Renta wrote:Nisam isključiv Kaligula ima u tome istine nije da nema. Svjestan sam da stvari nisu crno bijele. Ali pozivam se na suverenost države i nepovredivost granica.. to je praktički jedino što je preostalo Kijevu...
...e moj Renta, ako se ne varam i Jugoslavija je bila suverena država, zatim Irak i Libija su bile suverene države...o Siriji da i ne pričamo...o tome ti i pričam, dakle o neprincippijelnosti svjetskih moćnika...bijelo nije uvijek bijelo, nego može biti i crno kad se njima prohtije...
...dakle, vratimo se uzroku svih uzroka, a on je PROFIT KRUPNOG KAPITALA...svo zlo ovog svijeta počinje od njega i s njime će i da skonča...samo ne znam ko će to dočekati...i Ukrajina je 'lešina' koju trgaju iz tih razloga...znam, ti ćeš reći da nisi pobornik teorija zavjere...ali nisam ni ja, jer ovo nije zavjera, nego bolno realna činjenica...sve se svodi na materijalni interes...u igri su energenti, jer se samo preko njih može sebi osigurati planetarno vođstvo...zanju to Rotschildi, Rokfeleri, Soroši i njihova bratija bolje nego iko drugi...a Ukrajina je dobar komad za pljačku, pod jedan, a pod dva, preko nje su samo korak do najbogatijeg planetarnog komada pljačku, a koji se zove Rusija...a problem je samo u tome sto Rusi brane sebe i svoje...ništa više...