Ja sam uvijek volio ove senzualnije, iako i direktne dame mogu biti itekako sexy
Svi nacini zavodjenja u koje su ukljuceni mind game su najbolji nacini zavodjenja.
Odoh zzz.. citamo se sutra. Bez zachatavanja molim, pustite dame
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jel dovoljno "ko je skinuo zvijezde sa neba i stavio ih u tvoje oci..."enigma svijeta wrote:Hmm ja bih mogla proci kao ovaj prvi, senzualni tip...![]()
Ne volim napadne frajere, a vala niti cure... potpuno me hladi neka brza akcija, presamouvjerenost, preskakanje tog udvaranja.. mislim da je to u nekom prijasnjem vremenu mnogo ljepse bilo nego sad.. danasnje djevojke ne dobivaju cini mi se dovoljno udvaranja (orginalnog, po mogucnosti)...
Potpuno se slazem sa tvojom recenicom o mind game.. mozak stvara sve, pa i najbolje zavodjenje..
mlada i zelena wrote:i dobijes nokte u oci , jak udarac stiklom u medjunozjetech10 wrote:Spontano je zgrabis za meme.Odabi wrote:Komunikacija je najbolji oblik zavodjenja... sto manje suplje... kofrcenja... sto vise jednostavnosti i spontanosti.. i eto ga![]()
Jos samo da uhvatimo kalendar.mlada i zelena wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
@pitt...znamo mi da ti nisi k'o tech10...ti nikad ne bi neku djevojku uhvatio pa makar da 5 nosi![]()
hey da dodam nesto sto zapravo ima veze s temom...
Sad shvatih da kod mene umjetnost zavodjenja podosta zavisi i od dana u mjesecu -pred one dane- to su mi rekli, kazu zracim seksipilom...
Jel to po principu: ne moze zenska biti ruzna, koliko ti mozes biti pijanGandalfSivi wrote:Mene uvijek napiju...