Ukraden auto - Seat Altea

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

SAID5

#1 Ukraden auto - Seat Altea

Post by SAID5 »

Sinoc između 12 i 7 ujutro ispred zgrade na Trgu heroja je nestala Seat Altea, crvene boje, skro pa stock opremljena sa 16" alu felgama i karmin crvene boje.

Image

identicna ovoj.
Reg je J05 - T - 367

Znam da nije ni prva, a nazalost ni zadnja tema o ukradenim limenim ljubimcima, ali ovo je neka posljednja nada.

Nadam se da vama nije tesko proviriti kroz prozor na parking i ako vidite neku alteu koja odgovara opisu javite na PP :)

U svakom slucaju pazite svoje aute i hvala :)
shandrprcSA

#2 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by shandrprcSA »

Tvoja?
GaRGa

#3 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by GaRGa »

sta je imala od zastita ?
SAID5

#4 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by SAID5 »

moje je auto, a mislim da pitanje sta je imala od zastita moze vodit samo na teme lavlja vs meta vs houdini ili sta vec, tako da sada kada auta nema nije ni bitno :zoka:
GaRGa

#5 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by GaRGa »

SAID5 wrote:moje je auto, a mislim da pitanje sta je imala od zastita moze vodit samo na teme lavlja vs meta vs houdini ili sta vec, tako da sada kada auta nema nije ni bitno :zoka:

znaci nista od zastite nije imao 8)
sema911s

#6 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by sema911s »

posetajte obliznjim parkinzima,. ako ima kakvih garaza,.,a ima daljinsko klikcite,., aki imate vise kljuceva razdijelite se,., okolo ima mnogo murje mozda ga jos nisu izvukli,.,
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#7 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by arman1 »

Novopazarska,
Grbavica
parking do gadafijevke
johntra

#8 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by johntra »

ja neki dan baš spominjem na poslu za službeno auto da izaberemo neku polovnu Alteu, kontam ne krade se SEAT... :o
Aqua_S

#9 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by Aqua_S »

e svasta..i Seje počeli krasti..sabur..i da Allah dragi da ga nađeš...
S4mpion

#10 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by S4mpion »

Nema auta koje se ne krade, jer, pored klošara, u grad nekad dođu lopovi koji su usavršili krađu jedne marke vozila, pa npr. dođu i maznu 5-6 Renault-a za noć ili sl.

Što se tiče teme, raširi vijest što dalje možeš, poznanicima, prijateljima, objavi i na BHTuning forumu, nije s goreg ni prošetat malo po gradu.Sretno u potrazi.
Referent za ONO i DSZ

#11 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by Referent za ONO i DSZ »

Pokrenuti amandman na zakon o otudjenju tudje imovine, kazna; 10gd. minimalno robije u kombinaciji drustveno korisnog rada.
Ovako zaista sve zajedno ide u3pm, a moze se i mora promjeniti.
zli_hordas

#12 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by zli_hordas »

Obidji parkinga sto vise idi i do Lukavice puno srece.
SAID5

#13 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by SAID5 »

Hvala, trudim se da obiđem sto više. Ukoliko neko primjeti auto, neka javi
archi_a

#14 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by archi_a »

SAID5 wrote:moje je auto, a mislim da pitanje sta je imala od zastita moze vodit samo na teme lavlja vs meta vs houdini ili sta vec, tako da sada kada auta nema nije ni bitno :zoka:
Sorry prijatelju, ali mislim da je bitno. Ako si imao nesto od zastite i ako je to provaljeno, podijeli sa svima da ljudi znaju da se zastite i zaobidju to. Sto se tice pomoci, ja otvaram "cetvore" oci. Ako bude srece i sudbine....... Bad my friend, bad. :sad:
karanana

#15 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by karanana »

cuj seati se ne kradu.

gledacu prijatelju, ali dabogda.
johntra

#16 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by johntra »

Pa normala da se ne kradu...kad si zadnji put čuo da neko krade SEAT-a? vjerovatno je i ovo neka narudžba u pitanju, jer tih modela inače nema puno...
karanana

#17 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by karanana »

Ne znam mnogo ljudi koji voze seata ali znam da je prije nekoliko godina za par noci odradjeno nekoliko asinih sluzbenih seata.
respo

#18 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by respo »

ma to sa sluzbenim asinim seatima je vjerovatno neka prevara u pitanju da se operu pare ili slicno
marketleader

#19 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by marketleader »

E jbg... ma treba zastitu ugradjivati na sve... opel, renault, peugeot... samo moze pomoci, nikako odmoci
SAID5

#20 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by SAID5 »

Uglavnom izgleda nista od auta, nisu zvali, policija se nikad nije javila da imaju neki trag.

Hvala svima koji su bacili koji pogled, ulozite u neku dobru zastitu, policiju izgleda nije ni najmanje briga :)
Van tvu tri for

#21 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by Van tvu tri for »

SAID5 wrote:Uglavnom izgleda nista od auta, nisu zvali, policija se nikad nije javila da imaju neki trag.

Hvala svima koji su bacili koji pogled, ulozite u neku dobru zastitu, policiju izgleda nije ni najmanje briga :)
I meni je nedavno ukraden automobil u Sarajevu. Nevjerovatno je koliko policiju zaboli k. za sve, kao da su mi privjesak ukrali... Došli na lice mjesta 15ak minuta nakon poziva, ostali neka 3 min i razgulili. Ništa, ali apsolutno ništa nisu pokušali uraditi - ispitati nekoga, jer je bilo bar 5-6 potencijalnih očevidaca itd. Haj’, ja kontam da će kasnije ići istraga... Ali kad sam otišao u stanicu da podnesem prijavu potpuno sam se obeshrabrio: profesionalnosti ni traga, dežurni policajac se glasno dovikuje sa kolegom – mladići od nekih 23-26 – neka zajebancija na osnovu nekakvog prsluka (uz par sočnih psovki), onda se malo i poguraše pa zagrliše, sve ovo pred 3 svjedoka u čekaonici. :lol: Meni se obraća sa care, kad sam izlazio. Jest’ da nisam puno stariji od njega i da sam bio u šorcu i majici, ali ipak “Care, jesi l’ sredio?” je u najmanju ruku neprofesionalno... :D Daleko od toga da zahtijevam persiranje, ali nismo vala ni zajedno lopte igrali...

Otišao poslije 3 dana da podignem potvrdu o krađi, kad onaj moj inspektor otputovao na godišnji, nigdje ništa nije uvedeno, kao da automobil nije ni ukraden. :lol: Katastrofa, blago rečeno.

P.S. Autu naravno ni traga, ali to ne treba ni spominjati... :D
mayab

#22 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by mayab »

Strašno :-x
SAID5

#23 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by SAID5 »

Van tvu tri for wrote:
SAID5 wrote:Uglavnom izgleda nista od auta, nisu zvali, policija se nikad nije javila da imaju neki trag.

I meni je nedavno ukraden automobil u Sarajevu. Nevjerovatno je koliko policiju zaboli k. za sve, kao da su mi privjesak ukrali... Došli na lice mjesta 15ak minuta nakon poziva, ostali neka 3 min i razgulili. Ništa, ali apsolutno ništa nisu pokušali uraditi - ispitati nekoga, jer je bilo bar 5-6 potencijalnih očevidaca itd. Haj’, ja kontam da će kasnije ići istraga... Ali kad sam otišao u stanicu da podnesem prijavu potpuno sam se obeshrabrio: profesionalnosti ni traga, dežurni policajac se glasno dovikuje sa kolegom – mladići od nekih 23-26 – neka zajebancija na osnovu nekakvog prsluka (uz par sočnih psovki), onda se malo i poguraše pa zagrliše, sve ovo pred 3 svjedoka u čekaonici. :lol: Meni se obraća sa care, kad sam izlazio. Jest’ da nisam puno stariji od njega i da sam bio u šorcu i majici, ali ipak “Care, jesi l’ sredio?” je u najmanju ruku neprofesionalno... :D Daleko od toga da zahtijevam persiranje, ali nismo vala ni zajedno lopte igrali...

Otišao poslije 3 dana da podignem potvrdu o krađi, kad onaj moj inspektor otputovao na godišnji, nigdje ništa nije uvedeno, kao da automobil nije ni ukraden. :lol: Katastrofa, blago rečeno.

P.S. Autu naravno ni traga, ali to ne treba ni spominjati... :D

slicno je i ovdje, popunilo izjavu kad da je neko ukrao paupuče ispred vrata, niti je sta pitao ni rekao, u meduvremnu neke meni cudne fore medu njima u stanici, kasnije sam saznao da su iznad mjesta gdje je parkirano auto postavljene MUP kamere, i to ganjao, ali nista ni od toga.

njihovom angaziranoscu cudi me sto ovdje nije divlji zapad :S
sema911s

#24 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by sema911s »

to da vam policija nadje avto izvinite al tesko,.,

caletu prije par godina isto ukradu,., prijavimo,. nakon nekoliko dana nadjemo auto u vitezu citaj 3000km,., odemo u policiju objasnimo sta i kako,., kaze taj isti inspektor sto je popunio prijavu i sto je njemu prijavljeno,., ja nemam nigdje vase prijave,., sreca cale u dzepu na guzici imao primjerak prijave i ovaj je odlozio eto da ima ako ko bude sta pitao,.,
i na izlazu nam kaze pa eto niste puno dali,.,

tako ako imas koga il muda da ove zahebane sta priupitas,.,
vjesticanametli

#25 Re: Ukraden auto - Seat Altea

Post by vjesticanametli »

u subotu navecer su i meni obili i pokusali odvuci sluzbeno auto :-?
Post Reply