Grafitni stapic
Moderator: Chloe
-
Elaol
#1 Grafitni stapic
Zanima me da li iko zna gdje se moze kupiti grafitni stapic u Sarajevu? Jos jednom da naglasim grafitni, a ne ugljeni stapic sto mi mnogi ljudi pokusavaju prodati. trazi sam u Titovoj i nisam mogao naci. Hvala!
- holowey
#2 Re: Grafitni stapic
a da rasturis grafitnu olovku i izvuces grafitni stapic? nemam pojma za sta ti treba, ali mozda moze proci ovo...Elaol wrote:Zanima me da li iko zna gdje se moze kupiti grafitni stapic u Sarajevu? Jos jednom da naglasim grafitni, a ne ugljeni stapic sto mi mnogi ljudi pokusavaju prodati. trazi sam u Titovoj i nisam mogao naci. Hvala!
- djulba
#3 Re: Grafitni stapic
holowey wrote:a da rasturis grafitnu olovku i izvuces grafitni stapic? nemam pojma za sta ti treba, ali mozda moze proci ovo...Elaol wrote:Zanima me da li iko zna gdje se moze kupiti grafitni stapic u Sarajevu? Jos jednom da naglasim grafitni, a ne ugljeni stapic sto mi mnogi ljudi pokusavaju prodati. trazi sam u Titovoj i nisam mogao naci. Hvala!
- holowey
#4 Re: Grafitni stapic
sad se i ja smijem jer fakat ne znam za sta bi to posluzilo pa kontam mozda sam debelo fulio poentudjulba wrote:holowey wrote:a da rasturis grafitnu olovku i izvuces grafitni stapic? nemam pojma za sta ti treba, ali mozda moze proci ovo...Elaol wrote:Zanima me da li iko zna gdje se moze kupiti grafitni stapic u Sarajevu? Jos jednom da naglasim grafitni, a ne ugljeni stapic sto mi mnogi ljudi pokusavaju prodati. trazi sam u Titovoj i nisam mogao naci. Hvala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Elaol
#5 Re: Grafitni stapic
Treba mi za sjencenje podloge. Sa grafitnom olovkom mi treba sat vremena da osjencim kako treba, a sa grafitnim stapicem mi treba oko 10 minuta. Imam one tanke stapice za sestar, ali pucaju ko ludi. Imam i ugljene koji su super, ali se ne mogu brisati.
- holowey
#6 Re: Grafitni stapic
momacki sam fulio sa pretpostavkom...mislio sam da ti treba za neki hemijski eksperiment...anyway, za sjencenje sat vremena mozda sa hb olovkom... uzmes neku meksu olovku, 2-8b (za ove znam da su bile dostupne kod nas), nema fule za sjencenjeElaol wrote:Treba mi za sjencenje podloge. Sa grafitnom olovkom mi treba sat vremena da osjencim kako treba, a sa grafitnim stapicem mi treba oko 10 minuta. Imam one tanke stapice za sestar, ali pucaju ko ludi. Imam i ugljene koji su super, ali se ne mogu brisati.