Ukraden Renault Megane II sedan
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sestoculo
#1 Ukraden Renault Megane II sedan
Pozdrav svima,
sinoc je ukraden crni Renault Megane II Sedan(2007 godiste) metalik crne boje. Tablice A84A212. Jedno od obiljezja je malo udubljenje na sredini krova.
Ukraden je na Stupu te postoji mala šansa da se nalazi u krugu od 50ak kilometara.
Ukoliko ga neko uoči molim da mi javi.
Hvala
sinoc je ukraden crni Renault Megane II Sedan(2007 godiste) metalik crne boje. Tablice A84A212. Jedno od obiljezja je malo udubljenje na sredini krova.
Ukraden je na Stupu te postoji mala šansa da se nalazi u krugu od 50ak kilometara.
Ukoliko ga neko uoči molim da mi javi.
Hvala
- hopi
#2 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
slike ne bi bilo staviti da vidimo
a ima već tema o ukradenom meganu pa možeš tu pročitati ako te šta dodatno zanima
zanima me jel imao kakvu zaštitu?
a ima već tema o ukradenom meganu pa možeš tu pročitati ako te šta dodatno zanima
zanima me jel imao kakvu zaštitu?
-
sestoculo
#3 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Nije bilo nikakve zaštite, osim kaska. Pored toga bio je u podzemnoj garaži...
- Nabucco
#4 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Da nije slucajno u Tibri 1 ? 
-
sestoculo
#5 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Ne znam ih po brojevima. Ispod Stupske petlje, najnovija Tibra
- SAID5
#6 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
nek je sretno u potrazi, mada je kasko dobra vijest
-
colt
#7 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Da ne nasjedam na muci, ali kasko na vozilo iz 2007. godine će teško biti po realnoj tržišnoj cijeni (naknadi za šteti).Ali opet bolje išta nego ništa.SAID5 wrote:nek je sretno u potrazi, mada je kasko dobra vijest
- Nabucco
#8 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
sestoculo wrote:Ne znam ih po brojevima. Ispod Stupske petlje, najnovija Tibra
U prvoj Tibrinoj zgradi, ima jedan kafic ( ne znam kako se zove), u njemu se skupljaju lupovi, i u zadnje vrijeme par auta je dignuto sa tog terena oko tibrinih zgrada, stupske petlje, Interex-a. Među njima je bilo par Megana.
- punta
#9 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
jeste vec je bilo na forumu o tome pisano je da ja vlasnik tog kafica bivsi osuđivani kradljivac autaNabucco wrote:sestoculo wrote:Ne znam ih po brojevima. Ispod Stupske petlje, najnovija Tibra
U prvoj Tibrinoj zgradi, ima jedan kafic ( ne znam kako se zove), u njemu se skupljaju lupovi, i u zadnje vrijeme par auta je dignuto sa tog terena oko tibrinih zgrada, stupske petlje, Interex-a. Među njima je bilo par Megana.
dopuna evo ga http://www.klix.ba/forum/pokusali-mi-au ... 4#p8719946
a u kaficu nikad posla nema
Last edited by punta on 03/03/2014 10:56, edited 1 time in total.
- Nabucco
#10 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Ne može njima niko u kraj stati. Ljudi imaju dobre veze.punta wrote:jeste vec je bilo na forumu o tome pisano je da ja vlasnik tog kafica bivsi osuđivani kradljivac autaNabucco wrote:sestoculo wrote:Ne znam ih po brojevima. Ispod Stupske petlje, najnovija Tibra
dopuna evo ga http://www.klix.ba/forum/pokusali-mi-au ... 4#p8719946
- Qler
#11 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Neku vece su mom jaranu ukrali Octaviu ispred Tibre na stupu, ona Tibra 2, nije kod Hife nego kod Gazproma... za lijeka im trebalo...
-
sestoculo
#12 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
To je ta Tibra iza Gazproma. U policiji su rekli da je jos jedan Megan u blizini ukraden dan prije.
- mayab
#13 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Znaci Tibra je generalno postala ozloglasena...
- daxon
#14 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Uvijek je i bila (pogotovo iza hife), nema večeri da tu nekome bar ne obiju auto, parking ispred tih zgrada je uvijek pun automobilskog stakla od obijenih automobila, tu se krade sve, točkovi, brisači, krovni nosači, akumulatori, dječje sjedalice, autoradio, lajsne sa auta, ma sve... i to svake večeri plati pokoji auto, na ovaj ili onaj način.mayab wrote:Znaci Tibra je generalno postala ozloglasena...
- Nabucco
#15 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Ima li sta novo ?
-
milojicabrzi
#16 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Oprosti, znam da ti nije ni do cega... Je li Megan bio na karticu ili na kljuc...
Izgleda da se ovi sa karticama masovno kradu...
Izgleda da se ovi sa karticama masovno kradu...
-
530i
#17 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Svaki Megan 2 je na karticu.
-
sestoculo
#18 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Nema nista novo. Ceka se da policija nadje auto. Ocekujem to svaki dan, ali nesto se ne javljaju 
I da, jeste na karticu. Tu istu noc je ukradeno jos jedno auto iz iste garaze.
I da, jeste na karticu. Tu istu noc je ukradeno jos jedno auto iz iste garaze.
-
dabarizmabra
#19 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
...ono sto je bitan detalj, rolo-vrata na toj podzemnoj garazi ne rade vec cca. mjesec dana, trebala su biti popravljena, ali zajednicki upravitelj izgleda ne radi svoj posao da se to zavrsi.
Ta situacija upravo pogoduje lopovima.
Inace se Renaulti na karticu dosta cesto kradu, izgleda su kriminalci nabavili neki software.
Treba se zaliti Tibri i traziti da dok se ne naprave rolo-vrata, njihovi uposlenici daju strazu na tom mjestu, p*zda im materina profiterska, vrata od 2000 KM nisu u stanju napraviti.
Ta situacija upravo pogoduje lopovima.
Inace se Renaulti na karticu dosta cesto kradu, izgleda su kriminalci nabavili neki software.
Treba se zaliti Tibri i traziti da dok se ne naprave rolo-vrata, njihovi uposlenici daju strazu na tom mjestu, p*zda im materina profiterska, vrata od 2000 KM nisu u stanju napraviti.
-
sestoculo
#20 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Nije Tibra upravitelj i oni ne zele da imaju ista sa tim. Oki je upravitelj i oni su krivi zasto vrata ne rade mjesec dana.
- punta
#21 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
ako ga uspijes vratit kupi ono kinesko drndalo sto kad ti neko otvori udari u auto itd posalje ti sms na mobitel
tibra je kriva za vrata a ne upravitelj jer tibra bira uposljava upravitelja a taj ako ne radi svoj poso mjenjaj ga ima i drugi upravitelja koji hoce radit
tibra je kriva za vrata a ne upravitelj jer tibra bira uposljava upravitelja a taj ako ne radi svoj poso mjenjaj ga ima i drugi upravitelja koji hoce radit
- Nabucco
#22 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Ako je auto bilo u njihovoj garazi, ti si tu garazu platio oko 10 000Km. Sjecam se njihovog prospekta gdje pise da su sve garaze ( i prostor oko zgrada) osigurani video nadzorom i FIZICKIM obezbjenjem.. Ukoliko ti ne mogu dati video, na kojem je prikazana krađa tvog vozila, TUZI IH ! 
- zmajadaH
#23 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Bunjo junior je prodavao kodove od kartica za megan.Čuo sam neku priču da je to na sudu.dabarizmabra wrote:...
Možda je i to jedan od razloga što je izgubio koncesiju za renault čija je prodaja išla sasvim dobro.
I sad će da hadžija opet.Ima na raspolaganju tojotu i škodu
- Nabucco
#24 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
zmajadaH wrote:
Bunjo junior je prodavao kodove od kartica za megan.Čuo sam neku priču da je to na sudu.
Možda je i to jedan od razloga što je izgubio koncesiju za renault čija je prodaja išla sasvim dobro.
To je bilo prije 6-7 godina, nije on puno stete napravio. Ovdasnji lopovi iznajmljuju opremu iz Srbije i RS-a. Jednostavno, Laptop+softver+OBD jeck i to je to. Par klikova i gotovo.
Edit: Zbog toga je pojava da u Sarajevu za noc nestane 2-3 Megana, Jer je skupa ta zajebancija, pa se odma odradi par komada da bi se bilo u plusu
- zmajadaH
#25 Re: Ukraden Renault Megane II sedan
Hajde reci da si pogriješio za ovo boldovano.Nabucco wrote:zmajadaH wrote:
Bunjo junior je prodavao kodove od kartica za megan.Čuo sam neku priču da je to na sudu.
To je bilo prije 6-7 godina, nije on puno stete napravio. Ovdasnji lopovi iznajmljuju opremu iz Srbije i RS-a. Jednostavno, Laptop+softver+OBD jeck i to je to. Par klikova i gotovo.
Edit: Zbog toga je pojava da u Sarajevu za noc nestane 2-3 Megana, Jer je skupa ta zajebancija, pa se odma odradi par komada da bi se bilo u plusu
Kako reći da nije puno štete napravio kada je ukradeno bilo minimum 20 megana ....Tačan broj se nije ni saznao.