ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1 ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu
evo ovo je bila predzadnja emisija Borisa i naide
Kao što je najavio express emisija je ukinuta zbog loše gledanosti i grozne koncepcije a na njihovo mjesto dolazi ona voditeljica NP Dženana??!! i emisija Ispuni mi želju
Fala bogu
Kao što je najavio express emisija je ukinuta zbog loše gledanosti i grozne koncepcije a na njihovo mjesto dolazi ona voditeljica NP Dženana??!! i emisija Ispuni mi želju
Fala bogu
-
senada
#3 Re: ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu
ko su to dvoje i odakle ih ukidoseStupskaBitanga wrote:evo ovo je bila predzadnja emisija Borisa i naide
Fala bogu
- amrica
gledala sam par puta kratko tu emisiju, ona i on, dvoje klinaca zele dokuciti odgovor na pitanje koje postoji stotinama hiljada godina, ko je pametniji, ili bolji ili sposobniji... zensko ili musko. Pitanje od kad je covjek sisao sa drveta i izasao iz pecine. Uglavnom omalovazavaju ugledne goste, dok su ih imali, jesu obadvoje zgodni, ali premladi i zeleni su za taj posao, za to treba neko ko ima iskustva i slifa. Trabalo je naci prave ljude da to vode, onda bi bila dobra emisija, ljude sa iskustvom i argumentima, a ne teenagerska reagovanja, ovako nista, bolje da je ukinuta.
- ja_sarajevo
#5 Re: ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu
Je li dzena ceremida ?StupskaBitanga wrote:evo ovo je bila predzadnja emisija Borisa i naide
Fala bogu
-
senada
ko zna.. ne znamo pod kakvim su uslovima radili... na hayatu gledam samo cd sa senadom i to sve rjedje.... treba uvijek davati podstrek mladim ljudima koji se barem trude da urade nesto korisno sa svojim zivotom... pred njima je zivot... bit ce nesto od njih pogotovo kad se drze zajedno.prleitihi wrote:za moden piste - da!senada wrote:u naslovu nigdje hayata... kontam ko je on a ko ona.... najavljeni k'o da su djulija roberts i bred pittprleitihi wrote:eki hayat ima kriterije..![]()
![]()
![]()
gledala jednom simpatican i lijep par..
-
Odabi
Kako nije ljubomora... prosto sam ljubomorna sto ja nemam tako lijepo oblikovane obrve ko on... i sto za njega koriste bolji vosak za depilaciju nego za menesenada wrote:ljubomoraOdabi wrote:To je onaj voditelj sto pljuje po metroseksualcima a i on cupa obrve i sminka seUzas!
![]()
ako mislis na decka sa lijepom curicom iz shoua onda i da volu rep cupasvaka mu cast na izboru..
-
hammerhead
stvarno je to bila bezvezna emisija i neka su je skinuli
-
Svemirski_Jebach
Ispuni mi zelju Dzenana ili Dzena, skloni se sa TV-a svega ti 
-
Sarajevski Marlboro
Joj ljubomore, prosto se neki dobro posrase, poput otvaraca teme
Koliko sam ja mogao zakljuciti, a nekoliko puta sam gledao emisiju, oni su bili skroz dobri, pogotovo kad su obradjivali neke teme poput kica i sunda, ili sportka nacija.. jedino me hayat kao mahalska tv uzasno nervira.. i onda nije ni cudo sto se sve trpa u isti kos.. btw jaran mi radi na hayatu kao tonac, i rekao mi je da se vec suska kako naida prelazi na federalnu, za neku dobru lovu.. i nek ide vala, njoj nije mjesto sa onim kokoskama
Koliko sam ja mogao zakljuciti, a nekoliko puta sam gledao emisiju, oni su bili skroz dobri, pogotovo kad su obradjivali neke teme poput kica i sunda, ili sportka nacija.. jedino me hayat kao mahalska tv uzasno nervira.. i onda nije ni cudo sto se sve trpa u isti kos.. btw jaran mi radi na hayatu kao tonac, i rekao mi je da se vec suska kako naida prelazi na federalnu, za neku dobru lovu.. i nek ide vala, njoj nije mjesto sa onim kokoskama
-
Sarajevski Marlboro
Da hoce meni u zagrljaj, uhh 
-
Sarajevski Marlboro
Nedo Bog da se ona vrati, ugusit cu se od gadjenja kad je vidim! A cuj ovog lika, ove bitange, "fala Bogu da ce se vratiti djena"?Svemirski_Jebach wrote:Ispuni mi zelju Dzenana ili Dzena, skloni se sa TV-a svega ti
- daduli_sa
Ako je tebi ljubomora imati dvije postene u mozgu i reci da ono sto su oni pravili nije nista posebno onda jesmo svi ljubomorni.Sarajevski Marlboro wrote:Joj ljubomore, prosto se neki dobro posrase, poput otvaraca teme![]()
Emisija je upravo i mogla da bude interesantna samo 1-2 jer toliko tema i moze da se obradi na nacin na koji su oni to zamislili, kasnije je svaka emisija bila samo copy&paste predhodne.