Ukraden Golf II
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
irconbih
#1 Ukraden Golf II
Na Ilidzi, u Luzanima 14./15. 01.. Metalik sivi, petera vrata, reg. oznake: 822-M-586.
Iz policije kazu da je u zadnja 3-4 dana na Ilidzi ukradeno nekoliko Golfova radi drugih "poslova", pa ih ostave.
Ako ga neko primijeti mozda na nekom od parkinga, molim da javi. Hvala!
Iz policije kazu da je u zadnja 3-4 dana na Ilidzi ukradeno nekoliko Golfova radi drugih "poslova", pa ih ostave.
Ako ga neko primijeti mozda na nekom od parkinga, molim da javi. Hvala!
-
irconbih
#2 Re: Ukraden Golf II
Pronadjen! Hvala svima na paznji! 
- johntra
#3 Re: Ukraden Golf II
Podijeli svoja iskustva sa drugima, možda pomogneš ostalima u sličnoj situaciji... 
- Edin H.
#4 Re: Ukraden Golf II
Jesi li ga sam nasao ili ga hale nadjose?
- xamp
#5 Re: Ukraden Golf II
Meni nikad nisu nasli dvicu prije 3 god ukradena... Iako sam obavijestio policiju ko je ukrao jer sam saznao (:
- Abu FEED el-Castro
#6 Re: Ukraden Golf II
Cuj "pronadjen".
Lik ba zaboravio gdje ga je parkiro

Lik ba zaboravio gdje ga je parkiro
-
Landa
#7 Re: Ukraden Golf II
Abu FEED el-Castro wrote:Cuj "pronadjen".
Lik ba zaboravio gdje ga je parkiro![]()
imam i ja tih problema
a postavljacu teme: super da je nadjen! sve je dobro kad se dobro svrsi!
-
bordo_boy
#8 Re: Ukraden Golf II
Ovo je super, otvoriš temu da bi ti raja pomogla u potrazi. Onda ga pronađeš, i nećeš da se udostojiš ni da objasniš kako si našao, u nadi da će to nekome drugom pomoći. Pa makar to bilo i "zaboravio da sam ga parkirao tu i tu"...
-
irconbih
#9 Re: Ukraden Golf II
Pa, ima se obaveza, ne moze se visiti 24/7 na forumu. Uglavnom, evo "debrifinga"!
Ne, nije zaboravljeno gdje je parkiran (inace od oca je auto). Cim izadjes iz zgrade, 10 m od ulaza je parking i nije nikako mogao biti zaboravljen.
Auto je parkirano na istom mjestu gdje i uvijek u petak 13/01. Otac je bio bolestan i cijelu subotu niko nije izlazio, da bih ja u nedjelju kad sam dosao u posjetu primijetio da auta nema. Kradja je odmah prijavljena policiji, da bi dezurni rekao da vec nekih 20-tak dana po Ilidzi "ordiniraju" neki hajduci koji ukradu auto (uglavnom Golf II), obave "nesto" i ostave ga. Tako su imali prijave nekoliko kradja, a pronasli su, koliko se sjecam, tri komada i ovo je cetvrti. Jedan je pronadjen na parkingu kod Obija, drugi u Velikoj aleji i treci na Hrasnickoj cesti.
Auto je u voznom stanju, potrgana je zadnja tablica, ali su ostavili u autu. Razvaljena je brava na zadnjim vratima, koja je ionako bila "lohotna". Unutra je razvaljen pretinac ispred suvozacevog sjedista, a kontakt brava je isto razvaljena. Palili su ga uz pomoc sarafcigera.
Sad najcudniji dio: u gepeku je bilo nekog alata (sve ostalo), zvucnici, i to dobri (ostala oba) i kasetofon (ostalo) nisu ni pipnuli. Doduse, razvaljen dio iznad otvora za ventilaciju, jer je bio poklopac na njemu, gdje treba da stoji kasetofon. Ja sam malo prepravljao mjesto za kasetofon i isti je stajao kod mjenjača i onoj plastici.
Policija ga je pronasla parkiranog u tzv. "G objektu" (raja s Ilidze zna gdje je to), krim tehničari obavili svoj dio posla i sad je auto kod majstora da se sredi polomljeno unutra. U rezervoaru je bilo do pola goriva, a potrosen je samo jedan podiok.
Neki cudni i "posteni" lopovi.
Eto i izvjestaja, nadam se da su ovi sto prozivaju zadovoljni.
Jos jednom
Ne, nije zaboravljeno gdje je parkiran (inace od oca je auto). Cim izadjes iz zgrade, 10 m od ulaza je parking i nije nikako mogao biti zaboravljen.
Auto je parkirano na istom mjestu gdje i uvijek u petak 13/01. Otac je bio bolestan i cijelu subotu niko nije izlazio, da bih ja u nedjelju kad sam dosao u posjetu primijetio da auta nema. Kradja je odmah prijavljena policiji, da bi dezurni rekao da vec nekih 20-tak dana po Ilidzi "ordiniraju" neki hajduci koji ukradu auto (uglavnom Golf II), obave "nesto" i ostave ga. Tako su imali prijave nekoliko kradja, a pronasli su, koliko se sjecam, tri komada i ovo je cetvrti. Jedan je pronadjen na parkingu kod Obija, drugi u Velikoj aleji i treci na Hrasnickoj cesti.
Auto je u voznom stanju, potrgana je zadnja tablica, ali su ostavili u autu. Razvaljena je brava na zadnjim vratima, koja je ionako bila "lohotna". Unutra je razvaljen pretinac ispred suvozacevog sjedista, a kontakt brava je isto razvaljena. Palili su ga uz pomoc sarafcigera.
Sad najcudniji dio: u gepeku je bilo nekog alata (sve ostalo), zvucnici, i to dobri (ostala oba) i kasetofon (ostalo) nisu ni pipnuli. Doduse, razvaljen dio iznad otvora za ventilaciju, jer je bio poklopac na njemu, gdje treba da stoji kasetofon. Ja sam malo prepravljao mjesto za kasetofon i isti je stajao kod mjenjača i onoj plastici.
Policija ga je pronasla parkiranog u tzv. "G objektu" (raja s Ilidze zna gdje je to), krim tehničari obavili svoj dio posla i sad je auto kod majstora da se sredi polomljeno unutra. U rezervoaru je bilo do pola goriva, a potrosen je samo jedan podiok.
Eto i izvjestaja, nadam se da su ovi sto prozivaju zadovoljni.
Jos jednom
- drndalo
#10 Re: Ukraden Golf II
Sto najcudniji, pa da hoce radit', ne bi bili lopovi...irconbih wrote: Sad najcudniji dio: u gepeku je bilo nekog alata (sve ostalo)
- dingosp0
#11 Re: Ukraden Golf II
pogledaj ti dobro po autu da nisu gdje ostavili pare za potroseno gorivo, i stetu koju su napravili...
salim s, drago mi je da si nasao auto... 
- zhera
- Location: Niodaklevichi b.b kod Cheljigovicha Cicin Han kafana kod 2 Winamp.a
#12 Re: Ukraden Golf II
Da se i ja prijavim ...
Kradja Golf II, naselje Anex ispred zgrade ukraden
Benzin 1.6, tamno plave boje ... Madison golf, ima svijetlo plavu cizu preko cijelog auta
Reg oznaka J48 O 338 ...
pa ako ko gdje ga vidi neka javi...
Hvala
Kradja Golf II, naselje Anex ispred zgrade ukraden
Benzin 1.6, tamno plave boje ... Madison golf, ima svijetlo plavu cizu preko cijelog auta
Reg oznaka J48 O 338 ...
pa ako ko gdje ga vidi neka javi...
Hvala