Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stochar wrote:napravili hrvati novi reality show, vristanje:
Umalo seks!
Dana 10. 9. stado je već prema redu i običaju oko 10 sati dobilo sijeno spremljeno prema receptu francuske kužine. Prvo su svi pristupili naramku na zapadnoj strani tora gdje je zavladala gužva pa se tek oporavljena Nevinka izvukla i uputila onom na istoku. Josip je okrenuo glavu i nakon nekoliko zalogaja krenuo za njom želeći je snubiti. Prišao joj je i tiho zablejao na uho tako da drugi to ne mogu čuti. Ljubomorna Tihana se obrecnula: " U društvu se ne šapće!" Josip je prezirno frknuo i nježno uvukao Nevinkinu ušnu resicu među svoje usne, a zatim joj jezikom poškakljao ušnu šupljinu. Nevinki se očito svidjela pažnja, što je Josip shvatio kao pozitivan odgovor pa joj se približio otraga. Prednju desnu nogu podigao je na njeno bedro i taman kad se spremao zaskočiti je, Nevinka se blago izmaknula i udaljila oko dvanaest papaka. Razočarani Josip ostao je pognute glave, Tihana se okrenula, a izraz njenje njuške iz stresnog grča straha prešao je u blagi osmijeh.
glasala sam za nevinku, a stashe mi je zao ne mogu ti opisati koliko....
prirasla mi je srcu, u runo je ljubim
stochar wrote:napravili hrvati novi reality show, vristanje:
Umalo seks!
Dana 10. 9. stado je već prema redu i običaju oko 10 sati dobilo sijeno spremljeno prema receptu francuske kužine. Prvo su svi pristupili naramku na zapadnoj strani tora gdje je zavladala gužva pa se tek oporavljena Nevinka izvukla i uputila onom na istoku. Josip je okrenuo glavu i nakon nekoliko zalogaja krenuo za njom želeći je snubiti. Prišao joj je i tiho zablejao na uho tako da drugi to ne mogu čuti. Ljubomorna Tihana se obrecnula: " U društvu se ne šapće!" Josip je prezirno frknuo i nježno uvukao Nevinkinu ušnu resicu među svoje usne, a zatim joj jezikom poškakljao ušnu šupljinu. Nevinki se očito svidjela pažnja, što je Josip shvatio kao pozitivan odgovor pa joj se približio otraga. Prednju desnu nogu podigao je na njeno bedro i taman kad se spremao zaskočiti je, Nevinka se blago izmaknula i udaljila oko dvanaest papaka. Razočarani Josip ostao je pognute glave, Tihana se okrenula, a izraz njenje njuške iz stresnog grča straha prešao je u blagi osmijeh.
glasala sam za nevinku, a stashe mi je zao ne mogu ti opisati koliko....
prirasla mi je srcu, u runo je ljubim
Zovem se Tihana. Rođena sam u Plaščici, a s mamom i s tatom sam se zbog hladnih ličkih zima i mojih osjetljivih pluća preselila u Ravne kotare. Jedan od najvećih doživljaja bio mi je kad sam vidjela more, a neke moje rođakinje koje posjećujem u Lici ni dan danas ne vjeruju kad im pričam o srebrnim bljeskovima vala koji se približava žalu. Zato mislim da je voda moj element, a još kao mala otkrila sam i sapun. Moj otac je uvijek govorio: higijena i cjepivo najveći su prijatelji ovci. Najteži dio izlučnih natjecanja u ovom showu bio mi je imageing, premda sam na plesu ozlijedila nogu. Sigurna sam da mi Bejbi nije namjerno stala na nju. Divim se napretku jer ja sam živi primjer dokle jedna ovca može dogurati. Vrlina mi je skromnost i čestitost, a mana «blejanje u mjesec». Željela bih postati zvijezda, ali ne nauštrb osobnog integriteta.
horns&drums wrote:Mirco zao mi je zbog tebe ali drago mi je sto je ispala. Htjela je preko kreveta tj. livade da zavede Josipa i tako nabere bodeva, e ne mere!
Tihana izbila na prvo mjesto, ljubim je u runo :D:D:D
umjesto da je ljubis u runo, trebao bi da je pocesljas!
sva se zachupala kad je isla na razgovor sa redateljem.... sto li, pitam se....
Odllazi i Veselka!
Rezultati očitani u 16 sati pokazuju da danas Ve
selka napušta stado! Nakon izvlačenja dobitnika u 20 sati izvjestit ćemo Vas o rezulatatima. Molimo dobitnike ovaca da se u roku od 24 sata jave organizatorima kako bi preuzeli ovcu jer je zainteresiranost velika, a nakon tog roka ovcu preuzima onaj tko se prvi javi bezobzira na izvlačenje.