ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

StupskaBitanga

#1 ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu

Post by StupskaBitanga »

evo ovo je bila predzadnja emisija Borisa i naide
Kao što je najavio express emisija je ukinuta zbog loše gledanosti i grozne koncepcije a na njihovo mjesto dolazi ona voditeljica NP Dženana??!! i emisija Ispuni mi želju
Fala bogu
surajaa

Post by surajaa »

Mozes mislit na sta ce licit ta nova emisija s Dzenom :roll: :roll:
senada

#3 Re: ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu

Post by senada »

StupskaBitanga wrote:evo ovo je bila predzadnja emisija Borisa i naide
Kao što je najavio express emisija je ukinuta zbog loše gledanosti i grozne koncepcije a na njihovo mjesto dolazi ona voditeljica NP Dženana??!! i emisija Ispuni mi želju
Fala bogu
ko su to dvoje i odakle ih ukidose :?
amrica

Post by amrica »

gledala sam par puta kratko tu emisiju, ona i on, dvoje klinaca zele dokuciti odgovor na pitanje koje postoji stotinama hiljada godina, ko je pametniji, ili bolji ili sposobniji... zensko ili musko. Pitanje od kad je covjek sisao sa drveta i izasao iz pecine. Uglavnom omalovazavaju ugledne goste, dok su ih imali, jesu obadvoje zgodni, ali premladi i zeleni su za taj posao, za to treba neko ko ima iskustva i slifa. Trabalo je naci prave ljude da to vode, onda bi bila dobra emisija, ljude sa iskustvom i argumentima, a ne teenagerska reagovanja, ovako nista, bolje da je ukinuta.
ja_sarajevo

#5 Re: ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu

Post by ja_sarajevo »

StupskaBitanga wrote:evo ovo je bila predzadnja emisija Borisa i naide
Fala bogu
Je li dzena ceremida ? :roll: :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

eki hayat ima kriterije.. :oops: :D :D
Odabi

Post by Odabi »

To je onaj voditelj sto pljuje po metroseksualcima a i on cupa obrve i sminka se :D Uzas!
senada

Post by senada »

prleitihi wrote:eki hayat ima kriterije.. :oops: :D :D
u naslovu nigdje hayata... kontam ko je on a ko ona.... najavljeni k'o da su djulija roberts i bred pitt :-)

gledala jednom simpatican i lijep par..
Galadriela

Post by Galadriela »

šta djeca znaju o zavičaju... :roll:
prleitihi

Post by prleitihi »

senada wrote:
u naslovu nigdje hayata... kontam ko je on a ko ona.... najavljeni k'o da su djulija roberts i bred pitt :-)

za moden piste - da!
erazmo

Post by erazmo »

prleitihi wrote:za moden piste - da!
Za odvodjenje na kopanje rovova
senada

Post by senada »

prleitihi wrote:
senada wrote:

za moden piste - da!
ko zna.. ne znamo pod kakvim su uslovima radili... na hayatu gledam samo cd sa senadom i to sve rjedje.... treba uvijek davati podstrek mladim ljudima koji se barem trude da urade nesto korisno sa svojim zivotom... pred njima je zivot... bit ce nesto od njih pogotovo kad se drze zajedno.
funaki

Post by funaki »

Odabi wrote:To je onaj voditelj sto pljuje po metroseksualcima a i on cupa obrve i sminka se :D Uzas!
:lol: :lol: :lol:
senada

Post by senada »

Odabi wrote:To je onaj voditelj sto pljuje po metroseksualcima a i on cupa obrve i sminka se :D Uzas!
ljubomora :-)
ako mislis na decka sa lijepom curicom iz shoua onda i da volu rep cupa :lol: svaka mu cast na izboru.. :-)
Odabi

Post by Odabi »

senada wrote:
ljubomora :-)
ako mislis na decka sa lijepom curicom iz shoua onda i da volu rep cupa :lol: svaka mu cast na izboru.. :-)
Kako nije ljubomora... prosto sam ljubomorna sto ja nemam tako lijepo oblikovane obrve ko on... i sto za njega koriste bolji vosak za depilaciju nego za mene :D
hammerhead

Post by hammerhead »

stvarno je to bila bezvezna emisija i neka su je skinuli
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Ispuni mi zelju Dzenana ili Dzena, skloni se sa TV-a svega ti :D
Skyfox

Post by Skyfox »

Emisija je stvarno bila odron, a tog lika sam vidio jednom u Mercatoru pici isto neki VIP :roll:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Malo su njih dvoje emisiju shvatili previse kao debatu, ono tipicnu srednjoskolsku debatu... Ili nisu bili za nista vise od toga....
*Unreal*

Post by *Unreal* »

ideja je bila ok, realizacija mediokritetna
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Joj ljubomore, prosto se neki dobro posrase, poput otvaraca teme :roll:
Koliko sam ja mogao zakljuciti, a nekoliko puta sam gledao emisiju, oni su bili skroz dobri, pogotovo kad su obradjivali neke teme poput kica i sunda, ili sportka nacija.. jedino me hayat kao mahalska tv uzasno nervira.. i onda nije ni cudo sto se sve trpa u isti kos.. btw jaran mi radi na hayatu kao tonac, i rekao mi je da se vec suska kako naida prelazi na federalnu, za neku dobru lovu.. i nek ide vala, njoj nije mjesto sa onim kokoskama :roll:
prleitihi

Post by prleitihi »

ode na federalnu u zagrljaj njegici balordi i janu kulenoviću.. :oops:
Sarajevski Marlboro

Da hoce meni u zagrljaj, uhh :D
Sarajevski Marlboro

Svemirski_Jebach wrote:Ispuni mi zelju Dzenana ili Dzena, skloni se sa TV-a svega ti :D
Nedo Bog da se ona vrati, ugusit cu se od gadjenja kad je vidim! A cuj ovog lika, ove bitange, "fala Bogu da ce se vratiti djena"? :lol: :lol: Koji si ti lik :?
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Sarajevski Marlboro wrote:Joj ljubomore, prosto se neki dobro posrase, poput otvaraca teme :roll:
Koliko sam ja mogao zakljuciti, a nekoliko puta sam gledao emisiju, oni su bili skroz dobri, pogotovo kad su obradjivali neke teme poput kica i sunda, ili sportka nacija.. jedino me hayat kao mahalska tv uzasno nervira.. i onda nije ni cudo sto se sve trpa u isti kos.. btw jaran mi radi na hayatu kao tonac, i rekao mi je da se vec suska kako naida prelazi na federalnu, za neku dobru lovu.. i nek ide vala, njoj nije mjesto sa onim kokoskama :roll:
Ako je tebi ljubomora imati dvije postene u mozgu i reci da ono sto su oni pravili nije nista posebno onda jesmo svi ljubomorni.
Emisija je upravo i mogla da bude interesantna samo 1-2 jer toliko tema i moze da se obradi na nacin na koji su oni to zamislili, kasnije je svaka emisija bila samo copy&paste predhodne.
Post Reply