?!sheilak wrote:Imas zdrav nacin razmisljanja al neces jebati (r)perfekcionista1 wrote:@nuovavita
- sheilak
#425 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ajd ponovo na citanje edo (r)