E sto bi ja volio da se pojavi ultra kartica od CENERA
ovako CVAJU nekako mi zao dat za to,kako kad zavisi....!Mislim da bi puno vise imali profita kad bi se pojavila ta kartica a evo znam vecina raje razmislja da se prebaci na ERONET jer oni imaju bon od 10,zar je pr.napravit tu od 10 jesu bezze ovi iz telecom-a
Sta vi mislite o tome?
ULTRA kartica:)
-
No_oNe__
TOOO LEGENDO!!!! PA TI SI STVARNO ZAISTA!
CENER BI BIO PERFERTNA ULTRA!
MOZE LI SE KAKO OTVORITI OVDJE ANKETA(ja nisam upucena) PA DA MI SE FINALNI REZULTATI POSALJU JER IMAM NEKIH VEZA I VEZICA
SAMO MI TREBA PETICIJA 
ovo je ozbiljno, nek se jave oni koji mogu ovo odraditi
CENER BI BIO PERFERTNA ULTRA!
MOZE LI SE KAKO OTVORITI OVDJE ANKETA(ja nisam upucena) PA DA MI SE FINALNI REZULTATI POSALJU JER IMAM NEKIH VEZA I VEZICA
ovo je ozbiljno, nek se jave oni koji mogu ovo odraditi
-
progDVB
Cener bi stvarno bio odlican marketinski potez BH Telecoma, ali bi prelazak na EroNet bio veoma los ekonomski potez raje koja zivi na podrucju gdje je pokrivenost signala 99% signalom BH Telecoma, tako da bi bio zaracunat roamnig, pa "skuplja pita nego tepsija". Takodjer, diskutabilno je do kada ce EroNet da egzistira. Bolje je vrsiti pritisak na BH Telecom da uvedu i karticu od cenera, amislim da na njihovom sajtu ima neki e-mail na koji se mogu slati takvi prijedlozi. Najbolje bi bilo da svi koji su zainteresovani, da pocnu da bombarduju e-mail Telecomovog marketinga. Kada dobiju more mailova, mozda im se pokrenu klikeri u glavi i uvedu tu karticu.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
-
van dyk
Dobro u Mostaru je ERONET 100% kao i GSM-BIH pa ja sam rekao da znam ovde raju koja se masovno radi toga prebacuju!
A no_one napisi ADMINU private(ti si od dobrog teksta uvjerio sam se:) valjalo bi staviti na glavnu SA-X kao anketa i da se to posalje u BHTELECOM na kraju rezultati,jer vise ce raje glasati kad je tema na glavnoj str.vec ovako sa strane!Sta kazes legendo?:)
A no_one napisi ADMINU private(ti si od dobrog teksta uvjerio sam se:) valjalo bi staviti na glavnu SA-X kao anketa i da se to posalje u BHTELECOM na kraju rezultati,jer vise ce raje glasati kad je tema na glavnoj str.vec ovako sa strane!Sta kazes legendo?:)