Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nihoniho wrote:
Sto vam ga suknuse braca Rusi, opet , po starom obicaju, moze Kosovo-moze i Krim.
Jos samo da priznaju Kosovo , pa da traze i da EU i amerika priznaju Krim. Jos da RS trampe za sicu, a ti trosi vrijeme braneci Rusiju
Rusi će priznati Kosovo, samo ako Ameri priznaju Krim.
De fakto je priznala Kosovo ovim potezom na krimu, de jure nije, ali i to će ako im bude trebalo.
Pa dobro...i Ameri su de facto priznali i Krim, samim tim što priznaju Kosovo.
De facto jesu, ali de jure nisu.
Objektivni navijac wrote:
Ja sam mislio da si ti stariji
Zato sto Krimljani imaju drzavu od 1921 A Hrvati iz Zapadne Hercegovine,kao i Srbi iz RS-a imaju drzavu od 1943-e a ta drzava se zove BiH
imali su autonomnu republiku prvo u sastavu ruske sfr pa u sastavu ukrajinske sfr, koje su opet bila u sastavu sovjetskog saveza. e on jeste bio država, federalne jedinice nisu, a naročito nisu federalne jedinice federalnih jedinica...
ako je to za tebe država, onda je i zapadnohercegovački kanton država, a RS državetina...
to je odlično...za priznanje Krima dobiti Kosovo i ukidanje Šumske.....time Rusija još više ostaje minoran regionalni igrač s najvećim geostrateškim dometima da se pođahkad popiša komšiji u avliju
JoseMujica wrote:to je odlično...za priznanje Krima dobiti Kosovo i ukidanje Šumske.....time Rusija još više ostaje minoran regionalni igrač s najvećim geostrateškim dometima da se pođahkad popiša komšiji u avliju
Bogami, ovaj potez je promoviše u svetskog igrača najjačeg kalibra, jer Rusi demonstriraju kako ni oni ne j.bu živu silu, niti medjunarodne norme.
Na referendumu izlaznost preko 80 % i glasanje ZA oko 93 %
Vazno je ovo oko izlaznosti ,koja je 80 % ,sto znaci da je oko 75 % gradjana Krima glasalo ZA. Jer rusofobi i simpatizeri fasista su stalno pominjali procenat Rusa ,kako na Krimu ,tako i u Ukrajini. A na Krimu ima 'samo' 57 % Rusa
Danas Krim,sutra Donjeck,prekosutra Kijev a onda je i Berlin blizu
JoseMujica wrote:to je odlično...za priznanje Krima dobiti Kosovo i ukidanje Šumske.....time Rusija još više ostaje minoran regionalni igrač s najvećim geostrateškim dometima da se pođahkad popiša komšiji u avliju
da napišeš da će rusija pripojiti krim zato što joj se može, a da ti navijaš za to zato što ti je putin cool lik - to bi bilo pošteno i realno. a s ovim kvazipravnim i kvaziobjektivnim argumentima da je krim "država od 1921", ili da je ikad bio država stvarno ispadaš smiješan.
Ko ce dobiti Kosovo Mi u BiH Samo nam jos oni trebaju Ne znam ,kakve koristi imamo ako komsiji crkne krava,sitna pakost i zloba ,sigurno nisu vrline za pohvalu.
A sto se tice RS-a ,to bas nikakve veze sa situacijom u Ukrajini nema. Za ukidanje RS-a ,treba malo pameti,malo rada,mnogo cestitosti i postenja. A to su stvari tesko spojive sa sitnim pakosnicima.
Bogami, ovaj potez je promoviše u svetskog igrača najjačeg kalibra, jer Rusi demonstriraju kako ni oni ne j.bu živu silu, niti medjunarodne norme.
svjetski igrač igra na svjetskom nivou, lokalni igrač oko kuće
Real Madrid i Vratnik se ne porede iako su oba nogometna kluba
Ko ce dobiti Kosovo Mi u BiH Samo nam jos oni trebaju Ne znam ,kakve koristi imamo ako komsiji crkne krava,sitna pakost i zloba ,sigurno nisu vrline za pohvalu.
A sto se tice RS-a ,to bas nikakve veze sa situacijom u Ukrajini nema. Za ukidanje RS-a ,treba malo pameti,malo rada,mnogo cestitosti i postenja. A to su stvari tesko spojive sa sitnim pakosnicima.
kaka bolan krava da crkne i kome
nemre ti nešto crknuti što nemaš
A kako 'mi ' mozemo dobiti Kosovo
Pazi sad,ovo ce da boli ,izvini,molim te
Kada cak Rusija i Bjelorusija i cijeli svijet prizna Kosovo Dvije zemlje nikada nece priznati Kosovo
Jedna je Srbija
A druga je nasa domovina Bosna i Hercegovina
Kada cak Rusija i Bjelorusija i cijeli svijet prizna Kosovo Dvije zemlje nikada nece priznati Kosovo Jedna je Srbija
Da to ce biti velika steta za kosovo ..................a i to ce mo uskoro srediti.....srbija priznaje a za njom i Bih
Koliki postotak kolijevke Rusi kontrolisu !? Koliko i Srbi na Kosovu, opet se slave porazi .
Sada idu americke rakete u Donjeck...
Last edited by nihoniho on 16/03/2014 20:55, edited 1 time in total.
Kada cak Rusija i Bjelorusija i cijeli svijet prizna Kosovo Dvije zemlje nikada nece priznati Kosovo
Jedna je Srbija
Priznace ga Srbija , priznala je i BiH!
Last edited by nihoniho on 16/03/2014 20:56, edited 1 time in total.
svjetski igrač igra na svjetskom nivou, lokalni igrač oko kuće
Real Madrid i Vratnik se ne porede iako su oba nogometna kluba
Jedna je Srbija
mislim na nas Amerikance koji već imamo Republiku Kosova....nisi ti jedini ovdje s dvojnim državljanstvom i ponavljam još jednom nemre tebi crknuti nešto što i nemaš tako da nemaš potrebe da inputiraš antisrbijanski stav koji jednostavno ne postoji.
A da preko Krima će se razmontirati Šumska tako da če i ova naša treča domovina biti mirna, ali ja duboko vjerujem da to neče utjecati na ljubav nas Srba prema Rusiji koja je neupitna.
sluga_okupatora wrote:Rusija, taj vjekovni prirodni saveznik sada aneksira dio Ukrajine.
Vidim ide se na to kako su rusi ugrozeni u Ukrajini - pa gdje su te masovne grobnice, to etnicko ciscenje rusa od strane ukrajinaca?
Ko to odlucuje gdje je Ukrajinska buducnost - Rusija. Bi li ti volio da o buducnosti tvoje zemlje odlucuje recimo Kanada?
Sve i nekako al' da makar imaju muda da kazu da je njihova vojska nego ko zadnje ckapi furaju pricu o samoodbrambenim snagama - i to ko fol velesila
eis amerikanci odlucuju o sudbinama drzava od 45te. A i sami su otvorili pandorinu kutiju sa kosovom. Sad neka sjede sa strane i daju izjave
Ako ovi iz Brisela znaju citati ja cu sikuti gace i naget se preko stola...
Ovi imaju referendum da li da se pripoje Rusiji, tu nema niko sta da priznaje ono ovo jednostavno poslje glasanja ce samo Rusi pomjeriti granice i to je bilo to.
sluga_okupatora wrote:Rusija, taj vjekovni prirodni saveznik sada aneksira dio Ukrajine.
Vidim ide se na to kako su rusi ugrozeni u Ukrajini - pa gdje su te masovne grobnice, to etnicko ciscenje rusa od strane ukrajinaca?
Ko to odlucuje gdje je Ukrajinska buducnost - Rusija. Bi li ti volio da o buducnosti tvoje zemlje odlucuje recimo Kanada?
Sve i nekako al' da makar imaju muda da kazu da je njihova vojska nego ko zadnje ckapi furaju pricu o samoodbrambenim snagama - i to ko fol velesila
eis amerikanci odlucuju o sudbinama drzava od 45te. A i sami su otvorili pandorinu kutiju sa kosovom. Sad neka sjede sa strane i daju izjave
Sent from my Lumia
Pandorinu kutiju otimanja drzava iz ruske interesne sfere, to ce se , nadam se, nastaviti iako vise nemaju sta da im otmu, ostaje da pocnu da ,polako, cjepkaju Rusiju..
Najbitnije je da nema rata.Treba stati na loptu smiriti strasti ne talasati previše.I taj Krim, ništa nije vrijedno ljudskih života.