Ukrajina

Post Reply
General War

#13151 Re: Ukrajina

Post by General War »

agnostic_front wrote:
Co0l wrote:Oklupajko daje svoj doprinos sa Floride i pomaze NATO-u placajuci porez u zemlji NATO clanici.ZiviJo Oklupajko,jedan od rijetkih na forumu koji je sa rijeci presao na djelo :thumbup:
Svi smo mi robovi proxy obume jokera sa krupnim kapitalom, samo nismo toga svjesni.
Tamam se osvjestsmo kad ono "redirection" nas opet strefi, i haj nanovo :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#13152 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

rusiji je spas u islamu
tada ču da navijam za rusiju

živjela islamska republika rusija
stiv33

#13153 Re: Ukrajina

Post by stiv33 »

Lady xxx wrote:
He he......hebale ta djevojčica :D ...........
Naravno da sam za Srbiju ali i za Bosnu jer u njoj živim.Usput sam i za Veliku Rusiju jer smatram da je Putin veliki vođa i da šije i Obamu i Merkelčovu. :D
Mrtva sam ozbiljna.
Ovo za monotoniju od teme sam fakat ozbiljna jer Vi na temi ne iznosite svoje stavove nego samo vijesti koje svi možemo pročitatii na netu.
Pa dobro, bar smo malo razbili monotoniju.
Btw, i ja sam za Srbiju, ali ne Veliku Srbiju. :razz:
stiv33

#13154 Re: Ukrajina

Post by stiv33 »

japin_mutapi wrote:rusiji je spas u islamu

Nema potrebe, pravoslavci na jednu stranu, muslimani na drugu, a Rusija će i dalje ostati dovoljno velika. :izet:
jastuk1

#13155 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

stiv33 wrote:

Nema potrebe, pravoslavci na jednu stranu, muslimani na drugu, a Rusija će i dalje ostati dovoljno velika. :izet:

Ne baš. Znaš kako stara izreka kaže: “Zagrebi Rusu kožu i ispod nje ćeš naći Tatara." (Scratch a Russian and find a Tartar) :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Uzimajući u obzir katastrofalnu demografiju etničkih Rusa, i još plus ako ovako fino nastave sa neonacistima i za zabranom davanja Muslimanima da prave džamije u nekim dijelovima, za nekih 50, 60 godina broj Muslimana i Pravoslavaca u Rusiji će biti tu negdje. Nikad više niti jednog Muslimana neće asimilirati. Naprotiv!

Ovo naravno pod uslovom da se do tada Rusija ne raspadne. Ako pošto lihvaro-cionisti sve jače i jače žele njihove resurse, sve je moguće.
jastuk1

#13156 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Lady xxx wrote:
Ubio si nam romantiku :sad:
:oops: Aj em so sori.... Štaš kad sam samo realan...
General War

#13157 Re: Ukrajina

Post by General War »

jastuk1 wrote:
stiv33 wrote:

Ne baš. Znaš kako stara izreka kaže: “Zagrebi Rusu kožu i ispod nje ćeš naći Tatara." (Scratch a Russian and find a Tartar) :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Uzimajući u obzir katastrofalnu demografiju etničkih Rusa, i još plus ako ovako fino nastave sa neonacistima i za zabranom davanja Muslimanima da prave džamije u nekim dijelovima, za nekih 50, 60 godina broj Muslimana i Pravoslavaca u Rusiji će biti tu negdje. Nikad više niti jednog Muslimana neće asimilirati. Naprotiv!

Ovo naravno pod uslovom da se do tada Rusija ne raspadne. Ako pošto lihvaro-cionisti sve jače i jače žele njihove resurse, sve je moguće.
Prvo su udalrili ovi lihvarozapadnicionisti,na ruske sex resurse... pun internet ruskinja za brak (ili zajednicka drzenja) na zapadu...najbolja trbusna plesacica u Dubjaiju je (zamisli) "Olga" from Rasha...i tako dalje i tako blize.
jastuk1

#13158 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Lady xxx wrote::D Rusija zauvijek :thumbup:
Challenger__

#13159 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Ovaj forum je go *urac. Pišu ljudi koji nemaju blage veze o materiji. Pišu po željama, a ne po činjenicama. Operišu podacima iz 90-ih. Ne znaju da su Rusi preokrenuli stopu nataliteta i da danas, samo oni i Albanci imaju pozitivnu stopu prirodnog priraštaja.

Image

'Dying' Russia's Birth Rate Is Now Higher Than The United States' - Forbes

Image

Russia is on Track to Record Natural Population Growth in 2012 - Forbes

Da, samo oni i Albanci imaju pozitivnu stopu prirodnog priraštaja, plus prirodni priraštaj im je prešao američki. Razlog više što je globalna pseudoelita uznemirena kada je u pitanju RF. A vi sada nastavite da lupate o "umirućoj Rusiji", Rambu koji obara helikoptere i slična sranja.

_______
Last edited by Challenger__ on 21/06/2014 00:56, edited 3 times in total.
BadCopy

#13160 Re: Ukrajina

Post by BadCopy »

Bosanac zna sve o Ukrajinsko Ruskom pitanju

Od zla oca od gore matere
Challenger__

#13161 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Neki problem je što sam uletjela da se zezam s Vama muškima?
Nisam mislio na tebe, već na ove koji u drugoj deceniji 21. vijeka operišu sa podacima iz 90-ih. O ovima koji su ukopani u arheologiji davno prošlog 20-og vijeka.

O njima pišem.
Last edited by Challenger__ on 21/06/2014 01:00, edited 1 time in total.
jastuk1

#13162 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Challenger__ wrote: Da, samo oni i Albanci imaju pozitivnu stopu priraštaja, plus prirodni priraštaj im je prešišao američki. Razlog više što je globalna pseudoelita uznemirena. A vi sada nastavite da lupate o "umirućoj Rusiji", Rambu koji obara helikoptere i slična sranja.
Чели, етнички Руси у Русији су још увијек у -100,000 годишнје. А од 2016 слиједи велики пад јер ће се број жена у доби када рађају преполовити због ниског наталитета 90-тих. Тада је Русија годишнје губила и по 950,000.

А види ћирилица остала - тражио ову реп пјесмицу горе... ;-)

Mislim, možeš tvrditi da sve bolje znaš od mene ali svjetsku demografiju - to pomno pratim zadnjih 20 godina - tu mi ne možeš ni prismrdit. Fakat.
Avetinho

#13163 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

jastuk1 wrote:
Avetinho wrote:
Cekaj da ovo shvatim malo bolje:

Putinko otme Krim, provocira otcjepljenje istoka i jugoistoka, a onda je nekako SAD kriva sto ih uvlaci u sukob. Ovakav spin nisam vidio ni kada je Sisi "demokratski" vojnim pucem dosao na vlast u Egiptu.
Nema nikakvih spinova...

Oteo je Krim nakon što je zapad oteo cijelu Ukrajinu. Odnosno, nakon što su zapadni Ukrajinci oteli legalno izabranu vlast, odlučio je da vrati poklon Krim - poklonu se ne gleda u zube.

I ništa on nije morao da provocira ocjepljenje Donbasa, čak je tražio da se glasanje za nezavisnost pomjeri. Rusiji ne odgovara cijepanje Ukrajine, ni ekonomski ni politički.

Tragično je da neki pročitaju dva tri naslova iz media i misle da su popili pamet pa ovdje prosipaju totalne budalaštine, neistinme i kretenizme koji nemaju veze s vezom i stvarnim stanjem.
Ne budi smijesan, i pazi kako se izrazavas. Zapad nikako nije mogao oteti Ukrajinu od Rusije. To su dvije zasebne drzave. Svaki drugaciji rezon je spin. kakv poklon. Drzava je drzava, bez obzira na koji nacin i kada je uspostavila svoje granice.

Ako je iko zakuhavao, to je bio putinko, otimacinom, ucjenama i postavljanjem svojih kronija, a u zadnje vrijeme i tihom vojnom intervencijom.
jastuk1

#13164 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Lady xxx wrote:E....idem ja a vi nastavie :oops:
Хајде, фино спавај...
Challenger__

#13165 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

I ti Lady svašta pišeš... Očekuješ kreativne upise na ovo temi gdje 90 % njih misli da je RF godišnje u minusu po 2 mil stanovnika... :lol:

Draga damo ovaj forum je DUBIOZA, žešća.
Challenger__

#13166 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Znam.
jastuk1

#13167 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Avetinho wrote: Ne budi smijesan, i pazi kako se izrazavas. To su dvije zasebne drzave. Svaki drugaciji rezon je spin.Drzava je drzpad nikako nije mogao oteti Ukrajinu od Rusije. ava, bez obzira na koji nacin i kada je uspostavila svoje granice.

Ako je iko zakuhavao, to je bio putinko, otimacinom, ucjenama i postavljanjem svojih kronija, a u zadnje vrijeme i tihom vojnom intervencijom.
Oteti od Ruskog uticaja.

No dobro, sad imamo šta imamo. Ukrajinci će kadli dadli shvatiti koliko su goBno pojeli. Zapad će na njih gledati ko na cigane. U EU im neće dati ni da prismrde, njihova roba u EU neće biti konkurentna, a Rusija isto tako neće uzimati njihovu robu, a sami Ukrajinci će oklijevati da idu u Rusiju da rade, gdje ih to čini nekoliko miliona. Da, mislim na etničke Ukrajince.

Uglavnom, finu su propast sebi skuhali na Majdanu slušajući bjelosvjetske dronfulje poput Ruslane, plinske kraljice i slično. I dronfuljare naravno poput Klička i ostalih goBana. Šta im je činiti kad su opijeni nacizmom.

Ah Čeli ah. Đe si od svih forumaša MENI naši implicirat da iznosim nepotvrđene činjenice. Baš si me razočarao... No nemoj vjerovat, statistika i populaciona piramida ne lažu.
jastuk1

#13168 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Lady xxx wrote::D Volim Putina....ovako,onako.....hahahhhahahahhah
Znači, you love to Putitin :lol: (eto dosta sale od mene)
sumirprimus

#13169 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Love iz in di er....
Lejdi jje zaljubljena, jastucic voli celija,a i celi voli celija.trokut.
sumirprimus

#13170 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Lady xxx wrote:
sumirprimus wrote:Love iz in di er....
Lejdi jje zaljubljena, jastucic voli celija,a i celi voli celija.trokut.
Idi spavati mali.
Nisam tija u tomvasem trokutu da mimozes naredjivat.jasno.sad nazad u akciju,preladice se djeca.
sumirprimus

#13171 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Lady xxx wrote: Mrš u krevet .................i čuvajj djecu,,,,,
Mars je bio 41 ... :D
Objektivni navijac

#13172 Re: Ukrajina

Post by Objektivni navijac »

Challenger__ wrote: Image

______
Slika govori kao hiljadu rijeci,samo na paroli zamijeniti naziv Rusija sa Jugoslavija. I to je to.
Havatar

#13173 Re: Ukrajina

Post by Havatar »

Jedino sto je tacno je paralela izmedju Rusije i Jugoslavije posto je karakter bio isti , imperijalisticki. To sto nisu u pitanju zapadni imperijalisti ne mijenja stvar.
totalni kapitalista

#13174 Re: Ukrajina

Post by totalni kapitalista »

nema UN , nema "Ljekara bez granica", nema zapadnih novinara , nema Crvenoga Krsta , sto rece celavi manijak Jatsuk ili kako li se ta gnjida vec zove ;
" to su neljudi , niza bica koje cemo pobiti"
uz punu podrsku zapadnih , tacnije , Americkih sponzora
ali ? istina se polako probija , pogotovo u Evropskim medijima , a hrabrost i silina otpora dokazuje da je bitka dobijena
jedino sto ostaje Kijevskoj hunti i NATO "savjetnicima " je da nemilosrdno bombarduju grad
Slavjansk !
grad heroj

http://www.reuters.com/article/2014/06/ ... K320140620
jastuk1

#13175 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Ukrajinska djeca cvijeća u akciji:

Post Reply