Hvala!
Moderator: O'zone
Ma nije to, nego neke zemlje imaju onu fintu da moras imati minimum jos recimo tri metra na pasosu da mozes uci.sherbett wrote:Pa ako istice za mjesec dana onda jos vrijedi.. al vjerovatno se nes moc vratit ako se u vrijeme isteka mislis vracat
Hvala punosherbett wrote:Hajd probjerim ti ja sutra..ako ne napisem do pola dana..maltretiraj me na pp..ja bi i na wc zaboravila otic kako sam odnesena
Edin H. wrote:Imas I onaj fol ako te pokusaju vratiti - zatrazi azil po Zenevskoj konvenciji o pravima izbjeglica.
E onda te ne mogu vratiti
dinnooo wrote:Znaći u suštini kako te potrefi?
Imenjace ne mislim da si me baš skontao, meni nije istekao pasoš, istiće 22.03. (dakle, za nešto više od mjesec dana).Edin H. wrote:
Poenta je na rijeci istekao.
Hvalaaa do nebasherbett wrote:Djes Dinooo? Kaze my man iz MUP- a da nema nikakvih problema jer pasos je vazeci![]()
Ejs sto sam azurna .. sta je ovo vako braco mila![]()
Prije nekih par mjeseci sam imao istu dilemu, samo je meni bilo 13 dana do isteka, ciko me pitao samo gdje idem i koliko ostajem, te napomenuo za istek. Tak da ne bi trebao imati problemadinnooo wrote:Hvalaaa do nebasherbett wrote:Djes Dinooo? Kaze my man iz MUP- a da nema nikakvih problema jer pasos je vazeci [emoji106]
[emoji38]
Maaahhh... nista to nijedinnooo wrote:Hvalaaa do nebasherbett wrote:Djes Dinooo? Kaze my man iz MUP- a da nema nikakvih problema jer pasos je vazeci![]()
Moj ti je savjet da odmah predas za pasos jer za mjesec, kako stvari stoje, neće biti knjižica.dinnooo wrote:Da li neko zna da li se moze uci u Hrvatsku sa pasosem koji istice za nesto vise od mjesec dana? Putujem autom, imam rezervaciju na ta dva dana koju mogu predociti... ili ipak ne putujem?![]()
Hvala!