Grafitni stapic

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Elaol

#1 Grafitni stapic

Post by Elaol »

Zanima me da li iko zna gdje se moze kupiti grafitni stapic u Sarajevu? Jos jednom da naglasim grafitni, a ne ugljeni stapic sto mi mnogi ljudi pokusavaju prodati. trazi sam u Titovoj i nisam mogao naci. Hvala!
holowey

#2 Re: Grafitni stapic

Post by holowey »

Elaol wrote:Zanima me da li iko zna gdje se moze kupiti grafitni stapic u Sarajevu? Jos jednom da naglasim grafitni, a ne ugljeni stapic sto mi mnogi ljudi pokusavaju prodati. trazi sam u Titovoj i nisam mogao naci. Hvala!
a da rasturis grafitnu olovku i izvuces grafitni stapic? nemam pojma za sta ti treba, ali mozda moze proci ovo...
djulba

#3 Re: Grafitni stapic

Post by djulba »

holowey wrote:
Elaol wrote:Zanima me da li iko zna gdje se moze kupiti grafitni stapic u Sarajevu? Jos jednom da naglasim grafitni, a ne ugljeni stapic sto mi mnogi ljudi pokusavaju prodati. trazi sam u Titovoj i nisam mogao naci. Hvala!
a da rasturis grafitnu olovku i izvuces grafitni stapic? nemam pojma za sta ti treba, ali mozda moze proci ovo...
:D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
holowey

#4 Re: Grafitni stapic

Post by holowey »

djulba wrote:
holowey wrote:
:D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
sad se i ja smijem jer fakat ne znam za sta bi to posluzilo pa kontam mozda sam debelo fulio poentu :lol:
Elaol

#5 Re: Grafitni stapic

Post by Elaol »

Treba mi za sjencenje podloge. Sa grafitnom olovkom mi treba sat vremena da osjencim kako treba, a sa grafitnim stapicem mi treba oko 10 minuta. Imam one tanke stapice za sestar, ali pucaju ko ludi. Imam i ugljene koji su super, ali se ne mogu brisati.
holowey

#6 Re: Grafitni stapic

Post by holowey »

Elaol wrote:Treba mi za sjencenje podloge. Sa grafitnom olovkom mi treba sat vremena da osjencim kako treba, a sa grafitnim stapicem mi treba oko 10 minuta. Imam one tanke stapice za sestar, ali pucaju ko ludi. Imam i ugljene koji su super, ali se ne mogu brisati.
momacki sam fulio sa pretpostavkom...mislio sam da ti treba za neki hemijski eksperiment...anyway, za sjencenje sat vremena mozda sa hb olovkom... uzmes neku meksu olovku, 2-8b (za ove znam da su bile dostupne kod nas), nema fule za sjencenje
Post Reply