UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

karanana

#126 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by karanana »

mislim da je nebitno za nas diskutante ovdje jeli prica fejk, da li smrdi, jeli laz.....
sta ova osoba ima da dobije a sta mi ima da izgubimo ako je prica lazna? pa ne trazi da se ovdje skuplja lova za nabavu nove mechke. meni ni u dzep ni iz dzepa.

nego, ako se niko nije javio a vec proslo 10 dana, takvo skupo auto nisu ukrala djeca, niti neka lokalna jalija da se provoza i da ga ostave na parkingu ili u nekoj mracnoj ulici. ako je ukradeno, to auto je ukradeno od strane profesionalaca i ono je vec ili u dijelovima a najvjerovatnije negdje daleko od BiH.

ovo nek mu bude skupa skola ali ako je uzeo ovakvo auto prezivit ce. kakva su to chifutska posla, kupit auto od 80-90 milja eura a ne uzeti kasko ili nesto mutiti i uzimati auta preko prijatelja ili ko zna kako.
Knowledge&Wisdom

#127 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by Knowledge&Wisdom »

dark_angel2011 wrote:NA GLUPE POSTOVE VISE NE ODGOVARAM !! KOGA INTERESUJE NAGRADA I KO ZELI DA POMOGNE ... IMA BROJ!
Sve više slučaj izgleda kao jedna najobičnija podvala ili još gore...

1.Kada je bilo govora oko toga da je slika snimljena mobitelom tokom hoda neko od forumaša dade opravdanje slično "nije mobitelom nego Nikonom L22" gdje ti zatim odmah govoriš "Bravo" , jeste Nikonom. Mislim, smješan je ugao pod kojim je slikan automobil osim ako baš nije u hodu...A i sam kvalitet slike je pomalo loš za Nikon L22...

2.I na drugom mjestu kada nakon nekoliko postova u kojima se izražava sumnja na koji je način auto kupljeno i zašto nema kasko osiguranje ti ne daješ nikakav logičan odgovor sve dok neki forumaš nekoliko postova prije ne reče o kakvoj kupovini je riječ preko nekakve banke ti ponovo reče "Bravo", tako je, kao da nisi sama mogla od početka dati to objašnjenje a ne da drugi ih daju za tebe.
Citiram: Dark_Angel2011: "E bravo to je taj Brief koji je kod mercedes banke i oni ce to da zadrze dok se sve ne isplati, i bez toga ne moze ni da proda auto, bez tog pisma. I jeste mercedes Banka ... :)) ."
Zanimljivo....

Ovo je slično kada pitate nekog zašto je nešto uradio i pitate ga : "Jeste li uradili to radi toga i toga?" Krivac kada laže reći će jesam , baš sam zbog toga uradio! U principu tokom pitanja mu date ideju za odgovor.
Deriguz

#128 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by Deriguz »

Dobro ba koga briga jel suplja :x mene zanima zasto pola na ekavici pola na ijekavici :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#129 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by Velkoski »

karanana wrote: sta ova osoba ima da dobije a sta mi ima da izgubimo ako je prica lazna?
nit ona ima sta dobit' nit mi imamo sta izgubit', po mom misljenju njoj/njemu samo treba malo paznje :D
Not My Idea

#130 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by Not My Idea »

Deriguz wrote:Dobro ba koga briga jel suplja :x mene zanima zasto pola na ekavici pola na ijekavici :D

i ja se to pitam... i ono za aparat/sliku auta... neko izvali nikon xy kad ono jest :lol:
TheGodfather001

#131 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by TheGodfather001 »

[/quote]
prvo :lol:
dalje, on ti je bivsi sef i sad mu auto ukradeno i on tebe zove za pomoc :-)
ovaj gore post govori da si ti ljuta na njega i da mu zamjeris dosta stvari a u nastavku pises kako se brines, kako sad ides s njim da vadi boravisnu dozvolu, pasos i sta vec ne... :lol:
spremna si nalazit se s likovima koji su sposobno ukrast S klasu u nekoj vukojebini a on ti je bivsi sef i nista vise.. :zzzz:[/quote]

Pa nije bas nista vise...znam ga vec 4 godine i moj otac radi za njega ,tako da je i prijatelj porodice. I normalno je da mu zameram ,jer je glup, uvek sam mu govorila da ga osigura a on poslusa tog jarana. Pomagao je on meni dosta kad mi je nesta trebalo. Sad mu ja opet pomazem jer nema ko drugi ,kao i obicno :)) ... ali zato sluze prijatelji...

Da li je cava iz Beograda :D[/quote]

Prije da ce biti iz Istocne Bosne :P
poznanik

#132 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by poznanik »

Tema gubi svaki smisao... :-) :(
ja1977

#133 Re: UKRADEN NOVI MERCEDES S KLASSA NA ILIDZI

Post by ja1977 »

Ja dobre teme :D
Locked