Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Locked
scarface32

#276 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

udrch wrote:
scarface32 wrote:par mrtvih nije nista.dobre ti te civilne metode.objasni to roditeljima cija su djeca poginula.

eto i ja podrzavam assada. za erdogana me libo racku.

ali ti izgleda podrzavas odsijecanja glava,vadjenje ljudskih organa i bradate spodobe.
još kad bi bio pošten pa da kažeš koji su tvoji kriteriji za podršku jednim i protivljenje drugim..

ja nisam rekao da sam protiv erdogana nego da me zaboli neka stvar. sto se tice assada, kad vidim ko je protiv njega i kad vidim sta se desilo sa libijom i egiptom poslije revolucije,onda sam za vlast assada .Usput poredim sa BiH 92.Srbi su u BiH bili pobunjenici podpomognuti sa srbijom.po tvom su imali pravo na pobunu protiv vlasti u sarajevu?
dječak sa šibicama

#277 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by dječak sa šibicama »

Alfons Kauders wrote: stani u red

ja sam ovdje dezurni islamofob, imas se ti jos nabogarat da me stignes
Ne namjeravam, srdacno ti prepustam ulogu :D ovo ja malo, uletio danas, i necu vise :D

Bjezi ba, sve drveni filozofi, podrugljivi podsmjeh prema svemu i svakome ko misli drugacije, tipicna bosancica.
didžej

#278 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by didžej »

dječak sa šibicama wrote:
Da se vratim na tebe :D

Ovoga, ja nisam licemjeran, samo istinoljubiv. Da se istina istjera na cistac, a upravo zbog odbojnosti licemjerstvu, i pisem na ovoj temi.

I ne mogu mrziti samog sebe, ako me razumijes. Moja sira porodica je dala dva velika junaka gornjeg Podrinja (u tim vremenima poznatije kao IBOG :D ) u ovom zadnjem ratu, necu o imenima ali vjerovatno najveci na tim prostorima. Pa mi mojne ti imputirati mrznju prema bosnjackom narodu svojim nekim proizvoljnim zakljuccima, Boga ti ;-)
jedan je mauzer a drugi? :D
salim se, nemas se kome sta pravdati, imas pravo na svoje misljenje.
scarface32

#279 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

Havatar wrote:
scarface32 wrote:
luckylaka wrote:sta ima u sent luisu ? kakvo je vrijeme tamo? ono i ti bijase borac,iz sent luisa? kako te ba nije stid taj avatar staviti? ili time peres savjest?
:-) :-) :D Nije sent luisa nego Saint Louis.Na avataru moj slavni komandant kojem mnogi rade u glavi ali Generala Dudaka mogu za onu stvar svi oni koji misle da ce sa Generalom kao sa Naserom,Seferom ,Alagicem..Kada negdje vidis sliku generala Dudakovica i Rahmetli I.Nanica pokloni se ali generacije kojima su turbo drolje isprale mozak vise se i ne sjecaju nasih gazija.Hajde ti malo o Semsinim glavama tu se nekako najbolje snalazis

kakve ti veze imas sa dudakovicem i nanicem? nikakve.Pa ti si o ratu slusao na vijestima i sad ovdje nesto palamudis. ali necu s tobom vise,ometam te u gledanju facetv-a mozda ima kakvih znacajnih vijesti.

Ja pisem kako izgovaram,tako me u skoli ucili.
Vuk je nekom vuk a nekom drug :mrgreen:[/quote]

neko mjenja dlaku kao vuk a neko ne .ja nisam neko ko mjenja dlaku. kako sam ucio i sta sam ucio to je za uvijek. ne dodajem h gdje treba i gdje ne treba. ne govorim tisuca i opcina.....a ne koristim ni ekavicu.
udrch

#280 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

scarface32 wrote:
udrch wrote:
scarface32 wrote:par mrtvih nije nista.dobre ti te civilne metode.objasni to roditeljima cija su djeca poginula.

ali ti izgleda podrzavas odsijecanja glava,vadjenje ljudskih organa i bradate spodobe.
još kad bi bio pošten pa da kažeš koji su tvoji kriteriji za podršku jednim i protivljenje drugim..

ja nisam rekao da sam protiv erdogana nego da me zaboli neka stvar. sto se tice assada, kad vidim ko je protiv njega i kad vidim sta se desilo sa libijom i egiptom poslije revolucije,onda sam za vlast assada .Usput poredim sa BiH 92.Srbi su u BiH bili pobunjenici podpomognuti sa srbijom.po tvom su imali pravo na pobunu protiv vlasti u sarajevu?
mani se ba teških tema, nije to za tebe..nisi ti to učio u školi...
Havatar

#281 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Havatar »

scarface32 wrote:
udrch wrote:

Nisu bili pobunjenici nego je to bio udruzeni zlocinacki poduhvat politicke, vojne elite iz Srbije i Srba iz Bosne i to je bila agresija na Bosnu.
luckylaka

#282 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by luckylaka »

scarface32 wrote:
luckylaka wrote:sta ima u sent luisu ? kakvo je vrijeme tamo? ono i ti bijase borac,iz sent luisa? kako te ba nije stid taj avatar staviti? ili time peres savjest?
:-) :-) :D Nije sent luisa nego Saint Louis.Na avataru moj slavni komandant kojem mnogi rade u glavi ali Generala Dudaka mogu za onu stvar svi oni koji misle da ce sa Generalom kao sa Naserom,Seferom ,Alagicem..Kada negdje vidis sliku generala Dudakovica i Rahmetli I.Nanica pokloni se ali generacije kojima su turbo drolje isprale mozak vise se i ne sjecaju nasih gazija.Hajde ti malo o Semsinim glavama tu se nekako najbolje snalazis

kakve ti veze imas sa dudakovicem i nanicem? nikakve.Pa ti si o ratu slusao na vijestima i sad ovdje nesto palamudis. ali necu s tobom vise,ometam te u gledanju facetv-a mozda ima kakvih znacajnih vijesti.

Ja pisem kako izgovaram,tako me u skoli ucili.[/quote]
Pa sto ne kazes mili brate odmah ko si ,sutnuli te sa Face tv i naonoj temi si petljao politiku i dibio nogu.Kako su te u skoli naucili(kojoj) vidi se dobro .Gospoda Dudakovic i I.Nanic kod postenih Bosnjaka pisu se velikim slovom,kod oni kojima je cilj kritika drzave BiH,Bosnjaka,Muslimana,pripadnika ABiH pisu se malim.Aj zdrao odoh gledati Facetv,uzivam .Semso ce na tvoju zalost vec u roku 48 biti slobodan gradzanin drzave za koju se ti nisi borio,drugi jesu :bih:
scarface32

#283 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

luckylaka wrote:
scarface32 wrote:

Ja pisem kako izgovaram,tako me u skoli ucili.
Pa sto ne kazes mili brate odmah ko si ,sutnuli te sa Face tv i naonoj temi si petljao politiku i dibio nogu.Kako su te u skoli naucili(kojoj) vidi se dobro .Gospoda Dudakovic i I.Nanic kod postenih Bosnjaka pisu se velikim slovom,kod oni kojima je cilj kritika drzave BiH,Bosnjaka,Muslimana,pripadnika ABiH pisu se malim.Aj zdrao odoh gledati Facetv,uzivam .Semso ce na tvoju zalost vec u roku 48 biti slobodan gradzanin drzave za koju se ti nisi borio,drugi jesu :bih:[/quote]

meni je tebe zao. je li te pukla nostalgija ili sam sebe krivis sto si zbrisao?
Innovation

#284 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Innovation »

luckylaka wrote: Po tvojim postovima da se zakljuciti ne da si mlad nego se javljas iz nekog vrtica a kada bi se pobrojali samo na forumu svi ,,borci,,A BiH trebala je na kraju agresije brat bratu brojati jedno 2,5 miliona boraca.Borac rodzen 60-e,70-e,80-e,90-e.2000-e ima ih cak i 2010 :-)
:thumbup: :eh:
udrch

#285 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

za luckylaka sam više puta pročitao da drugi forumaši svjedoče da je bio pripadnik 5. korpusa ARBiH..
za tebe još nisam, pa bujrum demantuj čovjeka ili se nemoj blamirati..
većini starijih forumaša je to jasno..

i normalno je da one koji su svoju krv i znoj proljevali za ovu zemlju uhvati nostalgija, jel to treba da krije?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#286 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by KatarinaKosaca »

udrch wrote:za luckylaka sam više puta pročitao da drugi forumaši svjedoče da je bio pripadnik 5. korpusa ARBiH..

i normalno je da one koji su svoju krv i znoj proljevali za ovu zemlju uhvati nostalgija, jel to treba da krije?
Nisam to znala, ali se može vidjeti. Rijedak dijasporac koji sa visine ne govori "U naske u Ameriki", kod "vas dole" sve bih i bljak, dakle, respect za .@luckylaka :thumbup: Čovjek koji zaista voli svoju zemlju.
Sorry za ovaj off, ali zaslužio je.
de balzac

#287 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by de balzac »

Rekoh li ja da će Šemso iftariti doma :D
scarface32

#288 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

KatarinaKosaca wrote:
udrch wrote:za luckylaka sam više puta pročitao da drugi forumaši svjedoče da je bio pripadnik 5. korpusa ARBiH..

Nisam to znala, ali se može vidjeti. Rijedak dijasporac koji sa visine ne govori "U naske u Ameriki", kod "vas dole" sve bih i bljak, dakle, respect za .@luckylaka :thumbup: Čovjek koji zaista voli svoju zemlju.
i voli face tv i senada kao i katarina.koja sve zna.

Lucky nije rata vidio.sem na tv naravno. a sta ja sad teba tebi nesto da dokazujem. ko si mi ti u zivotu? eto semso treba da dokaze da nije on kriv za zlocine u tesnju.
scarface32

#289 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

KatarinaKosaca wrote:

volis je i ti ali si se udala za spanca. za nedaj boze. je li tako?
Havatar

#290 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Havatar »

Šemsudin Mehmedović predat Tužilaštvu, pa pušten na slobodu

http://www.klix.ba/vijesti/bih/semsudin ... /130719111
luckylaka

#291 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by luckylaka »

Neko pripadnik 5.Korpusa a neko 10.Korpusa .Doslo vrijeme da ovi iz 10-og odredjuju dogadjaje u agresiji na BiH ko,gdje,kako,s kim.Njima na obraz.Neko ce ponovo ako zatreba(ne daj boze)a neko ce cijeli zivot da laprda kako se borio ali eto nista nije dobio.Kakva je da je zove se BiH svidzalo se to nekome ili ne i svako ima pravo na nju cak i ja iz St.Louis-a.P.S.Zamolio bi objektivne forumase da ne zamjere nama Krajisnicima na pisanju tj.stamparskim greskama jer nas velika vecina nikada nije razlikovala slova c i ch i dzi dj(ni napisati ih ne mogu koliko ih ne razlikujem)Poz.
udrch

#292 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

Havatar wrote:Šemsudin Mehmedović predat Tužilaštvu, pa pušten na slobodu

Jozić je danas na konferenciji za medije kazala kako je SIPA tražila od Tužilaštva usmenu saglasnost za pretres objekata i imovine, ali je nisu dobili. Istakla je kako od 2009. godine kada su dobili naredbu Tužilaštva da istraže ovaj slučaj, utvrde činjenično stanje i prikupe dokaze, nisu imali više podršku ove institucije.
nije imao Zubac kad tražiti pismenu saglasnot, pa zvao sa službenog mobitela..
nabijem četnike sve, ovako će završiti sve njihove podvale..
Innovation

#293 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Innovation »

http://www.vesti-online.com/naslovna
Sa ovoga nam pojedinci plasiraju vijesti. :mrgreen:
udrch

#294 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

zfuruir wrote:ja ti opraštam zato što si nepismen 99% muslimana je takvo kao ti vidiš onoga ekrema jevrića vidio si sve muslimane :lol: :lol: :lol:
samo se ti kleberi, a karanana odrađuje posao..gdje taj prođe tu više ni trava ne niče..uskoro ćeš imati brata Bošnjaka

:lol: :lol: :lol:
scarface32

#295 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by scarface32 »

udrch wrote:
Havatar wrote:Šemsudin Mehmedović predat Tužilaštvu, pa pušten na slobodu

Jozić je danas na konferenciji za medije kazala kako je SIPA tražila od Tužilaštva usmenu saglasnost za pretres objekata i imovine, ali je nisu dobili. Istakla je kako od 2009. godine kada su dobili naredbu Tužilaštva da istraže ovaj slučaj, utvrde činjenično stanje i prikupe dokaze, nisu imali više podršku ove institucije.
nije imao Zubac kad tražiti pismenu saglasnot, pa zvao sa službenog mobitela..
nabijem četnike sve, ovako će završiti sve njihove podvale..

Semso ima zaledjinu i to dobru.
luckylaka

#296 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by luckylaka »

scarface32 wrote:
KatarinaKosaca wrote:

i voli face tv i senada kao i katarina.koja sve zna.

Lucky nije rata vidio.sem na tv naravno. a sta ja sad teba tebi nesto da dokazujem. ko si mi ti u zivotu? eto semso treba da dokaze da nije on kriv za zlocine u tesnju.
Ne bi stvarno sa tobom da se prepucavam oko ne bitnih stvar,jednostavno imas svoje misljenje iako ne mozes naci sagovornika evo imas ovog novo registrovanog pa razmijenite misljenja(samo pozuri nece taj dugo 2-3 posta i kraj)
udrch

#297 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by udrch »

luckylaka wrote:

Neko pripadnik 5.Korpusa a neko 10.Korpusa .Doslo vrijeme da ovi iz 10-og odredjuju dogadjaje u agresiji na BiH ko,gdje,kako,s kim.Njima na obraz.Neko ce ponovo ako zatreba(ne daj boze)a neko ce cijeli zivot da laprda kako se borio ali eto nista nije dobio.Kakva je da je zove se BiH svidzalo se to nekome ili ne i svako ima pravo na nju cak i ja iz St.Louis-a.P.S.Zamolio bi objektivne forumase da ne zamjere nama Krajisnicima na pisanju tj.stamparskim greskama jer nas velika vecina nikada nije razlikovala slova c i ch i dzi dj(ni napisati ih ne mogu koliko ih ne razlikujem)Poz.
samo ti svoj posao..ne obaziri se na budale koji se provaljuju..
pozdravi mi moje Podrinjce u tom gradu..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#298 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by KatarinaKosaca »

scarface32 wrote:volis je i ti ali si se udala za spanca. za nedaj boze. je li tako?
Tebi ljubav i brak imaju veze sa nacijom, vjerom , bojom kože itd? Ti kao znaš moje tajne motive udaje.. Jadan si, prejadan.
Havatar

#299 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by Havatar »

Innovation wrote:http://www.vesti-online.com/naslovna
Sa ovoga nam pojedinci plasiraju vijesti. :mrgreen:
:mrgreen:
luckylaka

#300 Re: Uhapšen Šemsudin Mehmedović

Post by luckylaka »

udrch wrote:
zfuruir wrote:ja ti opraštam zato što si nepismen 99% muslimana je takvo kao ti vidiš onoga ekrema jevrića vidio si sve muslimane :lol: :lol: :lol:
samo se ti kleberi, a karanana odrađuje posao..gdje taj prođe tu više ni trava ne niče..uskoro ćeš imati brata Bošnjaka

:lol: :lol: :lol:
Ma daj bolan sta obracas paznju na bolesnike,pusti budalu kraju.
Locked