Ukradeno biciklo - Sarajevo (Centar)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_-fera-_

#1 Ukradeno biciklo - Sarajevo (Centar)

Post by _-fera-_ »

Preko noći mi je provaljeno u podrumske prostorije te mi je ukradeno biciklo i određene stvari. Ovo je bio treći pokušaj provaljivanja u podrum koji je dobro zaštićen, ali naravno ne dovoljno.

Ukradeno biciklo:
Image

Image

Pošto je karakteristične boje biciklo ako negdje vidite ovo biciklo javite preko privatnih poruka ili policiji. Naravno slijedi nagrada za neke vijesti oko bicikla jer mi je bitno da se provalnik nađe zbog ostalih stvari.

Što se tiče podrumskih prostorija, ništa nije sigurno. Jednom su pokušali vrata provaliti nisu uspjeli, drugi put su provalili u susjedni podrum i rovili zid da uđu u moj ali nisu uspjeli, treći put su isjekli gelender (naravno, niko od komšija nije ništa čuo).
Last edited by _-fera-_ on 11/07/2019 17:22, edited 1 time in total.
muha_sa

#2 Re: Ukradeno biciklo - Sarajevo (Centar)

Post by muha_sa »

_-fera-_ wrote:Preko noći mi je provaljeno u podrumske prostorije te mi je ukradeno biciklo i određene stvari. Ovo je bio treći pokušaj provaljivanja u podrum koji je dobro zaštićen, ali naravno ne dovoljno.

Ukradeno biciklo:
Image

Image

Pošto je karakteristične boje biciklo ako negdje vidite ovo biciklo javite preko privatnih poruka ili policiji. Naravno slijedi nagrada za neke vijesti oko bicikla jer mi je bitno da se provalnik nađe zbog ostalih stvari.

Što se tiče podrumskih prostorija, ništa nije sigurno. Jednom su pokušali vrata provaliti nisu uspjeli, drugi put su provalili u susjedni podrum i rovili zid da uđu u moj ali nisu uspjeli, treći put su isjekli gelender (naravno, niko od komšija nije ništa čuo).
da si kakvu žensku uveo u stan cjeli bi komšiluk vidio :-) znam ja nas jebo nas :-)

šta drugo rec osim da ti poželim srecu i da nadješ bar nešto od ukradenog a lopina ce nastavit po starom :-)
spreca

#3 Re: Ukradeno biciklo - Sarajevo (Centar)

Post by spreca »

Prijavi na policiju...ali daj boze.......pogotovu ako je napustilo Sa

nisi jedini :mrgreen: ......sory......

korijal

#4 Re: Ukradeno biciklo - Sarajevo (Centar)

Post by korijal »

Kako prođe na kraju? Još jedna situacija od jučer.

_-fera-_

#5 Re: Ukradeno biciklo - Sarajevo (Centar)

Post by _-fera-_ »

korijal wrote:Kako prođe na kraju? Još jedna situacija od jučer.
Nikako, od bicikla nema ništa. Jedino što sam ostavio broj javno pa je bilo par poziva, ali bolje iste ne spominjati. Dvojici kolega su također ukrali bicikla iz bolje zaštičenih prostorija, ali ni oni nisu ništa našli.
Želim ti puno sreće da nađeš, ja sam se nadao da će biti neka korisna informacija jer su meni biciklo ukrali u sred zime, po snijegu... :skoljka:
Post Reply