Danas parkirali pauk u centru grada na trotoar (inače u ovoj ulici non stop pauk nosi auta sa istog ovog mjesta) i otišli na kafu:)
P.S. - Upravo Omar Mjesečar prolazi pored pauka, upade mi u kadar:)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Bolje i bezakonje nego selektivna primjena zakona.atko wrote:Primjeti se u gradu na dosta mjesta da je raja jedva docekala bezakonje ... u principu stvarno smo jadovi nad jadovima kao nacija ... sta reci![]()
Nije nam dzaba ovako kako nam je
Kako god ... do nas je !1946 wrote:Bolje i bezakonje nego selektivna primjena zakona.atko wrote:Primjeti se u gradu na dosta mjesta da je raja jedva docekala bezakonje ... u principu stvarno smo jadovi nad jadovima kao nacija ... sta reci![]()
Nije nam dzaba ovako kako nam je
ali je prosirenje za autobuse, iscrtano je BUS na njemu i to se podrazumijeva kao znakfelichi wrote:jutros na pijaci ciglane ispod mosta dosli sa maricom i njih nekoliko
zapisuje raju koja je parkirala na prosirenju. btw nigdje nema znaka
da se tu ne smije parkirati.
kjkp rad je nadležno za te parkingefinansijska kriza wrote:Probao do duše ne namjerno: Prije 6 dana ostavio auto preko puta BBI centra, ispred trafike kod Azela, platio 0,60 KM za 15 minuta ,do 15.00, ostao do 16.50, , u 16.45 onaj zvaljo iz Rada zvao pauka, i ode 111 KM. uz zapisnik i opasku da je "isteko" račun.1946 wrote:Hajde da pošaljemo nekoga da isproba, pa neka nam javi ovdje svoje "utiske"maxell_sarajevo wrote:Ja koliko sam upratio kad god su dizali auto policija je bila tu, pisali zapisnik i valjda kazne, pojma nemam nisam imao licnog iskustva sa paukom.Naravno da necu isprobavati ovo sa besplatnim parkingom, al ako se dokaze da ne mogu pisati kazne po parkinzima koji su pod "Radom" onda ce to ljudi masovno iskoristavati.
Haram mu bilo, nisam mu jednom dao lovu kada sam zakasnio, i nije pisao tiket....
vjerovatno ne misli na proširenje za bus, nego baš ispod mosta gdje je ustvari traka za skretanje za pumpu.krusty wrote:ali je prosirenje za autobuse, iscrtano je BUS na njemu i to se podrazumijeva kao znakfelichi wrote:jutros na pijaci ciglane ispod mosta dosli sa maricom i njih nekoliko
nemoras nigdje, samo je sacuvaj za svaki slucaj, ali trebali bi oni to sami skontaticeman ze wrote:danas ode 40 KM.....gdje se nosi ovaj primjerak uplatnice nakon placanja i nalog, u ovu PU sto napisase ili mogu u svoju, a sta sa Cips, gdje su vozacke?
Znam kad je registracija da je frka, ako nije sravnjeno sa bazom podataka kazni, pa reko da ja to sve odmah prije rege zavrsim.debelimedo wrote:nemoras nigdje, samo je sacuvaj za svaki slucaj, ali trebali bi oni to sami skontaticeman ze wrote:danas ode 40 KM.....gdje se nosi ovaj primjerak uplatnice nakon placanja i nalog, u ovu PU sto napisase ili mogu u svoju, a sta sa Cips, gdje su vozacke?
E neka su vala! ne mozw se proci s autom normalno ispod mosta na Ciglanama, bilo da ides u grad ili van grada. Ako izlazite iz grada uvijek teski primitivci se parkraju na strani do pijace tako da vam zagrade traku i vi morate preci u srednju, a pritom dobro gledati da vas sta ozada ne opali, a ako dolazite u grad i ispred vas vozi grasov duplak obicno stane u traci a ne na stajaliste, jer su teski primitivci se parkirali na stajaliste i vi ne mozete zbog njih proci.krusty wrote:ali je prosirenje za autobuse, iscrtano je BUS na njemu i to se podrazumijeva kao znakfelichi wrote:jutros na pijaci ciglane ispod mosta dosli sa maricom i njih nekoliko