Ukrajina

Post Reply
GAU8

#13101 Re: Ukrajina

Post by GAU8 »

Hebo vas joker šta se ponavljate više 8) 8)
Avetinho

#13102 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

GAU8 wrote:Hebo vas joker šta se ponavljate više 8) 8)
Moram priznati, celo je kriv. Jedno vrijeme svaki drugi post mu je bio "Maske su pale. Joker!" sa "Obumbinom" slikom. Meni se to jako dopalo, jer je vrlo slikovito, pa sam odlucio primijeniti na Ukrajinsku krizu. :D
sluga_okupatora

#13103 Re: Ukrajina

Post by sluga_okupatora »

Avetinho wrote:
Moram priznati, celo je kriv. Jedno vrijeme svaki drugi post mu je bio "Maske su pale. Joker!" sa "Obumbinom" slikom. Meni se to jako dopalo, jer je vrlo slikovito, pa sam odlucio primijeniti na Ukrajinsku krizu. :D

Prebaci se na "The Redirection" - to je ponovio makar 100 puta u zadnjih 7 dana :lol:
Avetinho

#13104 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

sluga_okupatora wrote:
Avetinho wrote:

Prebaci se na "The Redirection" - to je ponovio makar 100 puta u zadnjih 7 dana :lol:
A jedno vrijeme je bio aktuelan "Detant". Mislim da ce ga uskoro opet pocet koristiti. Sta god pise u advancetu, to ti je nova moda.
Co0l

#13105 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Avetinho wrote:
Joker je fenomenalno vizuelno rjesenje.Vaistinu fenomenalno :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#13106 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

Image
Havatar

#13107 Re: Ukrajina

Post by Havatar »

joker je nova paradigma :mrgreen:
Avetinho

#13108 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Co0l wrote:
Avetinho wrote:
Joker je fenomenalno vizuelno rjesenje.Vaistinu fenomenalno :D
Moze se naci na svim forumima planete, osim na jednom iranskom, na advancetu i Ruskajoj.
GAU8

#13109 Re: Ukrajina

Post by GAU8 »

Avetinho wrote:
sluga_okupatora wrote:
A jedno vrijeme je bio aktuelan "Detant". Mislim da ce ga uskoro opet pocet koristiti. Sta god pise u advancetu, to ti je nova moda.
Ima i "KRUPNI KAPITAL" nije odavno spomenut
totalni kapitalista

#13110 Re: Ukrajina

Post by totalni kapitalista »

Poroshenko krvavo chokoladni "predsjednik" ( usput , dobio je 16 % glasova kada se sve sracuna i to po OESC misiji )
radi svoj krvavi posao zadovoljavajuci zelje svojih gospodara iz pakla !
Slavjansk , od prije neki dan , Staljingrad
stigla Americka demokratija;

japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#13111 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

teroristi se kriju u civilnim zgradama
amoninan

#13112 Re: Ukrajina

Post by amoninan »

E, čuj Staljingrad :lol:
General War

#13113 Re: Ukrajina

Post by General War »

GAU8 wrote:
Avetinho wrote:
sluga_okupatora wrote:
Ima i "KRUPNI KAPITAL" nije odavno spomenut
Nemojmo zaboraviti i "proxy" :mrgreen:
zilog

#13114 Re: Ukrajina

Post by zilog »

Sve bi putinoljupci OT spomenuli, ali kada im se da usporedba sa BiH onda - kuku lele...
zilog

#13115 Re: Ukrajina

Post by zilog »

totalni kapitalista wrote:usput vi NATO ljupci ? jedno pitanje !
forumasi iz NATO clanica , koliko cete poslati pjesadinaca na Istok ?
NATO -u treba oko 350 000 vojnika
koliki ce biti vas udjel i hocete li se prijaviti i pomoci NATO? jer to je vasa obaveza kao clanice NATO
hvala unaprijed
Ukrajini ne treba ni jedan strani vojnik (za razliku od terorista).
Kada krene fasisticka intervencija, trebace poneki instruktor i efikasnije oruzje.

Posto je tvoje pitanje upuceno forumasima, samo da potvrdim - ti si valjda vec u Slavjansku?
Co0l

#13116 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Oklupajko daje svoj doprinos sa Floride i pomaze NATO-u placajuci porez u zemlji NATO clanici.ZiviJo Oklupajko,jedan od rijetkih na forumu koji je sa rijeci presao na djelo :thumbup:
Objektivni navijac

#13117 Re: Ukrajina

Post by Objektivni navijac »

totalni kapitalista wrote:
usput vi NATO ljupci ? jedno pitanje !
koliki ce biti vas udjel i hocete li se prijaviti i pomoci NATO? jer to je vasa obaveza kao clanice NATO
hvala unaprijed
Ee,moj Okupaj,ti si se na dalekoj Floridi skroz odrodio od Bosne i svog naroda. Pa Bosnjo bi za saku $ isao na Staljingrad,ne na Slavjangrad nego bas na Staljingrad. Kada bi NATO zatrazio vojsku u Bosni za platu US vojnika,svi bi bili dobrovoljci :D :D :D
U OSBiH za misije u Irak i Afghanistan je dolazilo do potplacivanja i fizickih obracuna ko ce ici :D
Ja sam licno na strani Majke Rusije i slavenskoga naroda ali od toga se ne zivi,za zivot treba $,tako da se ponekada mora biti i sluga okupatora :D :D
Last edited by Objektivni navijac on 20/06/2014 13:48, edited 1 time in total.
sluga_okupatora

#13118 Re: Ukrajina

Post by sluga_okupatora »

Objektivni navijac wrote:
totalni kapitalista wrote:
usput vi NATO ljupci ? jedno pitanje !
hvala unaprijed
Ee,moj Okupaj,ti si se na dalekoj Floridi skroz odrodio od Bosne i svog naroda. Pa Bosnjo bi za saku $ isao na Staljingrad,ne na Slavjangrad nego bas na Staljingrad. Kada bi NATO zatrazio vojsku u Bosni za platu US vojnika,svi bi bili dobrovoljci :D :D :D
Za misije i Irak i Afghanistan je dolazilo do potplacivanja i fizickih obracuna ko ce ici :D
Ja sam licno na strani Majke Rusije i slavenskoga naroda ali od toga se ne zivi,za zivot treba $,tako da se ponekada mora biti i sluga okupatora :D :D

Samo nek' on redovno placa porez - ima ko da trosi te pare :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13119 Re: Ukrajina

Post by Truba »

totalni kapitalista

#13120 Re: Ukrajina

Post by totalni kapitalista »

Slavjansk Staljingrad i centar drame i sudbina 50 000 ljudi u okruzenju
Terorista Arsenij je nakon visecasovnih napora ljekara da spase njegov zivot izgubio bitku a njegova Majka terorista je pokusavajuci da ga spasi svojim tijelom pred naletima granata , poginula na licu mjesta
Arsenij terorista je imao 5 godina
Americka demokratija

detroit-mercy

#13121 Re: Ukrajina

Post by detroit-mercy »

totalni kapitalista wrote:traju najsnaznije borbe do sada oko Artemovska , biju se sa svim raspolozivim sredstvima obje strane i hiljade boraca ukljuceno
strani dobrovoljci na strani Kijevske hunte ?
pa ? ne kriju se , Italijanski "dobrovoljac" a ima ih gomila iz Evrope ( vecinom pripadnici neo-nacistickih organizacija )
naci bataljon "Azov"

A u sta spadaju oni Cetnici :mrgreen: dobrovoljci iz Srbije :mrgreen: . Oni mu dodju onda ko biva antifasisti :mrgreen:
Okupajko, boljet ti je idi guzi Kubanke po Floridi nego sto se prosipas ko riza ovuda :mrgreen: .
detroit-mercy

#13122 Re: Ukrajina

Post by detroit-mercy »

zilog wrote:
totalni kapitalista wrote:usput vi NATO ljupci ? jedno pitanje !
hvala unaprijed
Ukrajini ne treba ni jedan strani vojnik (za razliku od terorista).
Kada krene fasisticka intervencija, trebace poneki instruktor i efikasnije oruzje.

Posto je tvoje pitanje upuceno forumasima, samo da potvrdim - ti si valjda vec u Slavjansku?
U stvari u St. Petersburgu na Floridi :mrgreen: stara proruska carsija :mrgreen:
amoninan

#13123 Re: Ukrajina

Post by amoninan »

Joj tebe, znaš da je Dražo bio istaknuti anti-fašista.

Putin and the European Right: A Love Story

http://www.tol.org/client/article/24262 ... right.html
jastuk1

#13124 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

amoninan wrote:Joj tebe, znaš da je Dražo bio istaknuti anti-fašista.

Putin and the European Right: A Love Story

http://www.tol.org/client/article/24262 ... right.html
Da. To je ono što će lihvaro-cionisti na posljetku i iskoristiti da razjedu Rusiju. Isto kao što su rasplamsali nacionalistička, nacistička osjećanja kod zapadnih Ukrajinaca, tako će (različitim taktikama i kampanjama o tobože ugroženosti etničkih Rusa u Rusiji) da podgrijavaju nacionalizam koji će razjedati Rusiju u narednim godinama.

Putin se pokušava boriti protiv tog nacionalizma etno Rusa u Rusiji, ali to ide jako teško. Čišćenje etničkih Rusa u Ukrajini također ide kontra njegovih nastojanja, a naruku nacionalistima.

Lihvaro-cionisti znaju da mogu prigrabiti velike resurse Rusije samo ako Rusija doživi imploziju. Nacional-fašističko ludilo je najbolji recept za uništavanje države iznutra.

Stvar je u tome što u evropskim zemljama, vojska i NATO mogu round up ove naci elemente i doviđenja. Rusija nažalost čini se nema toliko snage da ih obuzda jednom kada popizde i kada krenu. Ti elemeti požderu državu iznutra. Imali smo sličan pokušaj sa Gezi kretenima i šupljim glavama u Turskoj. Srećom, Erdogan se nije dao omesti kretenizmima o ljuSkim pravima.
Last edited by jastuk1 on 20/06/2014 17:59, edited 1 time in total.
llull

#13125 Re: Ukrajina

Post by llull »

Zarobljenici iz zasjede proruskih snaga , koje su zaustavile bataljon Idar

Lugansk. Interrogation of prisoners of the battalion "Idar" 06/19/14.

https://www.youtube.com/watch?v=fpO7dUPxO1I
Post Reply