H2SO4, obrezan sam
Ukrajinka umrla od side u Mostaru
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sjecam se ovog Nikita.
H2SO4, obrezan sam
H2SO4, obrezan sam
-
Larci
A jeli iko kontao da su nju mozda zarazili ti neki "ljubavnici" ili "jebaci" kako god hocete...sto znaci da je moguca steta mnogo veca....
Zao mi je djevojke...A ovih ljubavnika ili jebaca nimalo nije....neka i svoje zene zaraze i neka crknu od AIDSA i neka strhunu sto prije!!!
-
Prenj
H2SO4 wrote:Virus se prenosi u tekucinama i upravo supstanca kojoj sam zaboravio ime,,znaju to medicinari,a supstanca se nalazi u kozi,stiti nas od prodora virusa kroz kozu.Tako kada se kupas u bazenu,zasticen si od prodora virusa kroz kozu.Ponavljam upravo te supstance nema u unutrasnjem dijelu kozice koja se obrezuje sa penisa.A HIV virus je prisutan iskljucivo u tjelesnim tecnostima,pa se tako i prenosi kroz tjelesne tecnosti-recimo spolnim odnosom ili putem krvi...
New UN Project to Help Arab Countries Break Silence on HIV/AIDS
New York, Beirut, 5 November 2002 (UN Information Centre) - With HIV/AIDS infections on the rise in Arab countries, the United Nations Development Programme (UNDP) yesterday announced plans to work with 17 governments in the region to break the silence surrounding the epidemic.
A half million adults and children in the Arab world are living with HIV/AIDS, with 80,000 people infected there last year, according to the Joint UN Programme on HIV/AIDS (UNAIDS). Sexual intercourse is apparently the main mode of transmission in most countries, with significant increases in HIV infection among injecting drug users also reported. In Djibouti and Sudan, political instability, socio-economic disparities, and large-scale population mobility have led to widespread epidemics.
"While the Arab region is generally regarded as a low-prevalence region, this is no reason for complacency," said Zahir Jamal of UNDP's Regional Bureau for Arab States. "The region must ensure that an appropriate level of response to the HIV/AIDS epidemic is in place," he cautioned.
The new initiative aims to create a regional network of civil society organizations, empower the media to address HIV/AIDS concerns, and explore the impact of immigration on the spread of the epidemic, according to UNDP.
Last edited by Prenj on 05/11/2004 11:08, edited 1 time in total.
-
Prenj
Citiraj neki relevantan izvor za svoju tezu (samo da nije http://www.islam.ba) i svi cemo biti sretni.H2SO4 wrote:Cuj zezam se?![]()
Komi,komi...
Prenj,opet tvoj copy/paste na engleskom nema veze sa penisom i kozicom
ja samo kazem da je rizik osam puta manji,a ne da ga nikako nema
-
Prenj
Aha, bice onda da i ti istrazujes puteve prenosenja AIDS-a po bosanskim bordelima 'in vivo', pa te za sada ili sreca pratiH2SO4 wrote:prenj,
Najvise cijenim kada neko napise nesto iz svoje glave.Ali za to treba intelekt,a to fali onima koji su naucili samo da ponavljaju izvakane slogane.Ono zivio drug taj i taj...
-
H2SO4
Aha ,sada se vec pocinjemo pitati,hej pa ovaj ne lupeta bas?Moze biti i malo istine tu,zar ne?
Neznam ni jedan izvor,gledao sam to prije nekoliko godina na Discovery Chanel-u a emisija je govorila o nekom americkom naucniku koji kada je procitao statisticke izvjestaje UN iz afrike i kada je uocio taj omjer "osam puta manje"-pokusao je da istrazi fenomen i dao svoj odgovor a to je kao sto napisah ta supstanca koje po njegovom istrazivanju nema u unutrasnjoj strani kozice koja se obrezuje sa penisa...
zadovoljan prenj?
Neznam ni jedan izvor,gledao sam to prije nekoliko godina na Discovery Chanel-u a emisija je govorila o nekom americkom naucniku koji kada je procitao statisticke izvjestaje UN iz afrike i kada je uocio taj omjer "osam puta manje"-pokusao je da istrazi fenomen i dao svoj odgovor a to je kao sto napisah ta supstanca koje po njegovom istrazivanju nema u unutrasnjoj strani kozice koja se obrezuje sa penisa...
zadovoljan prenj?
-
hananah
Boze moj koje neznanje kod pojedinaca. Kaze se da je dobar doktor onaj koji otklanja uzroke a ne posljedice. Dakle, osuneceni (tj. zasticeni, haha) i neosuneceni koristite kondome. Ne samo radi sebe vec i radi osobe sa kojom ste. Citajuci pojedine *pogotovo ovog sa hemijskom formulom, jos jednom uvidjam da se zahvaljujuci neznanju AIDS moze u nasim krajevima prosiriti brzinom vjetra.
Kad budem imala vise vremena prekucat cu dio iz knjige koju sam navela i time potkrijepiti ono sto Nikita kaze.
Kad budem imala vise vremena prekucat cu dio iz knjige koju sam navela i time potkrijepiti ono sto Nikita kaze.
-
Prenj
Nisam.H2SO4 wrote:Aha ,sada se vec pocinjemo pitati,hej pa ovaj ne lupeta bas?Moze biti i malo istine tu,zar ne?
zadovoljan prenj?
Eto ti Google pa istrazi.
Takav izvjestaj UN-a i istrazivanje naucnika, ako postoje, su garant negdje objavljeni.
Inace ce takve sulude teorije samo ucvrstiti naivno vjerovanje bosnjackog muskarca da mu kondom ne treba.
Inace, prva zrtva AIDS-a u BiH je bio Bosnjak iz Hadzica, koji je neko vrijeme proveo radeci u Africi, i tamo pokupio virus.
-
H2SO4
Cini se ipak da je problem u vasem metalnom sklopu
A to je nemogucnost prihvatanja bilo cega novog jer ste duboko ucahureni u svoje stereotipe,pogotovu kada se radi o Islamu koji je po vasim pravilima i vidjenjima izvor svega zaostalog.
Jer kada vam covjek samo spomene rijec "sunet",odmah vas to asocira na Islam a to je po vasim stereotipima nesto cega se treba kloniti.I odmah lavina ismijavanja,vrijedjanja pokusaja prikazivanja takvih kao vjerskih fanatika,glupana itd...
Ja vam tu dragi drugovi,ne mogu pomoci.Ostanite u svojim cahurama i dalje,a vrijeme ce pokazati koliko ste u stvari vi glupavi a ne ja.
zivili i u zdravlje vam
A to je nemogucnost prihvatanja bilo cega novog jer ste duboko ucahureni u svoje stereotipe,pogotovu kada se radi o Islamu koji je po vasim pravilima i vidjenjima izvor svega zaostalog.
Jer kada vam covjek samo spomene rijec "sunet",odmah vas to asocira na Islam a to je po vasim stereotipima nesto cega se treba kloniti.I odmah lavina ismijavanja,vrijedjanja pokusaja prikazivanja takvih kao vjerskih fanatika,glupana itd...
Ja vam tu dragi drugovi,ne mogu pomoci.Ostanite u svojim cahurama i dalje,a vrijeme ce pokazati koliko ste u stvari vi glupavi a ne ja.
zivili i u zdravlje vam
-
H2SO4
"Inace ce takve sulude teorije samo ucvrstiti naivno vjerovanje bosnjackog muskarca da mu kondom ne treba. "
to su tvoje rijeci,moj dragi prenj.Gdje ti vidje da ja rekoh da kondom ne treba?
Ako mislis na vjerski aspekt,onda pravom vjerniku Bosnjaku muslimanu ne treba jer ne mjenja partnere,niti ima posla sa kurvama
to su tvoje rijeci,moj dragi prenj.Gdje ti vidje da ja rekoh da kondom ne treba?
Ako mislis na vjerski aspekt,onda pravom vjerniku Bosnjaku muslimanu ne treba jer ne mjenja partnere,niti ima posla sa kurvama
-
novalic
H2SO4 (citat):
Aha ,sada se vec pocinjemo pitati,hej pa ovaj ne lupeta bas?Moze biti i malo istine tu,zar ne?
zadovoljan prenj?
Nisam.
Takav izvjestaj UN-a i istrazivanje naucnika, ako postoje, su garant negdje objavljeni.
Inace ce takve sulude teorije samo ucvrstiti naivno vjerovanje bosnjackog muskarca da mu kondom ne treba.
Inace, prva zrtva AIDS-a u BiH je bio Bosnjak iz Hadzica, koji je neko vrijeme proveo radeci u Africi, i tamo pokupio virus.
ja nesto kontam...
mozda je to nekakav "naucnik" dobro volio one sto su sistematski obrezivani pa im porucio, marisite se ljudi do mile volje, jer su male sanse da obolite od side, a sada mudro broji rezultate svoje kampanje...
najtuznije u ovoj prici je da jos uvijek ima idiota koji misle da im se nista ne moze desiti....
jadna cura, i jadni oni koji su zarazeni tom bolescu, pa bilo iz kojeg razloga...
zadovoljan prenj?
Nisam.
ja nesto kontam...
mozda je to nekakav "naucnik" dobro volio one sto su sistematski obrezivani pa im porucio, marisite se ljudi do mile volje, jer su male sanse da obolite od side, a sada mudro broji rezultate svoje kampanje...
najtuznije u ovoj prici je da jos uvijek ima idiota koji misle da im se nista ne moze desiti....
jadna cura, i jadni oni koji su zarazeni tom bolescu, pa bilo iz kojeg razloga...
-
BosnjakAga
Beschnittene Männer sind weniger AIDS-gefährdet
"HIV-Rezeptoren" an der Innenfläche der Penisvorhaut ziehen Viren und Bakterien magnetisch an
Beschnittene heterosexuelle Männer haben ein wesentlich geringeres Risiko, sich mit dem HIV-Virus zu infizieren als nicht-beschnittene Männer. Dies behaupten australische Wissenschaftler, die rund 190 Männer in Uganda untersucht haben. Über den gesamten Studienzeitraum von 30 Monaten hat sich keiner der 50 beschnittenen Männer mit HIV infiziert.
http://www.infoline.at/aids/beschneidung.htm
---------------------------------------------------------------------------------------
Osuneceni muskarci imaju mnogo manji riziko da se inficiraju sa sidom
Australski naucnik koji je testovo 190 muskaraca iz Ugande dokazao je tu tezu.
U vrijemenu od 30 mjeseci se nijedan od 50 osunecenih muskaraca zarazio sa sidom.
"HIV-Rezeptoren" an der Innenfläche der Penisvorhaut ziehen Viren und Bakterien magnetisch an
Beschnittene heterosexuelle Männer haben ein wesentlich geringeres Risiko, sich mit dem HIV-Virus zu infizieren als nicht-beschnittene Männer. Dies behaupten australische Wissenschaftler, die rund 190 Männer in Uganda untersucht haben. Über den gesamten Studienzeitraum von 30 Monaten hat sich keiner der 50 beschnittenen Männer mit HIV infiziert.
http://www.infoline.at/aids/beschneidung.htm
---------------------------------------------------------------------------------------
Osuneceni muskarci imaju mnogo manji riziko da se inficiraju sa sidom
Australski naucnik koji je testovo 190 muskaraca iz Ugande dokazao je tu tezu.
U vrijemenu od 30 mjeseci se nijedan od 50 osunecenih muskaraca zarazio sa sidom.
- Pooll
H2SO4 wrote:Pool:
"Šta misliš o onoj teoriji da od HIV-a i SIDE oboljevaju samo '' crnci i pederi?"
Cija je to teorija?Tvoja?
Pederi pripadaju NAJVECOJ zoni rizika - da budu zarazeni HIV virusom sto kasnije vodi u razvoj AIDS-a i smrt!
Druga grupa koja spada u takodjer u visoku zonu rizika su NARKOMANI
(Koristenje injekcija vise puta je siguran put ka HIV-u)
Treca grupa su prostitutke.
To za crnce je tvoja glupost,ja to nikada nisam ni od koga cuo?
U Africi je najveci broj oboljelih od AIDS-a,zbog nekoriscenja zastitnih sredstava i neinformisanosti,odnosno siromastva.Mozda je to ono sto te navodi da tako bolesno razmisljas?Ali nije tako medju svima.Osuneceni u Africi po statistikama imaju OSAM PUTA manji rizik da budu zarazenio sidom.
Prvi simptomi:
Poslije otprilike sedam do deset dana od moguceg zarazenja HIV virusom
prvi simptomi koji se pojave su temperatura,osip,bol u grlu i natecene limfne zljezde.To traje par dana i nestane,tako da zarazeni zivi dalje bez ikakvog simptoma sve do konacnog razvoja AIDS-a...
Zastita:
Najbolja zastita je kondom,mada ne i sigurna jer postoji mogucnost pucanja istog kao i poroznost istog.
________
Ti izgleda nisi u stanju ni da razlucis ko je sta rekao... ne stavljaj mi tudje rijeci...Dance_Of_Death wrote:H2SO4 wrote: savjet:sunetite se braco,jer nekada nije kondom pri ruci a ovo pomaze vjerovali ili ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odavno nisam pročitao veću glupost.
Koja je ovo naučna studija ??????????????????????????????????????
Zato su u S. Arabiji čovjeka oboljelog od HIV-a izbacili iz bolnice, jebote, nije do HIV-a, on se nije osunetio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo što si napisao je toliko glupo da zaslužuješ da ti to ponavljam pet stoljeća.
Šta misliš o onoj teoriji da od HIV-a i SIDE oboljevaju samo '' crnci i pederi'' ?????????????????????????????????????????
Rizikujući da postanem dosadan, ponavljam, ovo što si napišao je toliko glupo da zaslužuješ da ti to ponavljam pet stoljeća, ali nema brige ti si osunećen što, valjda, tvoju mokraću čini čistijom od one neosunećenih.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
fakat imaš strpljenja PrenjPrenj wrote:Nemoj dva puta reci.H2SO4 wrote:Ako mislis na vjerski aspekt,onda pravom vjerniku Bosnjaku muslimanu ne treba jer ne mjenja partnere,niti ima posla sa kurvama
Bojim se da bi istrazivanje strukture posjetilaca BH bordela dalo zapanjujuce rezultate.
-
privremeni
Vidim da je brici noz pobjegao, pa zarezao i gdje ne treba

-
Svemirski_Jebach
jebete me s tim vasim glupim raspravama...
ne mogu vise izdrzat - a ne mogu da ne citam - da vidim kakvih sve gluposti ima...
Sto ne rjesite na sljedeci nacin - ovaj kiseli nek se vodi shodno njegovim saznanjima (naravno nek se mane ubjedjivanja mene) a ovi drugi nek se ponasaju shodno svojim tezama o zastiti od HIV-a a da medjusobno ne stupaju u intimne odnose i mirna Bosna...
Neko spomenu tjelesne tekucine kao nosioce virusa - sperma, krv, vaginalne tekucine i (ne znam medicinski izraz za ovo) analni otvor i uski pojas na samom otvoru su nosioci virusa u znacajnoj mjeri
Ali najnoviji podaci govore o mogucnosti nalaska virusa HIV -a u suzama ili pljuvacki osobe mada je mogucnost prenosa vrlo mala...teoretska
A ono sto je bitno jeste da se virus prenosi kontaktom tekucina putem "medija" kao sto su npr ranice na kozi ili desnima - analni otvor i slicno...
A da je HIV postao realna opasnost u BiH u to ne sumnjam...
ne mogu vise izdrzat - a ne mogu da ne citam - da vidim kakvih sve gluposti ima...
Sto ne rjesite na sljedeci nacin - ovaj kiseli nek se vodi shodno njegovim saznanjima (naravno nek se mane ubjedjivanja mene) a ovi drugi nek se ponasaju shodno svojim tezama o zastiti od HIV-a a da medjusobno ne stupaju u intimne odnose i mirna Bosna...
Neko spomenu tjelesne tekucine kao nosioce virusa - sperma, krv, vaginalne tekucine i (ne znam medicinski izraz za ovo) analni otvor i uski pojas na samom otvoru su nosioci virusa u znacajnoj mjeri
Ali najnoviji podaci govore o mogucnosti nalaska virusa HIV -a u suzama ili pljuvacki osobe mada je mogucnost prenosa vrlo mala...teoretska
A ono sto je bitno jeste da se virus prenosi kontaktom tekucina putem "medija" kao sto su npr ranice na kozi ili desnima - analni otvor i slicno...
A da je HIV postao realna opasnost u BiH u to ne sumnjam...
-
H2SO4
"Ali najnoviji podaci govore o mogucnosti nalaska virusa HIV -a u suzama ili pljuvacki osobe mada je mogucnost prenosa vrlo mala...teoretska "
Nisu to najnoviji podaci,o tome se zna vec dugo.Virus je prisutan u svim tjelesnim tecnostima.
Samo da bi bio zarazen,potrebna je odredjena "kolicina" virusa,a ta "kolicina" u pljuvacki je sasvim mala tako da je nemoguce biti zarazen preko pljuvacke.Najveci rizik je spolnim kontaktom i preko krvi (narkomani -sprice)
Nisu to najnoviji podaci,o tome se zna vec dugo.Virus je prisutan u svim tjelesnim tecnostima.
Samo da bi bio zarazen,potrebna je odredjena "kolicina" virusa,a ta "kolicina" u pljuvacki je sasvim mala tako da je nemoguce biti zarazen preko pljuvacke.Najveci rizik je spolnim kontaktom i preko krvi (narkomani -sprice)