Isti je radio u Aziji kao nastavnik, zlostavljajuci djecake iz Tajlanda, Kambodze i Vjetnama.Neke od njegovih zrtava nisu bile starije od 6 godina.
Uhapsen !
-
tempora
#1 Uhapsen !
32godisnji pedofil Kanadjanin,Christoper Nell,koji je na internetu postavio vise od 200 slika na kojima se moze vidjeti kako zlostavlja djecake- uhvacen je konacno u Tajlandu!!!
Isti je radio u Aziji kao nastavnik, zlostavljajuci djecake iz Tajlanda, Kambodze i Vjetnama.Neke od njegovih zrtava nisu bile starije od 6 godina.
-
Nancy Drew
- Bonnie-Clydova mala
#4 Re: Uhapsen !
tempora wrote:32godisnji pedofil Kanadjanin,Christoper Nell,koji je na internetu postavio vise od 200 slika na kojima se moze vidjeti kako zlostavlja djecake- uhvacen je konacno u Tajlandu!!!
Kakav bombastičan naslov! U najmanju ruku sam mislila da je Karadžić il Mladić...
-
district-beg
ja bih mu sjeckao komadic po komadic tijela,iscupo jezik,izvadio oci,pocupo ga i bacio lavovima 
- Amazonka27
govoril ti rijec pedofil ista?Op3r4t0r wrote:zlostavljao na koji nacin?
-
tempora
#9 Re: Uhapsen !
Izvinjavam se ako sam te razocarala.Meni je a nadam se i mnogima ova vijest itekako bitna.Bonnie-Clydova mala wrote:tempora wrote:32godisnji pedofil Kanadjanin,Christoper Nell,koji je na internetu postavio vise od 200 slika na kojima se moze vidjeti kako zlostavlja djecake- uhvacen je konacno u Tajlandu!!!
Kakav bombastičan naslov! U najmanju ruku sam mislila da je Karadžić il Mladić...
-
luciferino
Ulovili su ga pravo brzo od rekonstrukcije lica na slici. Sada se još samo nadam da će dobiti ono što zaslužuje. Naslov jeste malo zbunjujući, ali samo zato što mi imamo ogroman broj kriminalaca i monstruma, pa su mi domaći prvi pali na um, priznajem.
Ovaj lik je monstruozan...
Ovaj lik je monstruozan...
- Citizen-X
Slazem se za smrtnu presudu - po kratkom postupku. Medjutim,
Ja bih samo da konstatiram bruku slucajeva za koje znam i ne znam da recimo
- otac se kupa gol sa djetetom,
- da se cijela porodica sva razgoliti na plazama,
- da mama curicu oblaci "atraktivno"
i bruku bruku slicnih stvari. Definitivno je pedofilije bilo i bit ce, medjutim najveca greska je zapravo roditeljski nemar kao i (ne)vaspitanje.
To je moje misljenje.
Ja bih samo da konstatiram bruku slucajeva za koje znam i ne znam da recimo
- otac se kupa gol sa djetetom,
- da se cijela porodica sva razgoliti na plazama,
- da mama curicu oblaci "atraktivno"
i bruku bruku slicnih stvari. Definitivno je pedofilije bilo i bit ce, medjutim najveca greska je zapravo roditeljski nemar kao i (ne)vaspitanje.
To je moje misljenje.
- semmy
smrtna kazna je za njega preblaga...treba ga objesiti za onu stvar dok lagano neizdahne dusa ( koje ocigledno i nema ovaj monstrum )Nancy Drew wrote:Ako postoji djelo za koje bih, bez razmišljanja, uvela smrtnu kaznu - to je ovo.
Ali zaista, smrtnu kaznu.
-
luciferino
Sve se to dešava Citizen, ali ovaj lik je poseban slučaj. Niko nije oblačio curice atraktivno. On je zlostavljao male dječake iz azijskih zemalja (i ko zna gdje drugo), silovao ih, plaćao ih za oralni sex, slikao se sa njima, slike postavio na internet, a šta misliš šta je bio po zanimanju? Nastavnik...
E sada, možda su njegovi mama i tata krivi za ovo, ali ja stvarno ne znam šta moraš uraditi čovjeku da se pretvori u "ljubitelja" malih šestogodišnjaka?
E sada, možda su njegovi mama i tata krivi za ovo, ali ja stvarno ne znam šta moraš uraditi čovjeku da se pretvori u "ljubitelja" malih šestogodišnjaka?
- niskoprofilni
#17 Re: Uhapsen !
Nemoj vise ovakvih naslova bolan/bona!tempora wrote:32godisnji pedofil Kanadjanin,Christoper Nell,koji je na internetu postavio vise od 200 slika na kojima se moze vidjeti kako zlostavlja djecake- uhvacen je konacno u Tajlandu!!!
-
bc_chupo
ovo gore podebljano nije zlostavljanje ...jer ako je placo oni su pristajaliluciferino wrote:Sve se to dešava Citizen, ali ovaj lik je poseban slučaj. Niko nije oblačio curice atraktivno. On je zlostavljao male dječake iz azijskih zemalja (i ko zna gdje drugo), silovao ih, plaćao ih za oralni sex, slikao se sa njima, slike postavio na internet, a šta misliš šta je bio po zanimanju? Nastavnik...
-
ninja-san
Evo i vijest sa tajlandskih portala, kao i slika tog monstruma za kojeg se iskreno nadam da ce gorjeti u paklu
http://www.thaiphotoblogs.com/index.php ... &tb=1&pb=1
http://www.thaiphotoblogs.com/index.php ... &tb=1&pb=1
-
luciferino
Jok eto piramide im je tražio u pakušu... hajde nas poštedi neukusnog humora.bc_chupo wrote:ovo gore podebljano nije zlostavljanje ...jer ako je placo oni su pristajaliluciferino wrote:Sve se to dešava Citizen, ali ovaj lik je poseban slučaj. Niko nije oblačio curice atraktivno. On je zlostavljao male dječake iz azijskih zemalja (i ko zna gdje drugo), silovao ih, plaćao ih za oralni sex, slikao se sa njima, slike postavio na internet, a šta misliš šta je bio po zanimanju? Nastavnik...
-
GoschaUkuchi
Skinuti ga golog, zatvoriti u jednu vecu prostoriju i zovnuti sve ljude (mame, tate, tetke, komsije...) koji vole ovu djecu, da mu oni presude..., a da ga ostave zivog, kako bi testirali na njemu lijekove koji bi mu "kobajagi" pomagali u oporavku 
-
luciferino
Nije plaćao prostitutke, nego dječake od 6 godina. Postoji li tu za tebe neka bitna razlika? (Slikovito: Dođi sine da ti čiko da bobu/markicu, pa te onda zguzi i da nešto da popapaš...) Ono, ako si u stanju to dvoje izjednačiti (a mislim da se ipak radi o klasičnom primjeru infantilnog humora), mislim da je najbolje prekinuti diskusiju.bc_chupo wrote:ako nisi lijepo procito podebljano procitaj jos jednom ...