Ukidanje persiranja?
-
alipasijaner
#126 Re: Ukidanje persiranja?
Zašto Vi koji ste ti meni koji sam Vi kažete ti kad ja koji sam Vi vama koji ste ti kažem Vi?!
- insomnia78
#127 Re: Ukidanje persiranja?
Ima jedno po stranice kako niko nije isprico tu foru
-
dezurni_ucenik
#128 Re: Ukidanje persiranja?
HAVANA wrote: Pa kazes im dobar dan,kako ste? Nece im smetati.A maksuz izbjegavanje da se kaze dobar dan, stvara nagon da mu se kaze mrs u picku materinu.
To je deadly kombinacija. Dobar dan i kako ste. Da me rokne na kraju
- Thorgerson
#129 Re: Ukidanje persiranja?
Uh jesi me naruzio jbt, izvini necu vise.John Cleese wrote: O formi... Ne govoris "ovome", govoris, valjda, "o ovome". Ne govoris "likovima" nego, valjda, "o likovima". Nije "vrh postivanja tako sto ce mu neko reci" nego, valjda, "to sto ce mu neko reci". (Uzgred "vrh postivanja"... zvuci odvratno.)
Kompliciran jezik, je li, treba ga hitno pojednostaviti do imbecilnosti?
A "sustina"... zakljucujes kao djecacic iz loseg vica - necu dalje komentirati, bas mi se ne da
- hadzinicasa
#130 Re: Ukidanje persiranja?
pa dobro ti je rekao.Thorgerson wrote:Uh jesi me naruzio jbt, izvini necu vise.John Cleese wrote: O formi... Ne govoris "ovome", govoris, valjda, "o ovome". Ne govoris "likovima" nego, valjda, "o likovima". Nije "vrh postivanja tako sto ce mu neko reci" nego, valjda, "to sto ce mu neko reci". (Uzgred "vrh postivanja"... zvuci odvratno.)
Kompliciran jezik, je li, treba ga hitno pojednostaviti do imbecilnosti?
A "sustina"... zakljucujes kao djecacic iz loseg vica - necu dalje komentirati, bas mi se ne da
hajstafali pristup.
e pa fali.