Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
odigram u subotu navecer listic iza 1 navecer preko neta u premieru i kad sam zavrsio listic pise da ga treba uplatit' u kladionici. sutra sam to vec zaboravio mislec' da su pare skinute s racuna i da je uplacen listic, na kraju listic je dobitni a meni pare nisu legle..
skonto sam da sam zajeb'o ali za ubuduce; ako uplatim iza 1 navecer, jel moram u kladionicu da idem ujutru i dam novac koji sam uplatio ili to ide preko neta?
krivo mi je k'o da je milju marku jer nisam odavno dobio..
Poklon dana. Iako je moglo i glat da prođe da se nisu sa +20 previše opustili, pa zadnjih par minuta sebi bezveznu paniku stvorili. Ja se još čudim da sam Ruse prošao, gube čitavu tekmu i zadnji napad pogode i 1 razlike uzmu.
latvija - grčka 2, grci na prvom mjestu imaju samo 1 bod vise od hrvata na drugom a gostuju do kraja kvalifikacija u hrvatskoj..imaju solidnu ekipu ( izvukli remi na kosevu u prijateljskoj protiv Bosne )
malta - gruzija 2. malta prikovana za dno kao i uvijek a gruzija nakupila 9 bodova..pa moze i ovo
BiH - bjelorusija 1 bjelorusija skoro ispala a BiH ovom pobjedom i pobjedom protiv luxemburga u zadnjem kolu ide na francusku za 1 mjesto
duminjo wrote:latvija - grčka 2, grci na prvom mjestu imaju samo 1 bod vise od hrvata na drugom a gostuju do kraja kvalifikacija u hrvatskoj..imaju solidnu ekipu ( izvukli remi na kosevu u prijateljskoj protiv Bosne )
ne zaboravi da im je Ninis kao jedan od bitnih naprijed povrijeđen
duminjo wrote:latvija - grčka 2, grci na prvom mjestu imaju samo 1 bod vise od hrvata na drugom a gostuju do kraja kvalifikacija u hrvatskoj..imaju solidnu ekipu ( izvukli remi na kosevu u prijateljskoj protiv Bosne )
ne zaboravi da im je Ninis kao jedan od bitnih naprijed povrijeđen
eh neka si me podsjetio kad sam uplatio...na sva 3 listica grcku