ukraden Golf II dizel 24.11.2009 u vremenu od 1730 do 1930

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

mayab

#26 Re: ukraden Golf II dizel 24.11.2009 u vremenu od 1730 do 1930

Post by mayab »

Gdje ti se to desilo?
Sarajevski

#27 Re: ukraden Golf II dizel 24.11.2009 u vremenu od 1730 do 1930

Post by Sarajevski »

Cim padne kakva veca posiljka droge, kakvu je policija klepila prekjuce, pocne se ovo desvati. jednostavno, gudra poskupi jer je u tom trenutku nema i narkomkani kradu sta stignu da bi dosli do suta. zato i idu stari golfovi. prestace cim se narko trziste stabilizira
zao mi je svakoga ko je ostao bez auta, znam iz iskustva oca kako je to sranje i sjeb. nadam se da ce te naci svoja auta
Edin H.

#28 Re: ukraden Golf II dizel 24.11.2009 u vremenu od 1730 do 1930

Post by Edin H. »

Sarajevski wrote:Cim padne kakva veca posiljka droge, kakvu je policija klepila prekjuce, pocne se ovo desvati. jednostavno, gudra poskupi jer je u tom trenutku nema i narkomkani kradu sta stignu da bi dosli do suta. zato i idu stari golfovi. prestace cim se narko trziste stabilizira
zao mi je svakoga ko je ostao bez auta, znam iz iskustva oca kako je to sranje i sjeb. nadam se da ce te naci svoja auta
Pa sta li rade sa starim golfovima ako ne traze otkupninu?
Prodaju ih nekome za dijelove?
riko-ga

#29 Re: ukraden Golf II dizel 24.11.2009 u vremenu od 1730 do 1930

Post by riko-ga »

Edin H. wrote:
Sarajevski wrote:Cim padne kakva veca posiljka droge, kakvu je policija klepila prekjuce, pocne se ovo desvati. jednostavno, gudra poskupi jer je u tom trenutku nema i narkomkani kradu sta stignu da bi dosli do suta. zato i idu stari golfovi. prestace cim se narko trziste stabilizira
Pa sta li rade sa starim golfovima ako ne traze otkupninu?
Prodaju ih nekome za dijelove?
Pa sta ti mislis kako posluju auto-otpadi.Samo je problem sad obici sve te otpade po gradu i blizoj okolini ali sam siguran dabi se mogao naci tu taj golf.Kad su meni klepili golfa 2 ja malo trazijo ali bezuuspjesno.Moze se ici na fazon da odes na te otpade i naprimjer trazis vrata ili haubu ili neznam neki drugi dio skoljke bas te boje kakvo je tvoje auto bilo i ako ti se posreci i poznas neki svoj dijo pozoves policiju i to je to.................
Post Reply