Ukradeno vozilo - Molim za pomoc

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
brutale

#1 Ukradeno vozilo - Molim za pomoc

Post by brutale »

Vozdra raja,

Molim Vas da mi pomognete da pronadjem Golfa koji je ukraden mom komsiji ispred kuce. Vrijednost tog vozila je minorna i sigurno nije ukradeno da bi bilo preprodano vec iz hira ili zaj***** nekog lokalnog klosarcica.
Nazalost, covjek kojem je ukradeno je penzioner, bolestan i pao je u duboku depresiju jer je vezan za to auto vec 25-6 godina.

Detalji : Tamno plavi Golf 2, obicne celicne felge, dizel motor, dvoje vrata, registracija K 59 M 566

Vjerujem da je auto odstavljeno negdje na ulici ili parkingu, ukoliko ga uocite molim Vas mi javite i slijedi vam pristojna novcana nagrada.

Hvala puno
Naslovnica

#2 Re: Ukradeno vozilo - Molim za pomoc

Post by Naslovnica »

brutale wrote:Vozdra raja,

Molim Vas da mi pomognete da pronadjem Golfa koji je ukraden mom komsiji ispred kuce. Vrijednost tog vozila je minorna i sigurno nije ukradeno da bi bilo preprodano vec iz hira ili zaj***** nekog lokalnog klosarcica.
Nazalost, covjek kojem je ukradeno je penzioner, bolestan i pao je u duboku depresiju jer je vezan za to auto vec 25-6 godina.

Detalji : Tamno plavi Golf 2, obicne celicne felge, dizel motor, dvoje vrata, registracija K 59 M 566

Vjerujem da je auto odstavljeno negdje na ulici ili parkingu, ukoliko ga uocite molim Vas mi javite i slijedi vam pristojna novcana nagrada.

Hvala puno
Gdje je auto bilo, koji dio grada, daj malo detalja damn!?
brutale

#3 Re: Ukradeno vozilo - Molim za pomoc

Post by brutale »

Naslovnica wrote:
brutale wrote:Vozdra raja,

Hvala puno
Gdje je auto bilo, koji dio grada, daj malo detalja damn!?
Auto je ukradeno na Vratniku, dakle Stari Grad. Hvala!
Post Reply