nisam imao srca odigrat` protiv,
tuzno ali, cekam iducu sezonu odavno!
p.s.
dobra setalica bi u drugom1
na celom svetu mi je sve...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
nek` zabije i tri,erni3 wrote:lester burnham wrote:Malaga - Barcelona
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV.html
Sta mislis Hoce li pedro zabiti i biti 2/2?![]()
lester burnham wrote:nek` zabije i tri,erni3 wrote:lester burnham wrote:Malaga - Barcelona
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV.html
Sta mislis Hoce li pedro zabiti i biti 2/2?![]()
sto se mene tice...
lester burnham wrote:za cacak sam znao sta ce biti, kad sam vidio postavu jutros,
nisam imao srca odigrat` protiv,
tuzno ali, cekam iducu sezonu odavno!
p.s.
dobra setalica bi u drugom1![]()
![]()
na celom svetu mi je sve...
ima tenis, pa svakako i kvalifikacije za eurokupoveerni3 wrote:
Momci, na sta se kladite kad je ljeto?
Evo izgleda ostaju Japanci, Skandinavci i MLS
...etoerni3 wrote:
Sranje, na klupi. Valjda ce im krenuti lose, pa ce ga Pep pustiti da igra![]()
"Za dobrog krmka nema loših splačina"perfect_guy wrote:ima tenis, pa svakako i kvalifikacije za eurokupoveerni3 wrote:
Momci, na sta se kladite kad je ljeto?
Evo izgleda ostaju Japanci, Skandinavci i MLS
...gate wrote: "Za dobrog krmka nema loših splačina"
...to da,perfect_guy wrote: ima tenis, pa svakako i kvalifikacije za eurokupove
misliš na one registarske tabliceneruda wrote:specijalizovat cemo se za Fince, prvu drugu, trecu...Svedjane... (bar dojave mogu dolaziti za nize lige).
Ne igrajdnaxy wrote:jel ko digo sta danas..mene nesto nece.. sranje zivo..
jutros argentina, godoy ceuz gubi jedan nula.. stavljam 20 na godoy cruz..kvota 12... ljudi izjednacise.. dadose i drugi go.. kad ponisti ga sudija...da je pao taj digo bi i 2 i po gola..vako izgubi 50 eura..
hajd dajte mi jednu sigurnu
imas ih jos bar pet za nocas:dnaxy wrote:
gate wrote:Ne igrajdnaxy wrote:jel ko digo sta danas..mene nesto nece.. sranje zivo..
jutros argentina, godoy ceuz gubi jedan nula.. stavljam 20 na godoy cruz..kvota 12... ljudi izjednacise.. dadose i drugi go.. kad ponisti ga sudija...da je pao taj digo bi i 2 i po gola..vako izgubi 50 eura..
Šef wrote:Odigram Albu 80+. Poluvrijeme 46 koševa dali. Ulazi se u posljednju četvrtinu Alba vodi 67:56. Treba da da još 14 koševa. Na kraju rezultat 72:80 za goste. 5 koševa dali u zadnjoj čevtrini i to sve u zadnjoj minuti!?Ma idi begaj nabijem na kurac i klađenje i ko ga izmisli.
Ma ništa.gate wrote:Šef wrote:Odigram Albu 80+. Poluvrijeme 46 koševa dali. Ulazi se u posljednju četvrtinu Alba vodi 67:56. Treba da da još 14 koševa. Na kraju rezultat 72:80 za goste. 5 koševa dali u zadnjoj čevtrini i to sve u zadnjoj minuti!?Ma idi begaj nabijem na kurac i klađenje i ko ga izmisli.
,ti si umjetnik kao i ja
izvini
fuj. pa ne razbij sve.Šef wrote:Odigram Albu 80+. Poluvrijeme 46 koševa dali. Ulazi se u posljednju četvrtinu Alba vodi 67:56. Treba da da još 14 koševa. Na kraju rezultat 72:80 za goste. 5 koševa dali u zadnjoj čevtrini i to sve u zadnjoj minuti!?Ma idi begaj nabijem na kurac i klađenje i ko ga izmisli.
Eh brate, ni prvi ni zadnji put.karanana wrote:fuj. pa ne razbij sve.Šef wrote:Odigram Albu 80+. Poluvrijeme 46 koševa dali. Ulazi se u posljednju četvrtinu Alba vodi 67:56. Treba da da još 14 koševa. Na kraju rezultat 72:80 za goste. 5 koševa dali u zadnjoj čevtrini i to sve u zadnjoj minuti!?Ma idi begaj nabijem na kurac i klađenje i ko ga izmisli.
nabijem zilinu na moju zilu.
lester burnham wrote:SPAIN: Primera Division
18:00h
Malaga - Barcelona
tip 3+ @1,65
malaga bez poraza sedam utakmica, od toga pet pobjeda. igraju dobar i ofanzivan fudbal. sampion u zavrsnoj utakmici sezone u primeri, bez opterecenja, a pep ce na teren izvesti kombinovani sastav, obzirom da za sedam dana igraju finale ls na vembliju. tu vidim sansu za golove jer ce ti rezervisti sigurno pruziti svoj maksimum, a sa druge strane, odlicna malaga ce imati vise prostora za svoju igru u napadu, nego li da igra protiv barcinih vanzemaljaca...
necete vjerovat.sad gledam pregled ove utakmice..tip je opuco loptu u go..izmjerili ljudi 35 cm da je bila unutra.. na kraju se vratila..i nije priznato.. ovo je zalosnodnaxy wrote:jel ko digo sta danas..mene nesto nece.. sranje zivo..