UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Zovem se Zelena

#1 UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by Zovem se Zelena »

Prije nepunih sat vremena, sa parkinga u B fazi ukraden audi A4, zelena metalik, sa autosjedalicom iza suvozača!
Svaka informacija zlata vrijedi. Da li je negdje sklonjen, koje parkinge provjeriti! Policija obaviještena! Šta, kako???
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#2 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by Romeo 80 »

Stvarno mi je žao, a čuo sam da ukradena auta često završe u RS-u i to posebno često budu "privremeno smještena" na nekim lokacijama po Trebeviću. Ja bih prvo malo otišao gore i obišao prirodu, ako razumiješ šta želim reći. :cry:
l33t

#3 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by l33t »

zanimljiv scenarij bi bio: neko ukrade postenom covjeku auto ( mafija) i onda pocnu samostalno i ti ljudi da kradu auta zauzvrat :) jedini nacin da pravda bude zadovoljena izgleda

sretno sa audijem
Zovem se Zelena

#4 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Ma što je najgore ljudi došli u posjetu, nije auto na parkingu bilo ni pola sata. Pored ceste parking, radnja preko puta... Nit' tražit nit' sjedit u kući. Policija standardno, zvaće sigurno za dan dva, ništa ne poduzimat, javiti se njima... Koji je to bespomoćan osjećaj...
preludezalude

#5 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by preludezalude »

Ako si prijavio policiji onda ce te lopovi zvati sigurno.
Zovem se Zelena

#6 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

I šta onda? Ostati i bez auta i bez novca, ili otići u policiju nakon poziva?

Na nesreću, ni alarma nije imao.
amazon

#7 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by amazon »

Genije wrote:da li je imao ikakvu zaštitu
Jest policijsku, kazu nista ne poduzimaj zvace sigurno..jebem ti tu policiju i drzavu..
casper_

#8 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by casper_ »

Zovem se Zelena wrote:Prije nepunih sat vremena, sa parkinga u B fazi ukraden audi A4, zelena metalik, sa autosjedalicom iza suvozača!
Svaka informacija zlata vrijedi. Da li je negdje sklonjen, koje parkinge provjeriti! Policija obaviještena! Šta, kako???
pisi propalo
Mr.Fundamental

#9 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by Mr.Fundamental »

Zovem se Zelena wrote:Ma što je najgore ljudi došli u posjetu, nije auto na parkingu bilo ni pola sata. Pored ceste parking, radnja preko puta... Nit' tražit nit' sjedit u kući. Policija standardno, zvaće sigurno za dan dva, ništa ne poduzimat, javiti se njima... Koji je to bespomoćan osjećaj...
Po opisu mjesta, mislim da znam tačnu lokaciju gdje je auto ukradeno. Inače u posljednjih par godina znam jedan slučaj da je u B-fazi ukradeno auto, kao stanje se popravilo bilo. Ima masa Octavija i tako tih auta koja su magnet za lopove, ali niko ih do sad nije ni pogledao. Ali kada je neko peh, dođeš na pola sata i ostaneš bez auta.

Ono što vi možete uraditi (osim prijave i policiji i čekanja poziva) jeste da pretražite okolne parkinge, lopovi znaju ponekad ukradeno auto ostaviti na obližnji parking i čekaju da se smiri situacija, pa onda ga odvezu negdje. A i meni je puhnuto jedno auto, tako da znam taj osjećaj koji vi sad imate. Ako će ti biti šta lakše, a vjerovatno neće, nisi ni prva ni posljednja koja prolazi kroz takvu situaciju :(
bordo_boy

#10 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by bordo_boy »

Fotografije automobila ? Tablice? Koji je tačno audi, koje godište? Ima li nešto karakteristično na sebi ?! Ovako, ništa ne znači i teško da će iko moći pomoći bez tih informacija.
Zovem se Zelena

#11 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

bordo_boy wrote:Fotografije automobila ? Tablice? Koji je tačno audi, koje godište? Ima li nešto karakteristično na sebi ?! Ovako, ništa ne znači i teško da će iko moći pomoći bez tih informacija.
Nemam fotografije, 2002 god. Ništa karakteristično sem autosjedalice.
Obišli neke parkinge al' to je k'o da tražiš iglu u plastu sijena.
cico x

#12 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by cico x »

stvarno mi je zao,ali nemas pomoci na netu,ovdje raja sjedi i bulji u monitore,niko ti nece vidjeti dalje od metar !
u kojoj ulici i broju je to bilo?
neJbzid

#13 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by neJbzid »

bio u istoj situaciji prije tri mjeseca...policija standardno i dan danas "rade" na slucaju...
probo preko koje kavih ljudi...ali nista...policija mi je rekla da u zadnje vrijeme ne zovu jer je postalo opasno...prije par dana sam preko jednog policajca saznao da mi je auto najvjerovatije u hercegovini zavrsilo...

tako da imas nekih 15% sansi da te nazovu, ukoliko nazovu i pristanes na razmjenu niposto ne daji lovu dok ne vidis auto, znaci treba ti dva covjeka..neko ko ce ostaviti lovu na odredzenom mjestu i ti koji ces se uvjeriti da je auto tamo gdje su te naveli...
da ce ti murija naci auto ...to zaboravi...

iskreno se nadam da ces vratiti auto...

lp
SportLux

#14 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by SportLux »

Prijatelju mi prije 4-5 god.ukrali audi 80 i mi smo trazili nekoliko dana po parkinzima po sarajavu al nista.
Naravno prijavljeno policiji i sve kako ide,poslje nekoliko dana zove njega policija i kaze da dodje i preparkira auto jer je blokirao covjeku garazu kako nema smisla auto 3 dana stoji tako :)
Jos dvojici poznanika slicna situacija,auto nasli na parkingu nakon nekoliko dana.
Mozes se nadati al bolje ti je traziti.Nikad ne znas kad ces imati srece
ambition

#15 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by ambition »

Pravac lukavica i obidji parkinge...bilo je slucajeva da su nalazili vlasnici svoja auta po lukavici
Nabucco

#16 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by Nabucco »

Da li su vas kontaktirali lopovi (otmičari)??? Je li to ulica Semira Fraste ovdje kod toplane ?
Nabucco

#17 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by Nabucco »

Da li su vas kontaktirali lopovi (otmičari)??? Je li to ulica Semira Fraste ovdje kod toplane ?
HardCore

#18 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by HardCore »

Tako je kad se kurce bez ikakve zastite i alarma, vozaju auto od 10 000 KM i nemaju pisljivi 150 KM da ugrade alarm pu, ...koliko toliko bi pomogao u ovom slucaju.
johntra

#19 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by johntra »

Pa normalno da nemaju, kad su zadnju marku dali za auto o kojem će komšiluk pričati u superlativima....
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#20 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by mk ultra »

HardCore wrote:Tako je kad se kurce bez ikakve zastite i alarma, vozaju auto od 10 000 KM i nemaju pisljivi 150 KM da ugrade alarm pu, ...koliko toliko bi pomogao u ovom slucaju.
moze se i za manje novaca bilo koje auto sa immo, da se zastiti kvalitetno :mrgreen:

toliko kvalitetno, da se lopovi iznerviraju i ko mom drugu izrežu sjedala (auto nije imalo druge zastite osim fabricke) :lol:
dusa_raskopuša

#21 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by dusa_raskopuša »

To neki neiskusni lopovi. :lol:

Srede oni i alarm. Nista drugo do ZEDER. 8-) :lol:
frngla

#22 Re: UKRADEN AUDI A4 - HITNO!

Post by frngla »

Zeder i lavlja kandža su klasično plaćanje reketa automafiji ;-)
Post Reply