Ulošci za patike
-
ELMauro
#1 Ulošci za patike
Da li mi neko može preporučiti dobre uloške za patike i gdje da ih kupim, radim 8-9 sati dnevno i konstantno sam na nogama pa me stopala tačnije pete ubiše, treba mi 4 sata da mi noge dođu sebi nakon smjene. 
- tututuuuu
#2 Re: Ulošci za patike
Imas u Neretvi razno raznih ulozaka a rade i po mjeri ako treba za razna stopala... K. Tomislava ulica, prema Sutjesci.
-
Last December
#3 Re: Ulošci za patike
Ako imaš ortopedski problem (ravna stopala) najbolje da se obratiš ortopedu da ti napravi custom uloške prema obliku tvog stopala.
Ako je problem samo tvrd đon, ja sam to riješio tako što sam kupio silikonske uloške. Potraži i probaj, osjećaj je nebo i zemlja bar što se tiče dugotrajnog hodanja po tvrdoj podlozi. Sad za stajanje ne znam, ali neće odmoći sigurno.
Ako je problem samo tvrd đon, ja sam to riješio tako što sam kupio silikonske uloške. Potraži i probaj, osjećaj je nebo i zemlja bar što se tiče dugotrajnog hodanja po tvrdoj podlozi. Sad za stajanje ne znam, ali neće odmoći sigurno.
- VladaFBiH
#4 Re: Ulošci za patike
Nešto ovako http://www.scholl.co.uk/home/foot-care/gelactive/ - ovaj "work" tebi odgovara po opisu?ELMauro wrote:Da li mi neko može preporučiti dobre uloške za patike i gdje da ih kupim, radim 8-9 sati dnevno i konstantno sam na nogama pa me stopala tačnije pete ubiše, treba mi 4 sata da mi noge dođu sebi nakon smjene.
Koliko vidim ovo je u okolnim zemljama na TV-u zadnjih 2-3 mjeseca pa će vjerovatno brzo i kod nas doći - pitaj DM na FB stranici jer oni obično ove stvari brzo nabave
-
nedims
#5 Re: Ulošci za patike
Dobar linkVladaFBiH wrote:Nešto ovako http://www.scholl.co.uk/home/foot-care/gelactive/ - ovaj "work" tebi odgovara po opisu?ELMauro wrote:Da li mi neko može preporučiti dobre uloške za patike i gdje da ih kupim, radim 8-9 sati dnevno i konstantno sam na nogama pa me stopala tačnije pete ubiše, treba mi 4 sata da mi noge dođu sebi nakon smjene.
Koliko vidim ovo je u okolnim zemljama na TV-u zadnjih 2-3 mjeseca pa će vjerovatno brzo i kod nas doći - pitaj DM na FB stranici jer oni obično ove stvari brzo nabave
-
Nadzorna_ploca
#6 Re: Ulošci za patike
A da probas uzeti neke dobre i malo skuplje patike? 
- KB9
#7 Re: Ulošci za patike
original air max patike i kraj problemima
-
Naslovnica
#8 Re: Ulošci za patike
I pravac Alipašino da se upoznaš sa likovima...KB9 wrote:original air max patike i kraj problemima
-
channel10
#9 Re: Ulošci za patike
Cini mi se da sam ovakve uloske vidio neki dan u sportvision prodavnici (Zenica-shopping centar)VladaFBiH wrote:Nešto ovako http://www.scholl.co.uk/home/foot-care/gelactive/ - ovaj "work" tebi odgovara po opisu?ELMauro wrote:Da li mi neko može preporučiti dobre uloške za patike i gdje da ih kupim, radim 8-9 sati dnevno i konstantno sam na nogama pa me stopala tačnije pete ubiše, treba mi 4 sata da mi noge dođu sebi nakon smjene.
- KB9
#10 Re: Ulošci za patike
postedi nas tih glupostiNaslovnica wrote:I pravac Alipašino da se upoznaš sa likovima...KB9 wrote:original air max patike i kraj problemima
-
Naslovnica
#11 Re: Ulošci za patike
NećuKB9 wrote:postedi nas tih glupostiNaslovnica wrote:I pravac Alipašino da se upoznaš sa likovima...KB9 wrote:original air max patike i kraj problemima
-
hhaarree
#12 Re: Ulošci za patike
+1KB9 wrote:original air max patike i kraj problemima