To mu je najbolji nacin, a ako cemo iskreno i najbrza isplata. Da nadje sedmicno kakav single ili double par, ili pak na live bettingu, uplati 50 KM, dok ne stekne kapital za vece uloge. Ali iz licnog iskustva mogu reci, da je najvaznije imati kontrolu nad samim sobom pri takvom nacinu kladjenja.mrza wrote:Zu se slazem s tobom, imam prijatelja koji nigdje ne radi vec 2-3 godine, a nikad ga nisam vidio d ima ispod 100-150 km u djepu. Ali to su analize, kad idem kod njeg na kafu, na tv u je samo teletext, na kompjuteru bwin...anonimnaosoba wrote:@ yoda je kroz ironiju i šalu opet upravu![]()
Postoje ljudi koji žive i zarađuju od kladionice (a nisu njihovi vlasnici niti rade u njima), a ne mogu reći da nisam bio uspješan dok sam radio što i oniStatistike, gledanja utakmica, analize itd. i čovjek može biti u plusu, samo ne treba biti pohlepan i treba znat' kad treba stat'
![]()
Jedini problem kod otvarača teme je što je zaposlen, pa ne znam da li ima vremena za te stvari, al' generalno može biti u solidnom plusu ako ima money management...
Treba zivaca a bogami i znanja.
Gesendet von meinem C1505 mit Tapatalk 2