ulozicu kucu i imanje...

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
perfect_guy

#2126 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by perfect_guy »

ono što je meni oko 70. minute palo na pamet je da se čeka da se nakupi uplata na liteks pa da krenu s preokretom

Edit: taman u momentu pisanja liteks daje drugi gol
perfect_guy

#2127 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by perfect_guy »

ipak se isplatilo na kraju
Image
neruda

#2128 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by neruda »

Jedan naš kolega pravi dar-mar na jednom drugom forumu :D

Premier počeo s radom.. od sutra sam i ja u igri.

@lester: ne napravih račun u onim kladionicama, najviše zbog komplikovane procedure.

:sax:
Arma-Sarma

#2129 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Arma-Sarma »

:D
lester burnham

#2130 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

perfect_guy wrote:ono što je meni oko 70. minute palo na pamet je da se čeka da se nakupi uplata na liteks pa da krenu s preokretom

Edit: taman u momentu pisanja liteks daje drugi gol
hahahhaha... kakva prevara...
btw strijelac gola za mogren, mijo zec, mi je drug iz naselja (bd)... :D

@neruda, samo rokaj, vrijeme je da se pocne evo utakmica na pretek! ;-)
lester burnham

#2131 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

lester burnham wrote:Champions League - Qualification
20:00h
Mogren - Lovec
tip 2@1,60

mec se igra pod goricom, stadion buducnosti, jer lugovi ne ispunjavaju uefa standarde... crnogorski fudbal u katastrofalnom stanju, o cemu svjedoci i eliminacija podgoricke buducnosti od fljamurtaria kao i zete od trnave. mogren je ostao bez 5-6 igraca poslije osvajanja titule a jos ima isto toliko sto bolesni sto povrijedjenih pred ovaj duel. liteks je prosle godine takodje voljom zrijeba evro turneju poceo iz crne gore kada je deklasirao rudar iz pljevalja 0:4 i u revansu ih je takodje dobio na svom stadionu 1:0. liteks je zadrzao proslogodisnji sastav s tim da se pojacao dvojicom brazilaca- codo i miracema, a stigli su jos i flores iz viljareala b, itouai i josse iz oksera odnosno sosoa. mislim da ovo ide u ubjedljivu pobjedu gostiju!

izjave trener mogrena pred danasnji mec:
-Dajemo im ulogu favorita, jer je kvalitet svakako na njihovoj strani, ali je naša obaveza da im se maksimalno suprotstavimo. Nikada se nećemo unaprijed predati.
- Ja gledaoce neću dovoditi za ruku. Ovo nije pitanje Mogrena, jer mi smo šampioni Crne Gore i želimo da predstavimo naš fudbal na pravi način. Potrebna nam je podrška publike, jer je mnogo veće zadovoljstvo kada igrate u lijepom ambijentu - naglasio je Milačić.
- Imamo problema koliko hoćete. Potpuno smo renovirali tim, otišlo je sedam igrača, trojica-četvorica su povrijeđena ili bolesna, ali nećemo o tome da razmišljamo
zaključio je Milačić.

GL ;-)
perfect_guy

#2132 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by perfect_guy »

Bangor - Helsinki 2

koliko uspjevam raspoznati slovenački, Bangor je ostao bez Reeda koji je prošlu sezonu zaključio sa 18 golova. Prošle sezone ih je iz EL izbacio sasvim prosječni Maritimo sa ukupnih 10-3. S druge strane Helsinki standardno dominira u Finskoj, 13-0-2 ligaški omjer, zadnjih 5 gostovanja bez poraza. Njihova ofanzivna četvorka (Pukki 9, Sadik 8, Pelvas 6 i vezista Sorsa 5) bi trebala presuditi, obzirom da se igra na neutralnom terenu
Tomahawk11
Globalni moderator

#2133 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Evo jedan izgledan, dok se odmaram od kladjare, pa reko da dam svoj doprinos ovima sto uzese pare....

Nogomet, Japan
12:00 Yokohama M – Yamagata 1 @ 1.40
Yamagata je daleko losi tim to pokazuje I nihova slaba igra u poslednih 7 gostovanja gde su skupili samo jedan bod, a uz to u nihovom timu ima dosta problema I to sa ozledzenim igracima gde trenet Yamagata nece moci racunati: defanzivac: Takumi Jamada, igraci sredine Sxun Ito, Tomoiasy Xirose, Tatasuia Furuxasxi, Iuji Fuhaiama i napadac Osame Elsamni.
Yokohama je u sjajnof formi, vec su pobedile cetiri utakmice u nizu, a nihov lider Shunsuke Nakamura se vraca u ovom mecu pole povrede u proslom kolu.
lester burnham

#2134 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Champions League - Qualification
20:45h
Partizan - Shkendija
tip 3+ @1,50

partizan se dobro pojacao za ovu sezonu, volkov, rankovic, eduardo kao i bugarski reprezentativac ivanov, a tu je i povratnik diara. ostali su bez savica (man city). smatram da je partizan previse jaka ekipa za makedonskog sampiona i da cemo veceras vidjeti barem tri pogodka a nadam se i neki u partizanovoj mrezi :mrgreen: ... salu na stranu, skendija je prosle godine usla u prvu makedonsku ligu i iste godine je osvojila, sto dovoljno govori o kvakitetu iste. klub osnovan 1979, igra svoje utakmice na gradskom stadionu u tetovu koji prima 15.000, tito im nije dozvolio takmicenje u ligama sfrj, zbog isticanja ekstremno albanskih nacionalistickih stavova.
skendija nema sta da trazi na jna i ocekujem ubjedljiv trijumf komsija iz humske.
GL ;-)
Gost1515

#2135 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Gost1515 »

Nakon duže pauze odigram jedan:

Image

:thumbup:
neruda

#2136 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by neruda »

Kvalifikacije za LŠ :
Bangor_City vs HJK_Helsinki
19:30 tip 3+ @1,55

Na ovom duelu HJK je blizi pobjedi ali ne svidja mi se kvota na njihov trijumf kada znamo da ce igrati revans kuci gdje mogu da zavrse posao. Prije cu odigrati na golove na ovom mecu posto su obje ekipe vrlo ofanzivne. Velska liga je vrlo efikasna a Bangor je najefikansiji tim tu, pogotovo kuci sa 51 datim golom na 16 meceva. Jos impresivnije je da HJK u ne tako efikasnoj finskoj ligi ima cak 43 data gola u 15 kola. Ovo ce biti otvoren mec a moja prognoza je barem nekih 1:2. Sretno!
lester burnham

#2137 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Najveće uplate na BetFairu::
Brazil - Ekvador: 151.322
Paragvaj - Venecuela: 81.266
Bangor Siti - Helsinki: 44.802
Malme - HB Toršavn: 29.422
Skenderbeg Korč - APOEL: 25.399
Tomahawk11
Globalni moderator

#2138 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Tomahawk11 wrote:Evo jedan izgledan, dok se odmaram od kladjare, pa reko da dam svoj doprinos ovima sto uzese pare....

Nogomet, Japan
12:00 Yokohama M – Yamagata 1 @ 1.40
Yamagata je daleko losi tim to pokazuje I nihova slaba igra u poslednih 7 gostovanja gde su skupili samo jedan bod, a uz to u nihovom timu ima dosta problema I to sa ozledzenim igracima gde trenet Yamagata nece moci racunati: defanzivac: Takumi Jamada, igraci sredine Sxun Ito, Tomoiasy Xirose, Tatasuia Furuxasxi, Iuji Fuhaiama i napadac Osame Elsamni.
Yokohama je u sjajnof formi, vec su pobedile cetiri utakmice u nizu, a nihov lider Shunsuke Nakamura se vraca u ovom mecu pole povrede u proslom kolu.
Domaci su poveli u 1. minuti, gosti izjednacili u 57., ali pobjedu su domaci izborili u 90. minuti! :D
FT 2-1 :thumbup:
Arma-Sarma

#2139 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Arma-Sarma »

Zašti mi se stalno pojavljuje crvenom bojom 0.00€ bonusa na wwinu?
lester burnham

#2140 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

dok ti nisi pitao mislio sam da je bonus na uplatu... :mrgreen:
ovako nemam ideje...

@tomahawk :thumbup:
lester burnham

#2141 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

ja sto volim kad naletim na gresku bookie-a... :)
kosarka, poljska -turska u20w, kraj 1/4 rezultat 5:24,

kvote na pobjedu 2/4: poljska @1,25 -turska @4,10 :mrgreen:
gledam par sekundi, kontam kako je moguce da je na ekipu koja je dala mizernih 5 koseva za 10 minuta kvota @1,25 !?!
naravno kupim tursku,
Image
rezultat 2/4 -13:16... hehehehee... :mrgreen:
neruda

#2142 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by neruda »

neruda wrote:Kvalifikacije za LŠ :
Bangor_City vs HJK_Helsinki
19:30 tip 3+ @1,55

Na ovom duelu HJK je blizi pobjedi ali ne svidja mi se kvota na njihov trijumf kada znamo da ce igrati revans kuci gdje mogu da zavrse posao. Prije cu odigrati na golove na ovom mecu posto su obje ekipe vrlo ofanzivne. Velska liga je vrlo efikasna a Bangor je najefikansiji tim tu, pogotovo kuci sa 51 datim golom na 16 meceva. Jos impresivnije je da HJK u ne tako efikasnoj finskoj ligi ima cak 43 data gola u 15 kola. Ovo ce biti otvoren mec a moja prognoza je barem nekih 1:2. Sretno!
FT: 0:3 :D
lester burnham

#2143 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

lester burnham wrote:Champions League - Qualification
20:45h
Partizan - Shkendija
tip 3+ @1,50

partizan se dobro pojacao za ovu sezonu, volkov, rankovic, eduardo kao i bugarski reprezentativac ivanov, a tu je i povratnik diara. ostali su bez savica (man city). smatram da je partizan previse jaka ekipa za makedonskog sampiona i da cemo veceras vidjeti barem tri pogodka a nadam se i neki u partizanovoj mrezi :mrgreen: ... salu na stranu, skendija je prosle godine usla u prvu makedonsku ligu i iste godine je osvojila, sto dovoljno govori o kvakitetu iste. klub osnovan 1979, igra svoje utakmice na gradskom stadionu u tetovu koji prima 15.000, tito im nije dozvolio takmicenje u ligama sfrj, zbog isticanja ekstremno albanskih nacionalistickih stavova.
skendija nema sta da trazi na jna i ocekujem ubjedljiv trijumf komsija iz humske.
GL ;-)

FT 4:0
lester burnham

#2144 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Image

kupio sam na poluvremenu malo jacu kvotu na 3+ topalovica... Image
translater

#2145 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

zadnjih 10 dana imam 20+ listica gdje padam na jednom...i to uglavnom na zadnjem paru...

sad se ceka josh brazil...to ako fulim...nek ide sve u tri P.M
perfect_guy

#2146 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by perfect_guy »

translater wrote:zadnjih 10 dana imam 20+ listica gdje padam na jednom...i to uglavnom na zadnjem paru...

mene danas samo prvi par oborio (i to još najmanja kvota)
lester burnham

#2147 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

translater wrote:zadnjih 10 dana imam 20+ listica gdje padam na jednom...i to uglavnom na zadnjem paru...

meni je BATE srusio dobar tiket, za finu lovu bi cekao i ja brazil nocas...
plejka2

#2148 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by plejka2 »

i mene zajba bato jebo sebe :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2149 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Sta je sa ovim Radom? Moze li dobiti ovaj novokomponovani Olimpiakos? Koef je prilicno visok i u porastu 2,25.
lester burnham

#2150 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Tomahawk11 wrote:Sta je sa ovim Radom? Moze li dobiti ovaj novokomponovani Olimpiakos? Koef je prilicno visok i u porastu 2,25.
nije za kuce i imanja al` ja cu ga ispratiti sa manjim ulogom... gledao sam rad prosle sezone u mecevima za zvezdom, vosom i partizanom, pokazali su da znaju da igraju fudbal. protiv partizana sa vodili dva puta na kraju remi, al su ih razbili ko beba zvecku. doduse tada je rad igrao na banjici a danas na vracaru jer banjica ne ispunjava evro standarde. radi se o ekipi koja je sastavljena od mladih igraca, vecina ih igra za mladje selekcije srbije, nisu imali mnogo odlazaka, znam da je mali cava presao u zvezdu (to nam je bilo prvo ovosezonsko pojacanje) i mislim da je to to... docice sigurno forci u velikom broju da ih podrze, sto ce im dati kao i obicno vjetar u ledja. grcima je direktor u muriji, drma ih kriza od pritiska medija zbog namjestanja utakmica, ocekivali su svi da ce biti eliminisani za zelenim stolom al eto utakmica se ipak igra. rad igra dobro, spremni su, mladi, fino uigrani mislim da su sanse na danasnjem mecu 60%-40% u korist rada...

Trener Rada Slavko Petrović
“Našli smo i puno mana ali o njima ne bih javno. Imamo dovoljno motivacije da uđemo u ovu utakmicu jer stvorila nam se idealna šansa da kroz lakši žreb u trećem kolu dođemo možda još stepenicu više. Svi koji su na terenu daće sve od sebe. Ovo što smo pružili protiv Tre Penea bio je uvod. Moramo biti mnogo kvalitetniji, puno strpljiviji. Sigurno nećemo dobiti šansu da utakmicu otvorimo tako dobro kao protiv San Marina. Svaki rezultat, čak i nerešen može da nas odvede dalje. Videli smo da protivnik ima problema u građenju igre i u utakmicama kod kuće. Zato je strpljenje jako bitno i možda se ta utakmica odluči čak i u zadnjim minutima“.

GL ;-)
Post Reply