Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel ja ne mogu naći ili stvarno nema teme za AI na forumu, evo početi ću ovdje, mada bi možda trebalo u podforum nauka, s tim da ću postavljati više neke yt rasprave o uticajima koje će imati, nego kako funkcioniše, pa može i ovdje
Yt algoritam je ponudio jednog AI realistu, iako je ovo više tehnički objašnjenje zašto neće biti extremnog napretka AI modela onako brzo kako većina očekuje i najavljuje, tj da neće do 2030 svi uredski radnici ostati bez posla
Sa druge strane imamo one koji misle da je brzi eksponencijalni napredak neizbježan, samo je pitanje koji će biti rezultat, a nada je da se može izbjeći borg, matrix, 1984 scenariji...
Meni pomogla sastaviti pjesmu od jednog samo dijela, ali ona smisljala kao i ja, zajedno smo je zavsili, ja AI ispravljao, i polagano smo je zavrsili, htjela je AI i melodiju da mi smisli, ali ja dalje nisam htio.
Nije losa pjesma uopste. A nema je, nigdje kako znam. Nisam nigdje slusao nesto ovako. Mislim na tekst. Ne na melodiju/muziku.