Waterdance 14-15. decembar Sarajevo
Moderator: Chloe
-
miranda_
#1 Waterdance 14-15. decembar Sarajevo
da li neko slucajno zna da li se mogu kupiti karte..a ako da gdje i koliko kostaju? 
-
nausnica
Ma jok. Nije to TAJ Riverdance.
Ovo je djelo Belme Čečo, jedne od trenutnih balerina Narodnog pozorišta, koja je iskoreografirala nastup srednjoškolaca i samo mu dala ovaj naziv. Nema veze s onim Riverdensom. Plesače je uzela iz raznih srednjih škola, nisu čak ni profesionalci već entuzijasti. Sumnjam da vrijedi gledati.
Ovo je djelo Belme Čečo, jedne od trenutnih balerina Narodnog pozorišta, koja je iskoreografirala nastup srednjoškolaca i samo mu dala ovaj naziv. Nema veze s onim Riverdensom. Plesače je uzela iz raznih srednjih škola, nisu čak ni profesionalci već entuzijasti. Sumnjam da vrijedi gledati.
- karanana
OK, hvala, ja sam pobrko onda. Ukucam waterdance na google i vidim nekakav film, pa konto da miranda nije kontala river dance. e ne znam onda nista o tom water danceunausnica wrote:Ma jok. Nije to TAJ Riverdance.
-
nigdje.nikog
ja sam vidio reklamu u novinama.
primjetio sam da cak nisu uspjeli napraviti ni propisnu reklamnu sliku - svaka poza za sebe!
Mogu mislit na sta ce to tek licit kad zaigraju
primjetio sam da cak nisu uspjeli napraviti ni propisnu reklamnu sliku - svaka poza za sebe!
Mogu mislit na sta ce to tek licit kad zaigraju
-
nausnica
Ma nema to veze sa istim pozama i Riverdensom, i identicnim pokretima i onog tehnickog plesa nogu. Zove se Waterdance i obučeni su u plavo-zelenkaste kostime kao voda, i ne plešu uopšte onaj riverdance stil plesa, već običnu koreografiju nekakvu kao skupina srednjoskolaca i docaravaju ples vode.