ULTIMATIVNI LJETNI HIT

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
sorge_sa

#1 ULTIMATIVNI LJETNI HIT

Post by sorge_sa »

Hanka Paldum feat. Santana - Ja Te Volim :D

http://rapidshare.com/files/122336041/_ ... m.mp3.html

U najvecoj tajnosti i bez znanja bh javnosti diva folk scene Hanka Paldum je ostvarila kolaboraciju sa jednim od najvecih gitarista svijeta, covjeka iza kojeg stoje hitovi Samba Pa Ti, Oye Como Va, Black Magic Woman, Maria Maria, tako se Hanka Paldum kao jedina sa ovih prostora svrstala u plejadu svjetskih zvijezda kao sto su Rob Thomas, Chad Kroeger, Eric Clapton , Dave Mathews, Eagle Eye Cherry, Lauryn Hill, Wycleaf Jean, Seal, Dido i mnogi drugi. U prilici smo da vam omogucimo nevjerovatnu eksluzivu, premijeru nove Hankine pjesme, ultimativnog ljetnog hita , Ja Te Volim .
dube

#2 Re: ULTIMATIVNI LJETNI HIT

Post by dube »

sorge_sa wrote:Hanka Paldum feat. Santana - Ja Te Volim :D

http://rapidshare.com/files/122336041/_ ... m.mp3.html

U najvecoj tajnosti i bez znanja bh javnosti diva folk scene Hanka Paldum je ostvarila kolaboraciju sa jednim od najvecih gitarista svijeta, covjeka iza kojeg stoje hitovi Samba Pa Ti, Oye Como Va, Black Magic Woman, Maria Maria, tako se Hanka Paldum kao jedina sa ovih prostora svrstala u plejadu svjetskih zvijezda kao sto su Rob Thomas, Chad Kroeger, Eric Clapton , Dave Mathews, Eagle Eye Cherry, Lauryn Hill, Wycleaf Jean, Seal, Dido i mnogi drugi. U prilici smo da vam omogucimo nevjerovatnu eksluzivu, premijeru nove Hankine pjesme, ultimativnog ljetnog hita , Ja Te Volim .
odlična obrada :thumbup:
DaysleepeR

#3 Re: ULTIMATIVNI LJETNI HIT

Post by DaysleepeR »

liči na Santanu ali nisam siguran da je ovo bas njegova gitara :D
Post Reply