Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Razmisljam u sta bi bilo dobro da se uloze male pare.
Ovako od svake plati mogao bih da izdvojim po 300km, par mjeseci i eto male svotice.
sad me zanima kako mogu te male pare da ulozim pa da imam neke dobiti od toga, i dali je uopste moguce krenuti u takvo nesto s tom kolicinom recimo 1.500-2000km.
Neke ideje nesto?
Ovako od svake plati mogao bih da izdvojim po 300km, par mjeseci i eto male svotice.
sad me zanima kako mogu te male pare da ulozim pa da imam neke dobiti od toga, i dali je uopste moguce krenuti u takvo nesto s tom kolicinom recimo 1.500-2000km.
Neke ideje nesto?
Nemoj samo da te neko nagovori na Forex ili nasu berzu! Strahoha sto para to dvoje mogu progutati ! A da nikada nikakve nafake ne vidis...
Neke ideje nesto?
Nemoj samo da te neko nagovori na Forex ili nasu berzu! Strahoha sto para to dvoje mogu progutati ! A da nikada nikakve nafake ne vidis...
mogu kada se obican narod ufura da je neki veletrgovac... znam ljudi koji forex trguju samo oil i mjesecno nekih 500ak eura obrnu(a po transakciji cekaju svega eur-dva da su u plusu)... naravno u pitanju su ljudi koji imaju dobro placen posao i nece im bitno uticati ako nesto i izgube al et... pametno i ne ocekivati neku vele zaradu i moze se fino tu poslovati
Neke ideje nesto?
Neke ideje nesto?
ako vec razmisljate o nekim stednjama , 31.oktobar je svjetski dan stednje, banke tada obicno imaju neke posebne ponude pa mozda da ugrabis neku visu kamatu
Postoje ljudi koji žive i zarađuju od kladionice (a nisu njihovi vlasnici niti rade u njima), a ne mogu reći da nisam bio uspješan dok sam radio što i oni Statistike, gledanja utakmica, analize itd. i čovjek može biti u plusu, samo ne treba biti pohlepan i treba znat' kad treba stat'
Jedini problem kod otvarača teme je što je zaposlen, pa ne znam da li ima vremena za te stvari, al' generalno može biti u solidnom plusu ako ima money management...
pocens od neke male ideje, evo covjek kod mene kupije lezajeve i pravi neke drvene igracke i prodaje na ebay, drugi kupuje tako sitnice za komputere i polako preprodaje, drugarica je sa nekih 200km krenula u pravljenje nekakvih džidža i eno je ima stand i neku zenu zaposlila da joj radi, drug neke papricice uzgaja poceo sa 50km za vaznu i zemlju sada ima oko 100tih stabiljki ,.
ako vec razmisljate o nekim stednjama , 31.oktobar je svjetski dan stednje, banke tada obicno imaju neke posebne ponude pa mozda da ugrabis neku visu kamatu
Bez rizika nema zarade .
Oktobar 2012 = 10 eura a danas izmedju 140 i 120 eura .
Da je kupio za 1500km 75 BTC godinu poslje prodao za 19,500 km TO je tako !
Bez rizika nema zarade .
ili moze uloziti danas po 180(koliko vidim da je trenutno) i probuditi se sutra na 80 sto se desilo u aprilu ...
problem sa bitcoinsima je sto su podlozni "kradji" tj hakiranju ... svaki put kad se desi jedna bez obzira sto bude otkrivena na vrijeme ili ne, cijena na marketima drasticno padne
Bez rizika nema zarade .
ili moze uloziti danas po 180(koliko vidim da je trenutno) i probuditi se sutra na 80 sto se desilo u aprilu ...
problem sa bitcoinsima je sto su podlozni "kradji" tj hakiranju ... svaki put kad se desi jedna bez obzira sto bude otkrivena na vrijeme ili ne, cijena na marketima drasticno padne
Sve to stoi ali kao sto reko oktobar 2012 10 eura danas 130 eura . Nebih dalje .. svak nek radi sta zeli i kako zeli ja inace pricam na forumu samo iz licnog iskustva . Pozz
anonimnaosoba wrote:@ yoda je kroz ironiju i šalu opet upravu
Postoje ljudi koji žive i zarađuju od kladionice (a nisu njihovi vlasnici niti rade u njima), a ne mogu reći da nisam bio uspješan dok sam radio što i oni Statistike, gledanja utakmica, analize itd. i čovjek može biti u plusu, samo ne treba biti pohlepan i treba znat' kad treba stat'
Jedini problem kod otvarača teme je što je zaposlen, pa ne znam da li ima vremena za te stvari, al' generalno može biti u solidnom plusu ako ima money management...
Zu se slazem s tobom, imam prijatelja koji nigdje ne radi vec 2-3 godine, a nikad ga nisam vidio d ima ispod 100-150 km u djepu. Ali to su analize, kad idem kod njeg na kafu, na tv u je samo teletext, na kompjuteru bwin...
Treba zivaca a bogami i znanja.
debelimedo wrote:digni kredit za stan da ti rata bude oko 300 i izdaj ga za 300 km
Za kakav je to stan rata 300KM?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
jeftini, moze naci neku garsonjericu, nisu svima babe guzonje pa zive u stanovima od 100+ kvadrata
Hmm...ako uzmes kredit od 50.000 koliko kosta garsonjera u Tibri rata je oko 500 a ne 300KM na 10 godina...sad uzimati na vise od 10 godina se ne isplati. Ali to je samo moje misljenje...