mene uzasno nervira ovaj ulozak, zulja me i kad stavim onaj najveci, prodje mi, pa belaj
nekad koristim jedno, a nekad drugo
zanima me sta vi koristite od navedenog?
Moderator: anex
imas li nesto pametno za reci?*mima* wrote:Jel tebi zima?
Entropio wrote:Ne znam da li je vezano za temu...
Zašto neke trebe smrde specifično kad imaju menstruaciju? Na nekim nikad nisam osjetio, a neke smrde da ti se povraća.
Neke s kojima ne stupam u prisnije odnose.*mima* wrote:Entropio wrote:Ne znam da li je vezano za temu...
Zašto neke trebe smrde specifično kad imaju menstruaciju? Na nekim nikad nisam osjetio, a neke smrde da ti se povraća.
A kakve su ti to trebe
Možeš li podjeliti taj vic sa nama?MedenoSrce wrote:Koristim oboje, ljeti tampon preferiram.
Sto kaze ovaj E., nije bitno sta se koristi nego da se higijena odrzava. Bio je davno vic o nekom covjeku koji je znao kad koja zena ima ciklus, mozda je to bas E.
Entropio wrote:Ne znam da li je vezano za temu...
mislim da je mnogim ženama tabu pričati o stvarima koje su prirodne,al štaš.jaca-maca wrote:moja drugarica nikad ne koristi ulozak nego samo tampon. s druge strane, moja druga drugarica mi je rekla da ne bi nikad stavila tu stvar dole(jednom sam je pitala da li njena mama to koristi, a ona me je ljutito napala i rekla "ma jesi li ti normalna, naravno da ne koristi", kao da je stavljanje tampona nemoralno
).
mene uzasno nervira ovaj ulozak, zulja me i kad stavim onaj najveci, prodje mi, pa belaj![]()
![]()
nekad koristim jedno, a nekad drugo
zanima me sta vi koristite od navedenog?
Izgleda da se hadžinica nije baš doro počistila pa kandiše.Entropio wrote:Neke s kojima ne stupam u prisnije odnose.*mima* wrote:Entropio wrote:Ne znam da li je vezano za temu...
A kakve su ti to trebe![]()
Dakle, osjeti se smrad kad prodje pored mene, ili kad sjedi preko puta, potpuno obučena, na kafi.Ono baš smrdi.
nije bolan, to je garant neko bio na ribljoj pijacikomi wrote:osjeti se i u tramvaju
Kojeg ginokologa molim te?Trebala bi cesce mijenjati uloske, redovna higijena, je kljuc svega..i naravno pamucni ves!
Ginekologov savjet...tampone ne koristiti ni pod razno!
Uguras guzu u ves masinu i prvo pustis predpranje pa pranjeEntropio wrote:Možeš li podjeliti taj vic sa nama?MedenoSrce wrote:Koristim oboje, ljeti tampon preferiram.
Sto kaze ovaj E., nije bitno sta se koristi nego da se higijena odrzava. Bio je davno vic o nekom covjeku koji je znao kad koja zena ima ciklus, mozda je to bas E.
Šta znači "da se higijena održava"? Mislim, da li osnovnim čišćenjem i pranjem nestaje smrad, ili se nešto mora plaho zahmetiti oko toga?
i ti osjetiš?Chmoljo wrote:nije bolan, to je garant neko bio na ribljoj pijacikomi wrote:osjeti se i u tramvaju![]()
ma jarane, osjete i mačke u mom haustoru... kad prolazim ne mogu ih otresti sa sebekomi wrote: i ti osjetiš?![]()
a sta je sa centrifugom ..............alcho wrote:Uguras guzu u ves masinu i prvo pustis predpranje pa pranjeEntropio wrote:
Možeš li podjeliti taj vic sa nama?
Šta znači "da se higijena održava"? Mislim, da li osnovnim čišćenjem i pranjem nestaje smrad, ili se nešto mora plaho zahmetiti oko toga?
a kako znas da imaju menstruaciju? ...i da je to razlog neugodnog mirisa...Entropio wrote:Ne znam da li je vezano za temu...
pa zato i pitamsanabe wrote:Ma sve ti oni znajuMa.Le.Na wrote:a kako znas da imaju menstruaciju? ...i da je to razlog neugodnog mirisa...Entropio wrote:Ne znam da li je vezano za temu...
Zašto neke trebe smrde specifično kad imaju menstruaciju? Na nekim nikad nisam osjetio, a neke smrde da ti se povraća.![]()
E sto ne mogu nairendekora![]()
Bila sam u dugim vezama, i dok sama ne bih rekla da su oni dani, nikad niko ni skonato nije![]()
Ne kontam kako ce skontati
e vala bas! bas mi oni onako generalno mirisu... cast izuzecima naravno ali mogle bismo i mi uletiti na temu automobila i oplesti po njihovoj higijenisanabe wrote:E pa svaka ti se zenska tema mora okrenuti na podzena
![]()
Cura fino pita tampon ili ulozak, ovi o smradu pojedinih zena. Eto muskarci mirisu u PM
![]()
Jah, tampon radije