Ulica u Sarajevu?
-
lionG
#1 Ulica u Sarajevu?
Pozdrav. Nova sam na forumu i nisam znala gdje da postavim pitanje pa sam otvorila novu temu, ispričavam se ako već negdje ima slična tema al nisam našla.. Dakle ja vas molim, sve vas koji živite u Sarajevu, živjeli ste u Sarajevu ili poznajete Sarajevo i Sarajevske ulice da mi pomognete ako ikako možete... Već par godina tražim jednu ulicu u Sarajevu koja se prije rata zvala-ulica Salvadora Alendea (u Beogradu ima i zove se Salvadora Aljendea) , pretpostavljam da su se kao i po skoro svim gradovima poslije rata promjenili nazivi mnogih ulica tako je i ta se promjenila, i na googleu nalazim mnoge ulice koje su promjenile nazive i imaju njihovi sadašnji nazivi samo od te ne mogu naći. Jako mi je važno, jer iz osobnih razloga mi je jako bitno,tražim osobu s kojom sam obiteljski povezana i već godinama se trudim i nikako ne dobivam odogovore po svim mogućim forumima a ni sama više ne znam na koji način doći bar do novog naziva te ulice pa bih lakše i našla tu osobu danas.. Molim vas za pomoć svaka informacija bi dobrodošla i bila bih zahvalna na njoj. 
- South Blue Mama
#2 Re: Ulica u Sarajevu?
Dobrinja, sada se ulica zove Esada Pasalica
Code: Select all
http://www.navigator.ba/maps/sarajevo/index.php