Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U noći sa 3. na 4. juni mi je ukraden Golf II, na Bjelavama. reg. O29-A-040. Boja tamnosiva metalik, dvoja vrata.
Svjestan sam da je najvjerovatnije sad negdje u dijelovima, ali neko mi reče da postoji šansa da su ga 'kokošari' uzeli da se provozaju i ostavili negdje u gradu, na nekom parkingu. Kontam, hajde da pokušam, ništa me ne košta.
Ma sto posto klosari. Tetku od moje zene ukrali prosle godine dvicu u kralja Tomislava, a našao je sutra na Koševu bez guma i akumulatora. Ostavili je nekom covjeku pred garazu tako bez tockova i covjek zvao policiju.
Eh, evo, da i ja iskoristim ovaj nelagodni topic...
Tetki mi je ukraden Golf, ali ovaj je TAS-ovac bordo boje registarske oznake T38-J-201, verzija sa troja vrata...
Znači, ukraden je iz ulice Marka Marulića...auto nije nešto održavano, matirala boja skroz, jedino su vozačka vrata mijenjanja i tu je malo boja novija...također ima onu duboku crnu karambolku naprijed i verzija je bez leptir stakala...
Nažalost, ovo je drugi put da se krade, prošli put je nađen u Paromlinskoj dole na parkingu, ali nešto sumnjam da će opet imati sreće...volio bih da je drugačije...
eto, ako neko nešto kužne, nek javi ovdje ili meni na PM...
jbga...to moju tetku nije interesovalo, kontao sam ja ugraditi prekidač, ali nikad nisam stigao...
mislim, limarija nije nešto, jedino što mu valja motor...
inače, tamo u M. Marulića ima cigansko naselje i oni su redovno krali iz njega nešto, bilo da je trokut, prva pomoć ili lanci, tako da žena nije ništa u njemu držala, osim onog mrtvog Bira kolutaša sa jednom radio stanicom...