Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najveće uplate na BetFairu::
Brazil - Rumunija: 192.253
Panama - Gvadalupe: 188.797
Ekvador - Grčka: 176.866
Paragvaj - Bolivija: 97.892
SAD - Kanada: 97.552
Tomahawk11 wrote:
Kriv sam, priznam. I ja sam zglajzo na njoj, mrtvi slovenci
@lester burnham, svaka cast ja se zabavio oko ove krke, pa nisam nista drugo ni pogledao. Ova Olimpija je pola koseva dala tricama
Tomahawk11 wrote:@eborg, ja sam Petzchnera odigrao 2:0 po 1.50...ostalo jos vagam...ako sta izvagam, napisem tu.
Košarka, 1. Slovenska liga playoff
20:00 Krka - Union Olimpija 1
Ekipa Krke je kvalitetnija i jaca od Olimpije. U prvoj tekmi su ih razmontirali 15-ak razlike, dok su drugu izgubili na samom kraju 61-59, iako su vodili gotovo cijelu utakmicu i po 10 razlike. Ocigledno je ''motiv domaceg terena'' (napuni dvoranu) presudio, pa je Krka malo popustila u toj utakmici. Pored pobjede domacina, izgledan je i under, iako je granica postavljena nisko na 139,5 koseva. Mislim da je i ovo puno, jer se igra tvrda kosarka, kakvu diktira Krka, pa se i tu moze traziti razlog nadmocnosti danasnjeg domacina nad nekad sjajnom ekipom Olimpije.
Nije to tako ni crno ispalo. Under mi je bio na dobitnom listicu, zato samo opusteno i u nove pobjede.
Mislim da je dobitnik dana ipak ovaj sretnik, ali jbg desava se
perfect_guy wrote:Košice - zemlja
Hrbaty ima 33 godine i ravno 2 meča ove godine, i to u 2.mjesecu u dvorani. Ovo mu je domaći turnir, pa su ga zvali da se malo zajebava.
Marti je mladi španjolac, 19 godina, sa solidnim rezultatima na zadnjih par turnira, s obzirom da mora igrati kvale gdje god dođe. Ne vjerujem da će Hrbaty doći blizu osvajanja seta.
Tomahawk11 wrote:Natrpao sam ostatak banke na spaniju u hendikepu po 1,85. Zasad fino ide, nadam se da nece iznevjeriti.
Kontam igrati double Paragvaj i Brazil h1...
kupio: paragvaj hendikep @1,75, brazil 3+ @1,45 jaca mi je kvota nego hendikep, i usa @1,4 u s.p-u...
GL
panama 2:0 i imaju igraca vise... na eurosportu2 ima tekma,
nashtelio sam se i na ovom tiketu,
ista tri para mi ostala za cekati, samo bez hendikepa, ziheraski... ovo je greska za paragvaj, tek u 01:30h pocinje...
info Organizator ovogodišnjeg Gold kupa su Sjedinjene Američke Države. Domaća selekcija traži svoj peti trijumf i izjednačenje sa Meksikom koji brani trofej od pre dve godine.
Gradovi domaćini su Arlington (Dalas), Karson (Los Anđeles), Detroit, Šarlot, Majami, Tampa, Čikago, Harison (Njujork), Kanzas Siti, Ist Raterford (Nju Džerzi), Vašington, Hjuston i Pasadena (Los Anđeles) gde će 25. juna biti odigrano finale na stadionu “Rouz boul“ kapaciteta 91.000 mesta.
KONKAKAF Gold kup 2011:
Grupa A: Meksiko – El Salvador 5:0 (0:0)
Huares 55, De Nigris 58, Ernandes 60, 67, 90p Kostarika – Kuba 5:0 (2:0)
Urena 7, 46, Saborio 41, Mora 47, Kembel 71
Tabela:
Meksiko 3,
Kostarika 3,
Kuba 0,
El Salvador 0
Grupa B:
Jamajka – Grenada 4:0 (2:0)
Šelton 21, Džonson 39, Filips 79, Delej 84 Honduras – Gvatemala 0:0
Tabela:
Jamajka 3,
Honduras 1,
Gvatemala 1,
Grenada 0
Grupa C:
00.00h Panama – Gvadalupe
02.00h SAD - Kanada
na primjer ja imam sad situaciju u kojoj cekam pobjedu miamija za 37 eura, pogodio usa i brazil, ali sam sad uplatio na dallas 25 eurica da bi bio sugurno dobar 3,5 eura, tao ce danasnji dan biti u plusu za 30-ak eura, ja idem na to da mi ovo budu dodatni prihodi, imam plan od minimalno 10 eura prihoda svaki dan, uz fond od 20, sto nije tesko ostvariti, ovo i poker i 2 mjeseca bwin i wwin me solidno hrane i oblace a jos stipendija legne ne zalim se
brad90 wrote:na primjer ja imam sad situaciju u kojoj cekam pobjedu miamija za 37 eura, pogodio usa i brazil, ali sam sad uplatio na dallas 25 eurica da bi bio sugurno dobar 3,5 eura,
Što si to radio? Je li sad porasla kvota? Ja npr. čekam Miami i LeBrona više od 5.5 asistencija za 2500KM. Mislim da je LeBron prešao preko iako mi espn ne radi nešto. A neću da se gradim do +8 za Miami.