Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
- mO k3
#2351 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
haj izlazi se dok jos mozes......
- Sezam
#2352 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.Drug Član wrote:Postavicu ti sutra izvode iz pomenute knjige pa sam prosudi. Mozes i sam potraziti ukoliko ima na internetu. Ovo sto se sada radi sa ratnom proshloshcu BiH i guranjem pod tepih nekih stvari, samo govori o tome da nekome mocnom u MZ odgovara trajno zarishte na ovim prostorima. Paradoks je medjutim da to izgleda odgovara i nama gradjanima ove zemlje.Ženski Dr.Med wrote:aha.... imas dokaze, jesi bio na zasjedanju takozvane vojske manjeg entiteta?? kada su se davala naredjenja....??Drug Član wrote: Ne, ali vi trebate shvatiti da se herojstvom nije proslavio ni Naser Oric koji je pocinio bezbrojne zlocine, kao ni Sefer koji mu je naredjivao da neprekidno napada iz tzv.zasticene zone. Pored toga Mladic nije naredjivao da se pali i ubijaju civili kao sto je to uradio Dudakovic, pa opet dudak hoda slobodan. O tome ja govorim.
Ali opet.... nasi generali nisu se morali kriti kao seratko mladic i ostala komapnija
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#2353 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
kako vam se da objasnjavati, ubjedjivati sa doticnim likom. zalosno sto sa takvim u istoj drzavi zivjeti moram..
- Sezam
#2354 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Meni nije problem ponavljati istinu.Priorat wrote:kako vam se da objasnjavati, ubjedjivati sa doticnim likom. zalosno sto sa takvim u istoj drzavi zivjeti moram..
- Drug Član
#2355 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Imali iko ovdje da potvrdi kako Dudak i Naser nisu bili heroji, tek da znam s kim diskutujem!?

- Drug Član
#2356 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2357 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Sta ima Drug Trola.
Kako je bilo na mitingu

Kako je bilo na mitingu
-
fixer
#2358 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
A imaju li svi istu odgovornost? Mada ne kontam kakve veze ima Glavni stab sa obicnim pokoljem civila.Drug Član wrote:NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
- and
#2359 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
daj nam neki dokument koji potvrđuje tvoje laprdanje.Drug Član wrote:NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
imaš rezoluciju vijeća evrope i brojne presude tribunala u hagu koja ti govori ko je počinio genocid.
- vee-jay
#2360 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
dakle, Srbi su krivi za JasenovacDrug Član wrote:NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
-
adnan_hz
#2361 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
ma jok mladic nije naredjivao ubistva civilaDrug Član wrote:Ne, ali vi trebate shvatiti da se herojstvom nije proslavio ni Naser Oric koji je pocinio bezbrojne zlocine, kao ni Sefer koji mu je naredjivao da neprekidno napada iz tzv.zasticene zone. Pored toga Mladic nije naredjivao da se pali i ubijaju civili kao sto je to uradio Dudakovic, pa opet dudak hoda slobodan. O tome ja govorim.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pnZovn2z ... re=related[/youtube]
Last edited by adnan_hz on 31/05/2011 15:37, edited 1 time in total.
-
Sa_u_srcu
#2362 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
sinoc sam nesto slicno cuo i na rtrs, u emisiji presing ili nesto slicno....Kako je Mladic i cijela VRS ustvari samo branila srpski narod i rod, od istrebljenja i slicnih stvari....Drug Član wrote:NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
AL HAJ TI MENI LIJEPO SADA ODGOVORI PA DA NASTAVIMO.... KO JE USTVARI NAPAO TU VRS I SRPSKO ZIVLJE I GDJE???
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#2363 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
podrzavam te totalno i samo nastavi. ja nemogu, pogotovo ovakvim , neznam kako da ih nazovem osim "bezobraznim"...Sezam wrote:Meni nije problem ponavljati istinu.Priorat wrote:kako vam se da objasnjavati, ubjedjivati sa doticnim likom. zalosno sto sa takvim u istoj drzavi zivjeti moram..
-
adnan_hz
#2364 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
ja kako znam samo su srbi napadali gradove ne znam stvarno koje i gdje srbe napao pa da se brane. da nije banja luka napadnuta mozda?? ili Foca??? Biljeljina? Prijedor??
- Sezam
#2365 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
I onda kaze da sam ja insinuirao stvari u njegovim obrisanim postovima.vee-jay wrote:dakle, Srbi su krivi za JasenovacDrug Član wrote:NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
- Drug Član
#2366 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
fallacious conclusion.Nego, ja necu dalje dok ne cujem makar jedan glas koji kaze da je Naser zlocinac.vee-jay wrote:dakle, Srbi su krivi za JasenovacDrug Član wrote:NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
-
basicman
#2367 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
prijatelju, ne moj vise nikoga da ubjedujes. vecina ljudi koji opravdavaju mladica, su ljudi koji vrlo dobro znaju istinu, ali ona je toliko jadna i crna da ne mogu da je prihvate i onda traze sve moguce izgovore i vrste lazi da bar malo ljagu saperu. zivim u inostranstvu i znam dosta srba, i najmanji dio njih se distancira od mladica. vecina suti i vecini smeta
kada se prica o toj neizbjeznoj temi ovih dana, kao da im diras nekog rodenog. al sve dok postoji onaj jedan sto kaze, da je mladic bio kukavica
sto je ubijao djecu i civile, dotada ima nada da ima "normalnih" srba. puno njih su poredili da su i oni bili
bombardirani od amerikanaca u beogradu, pa ocekuju da ih zalim sto su bili 5 dana u podrumu, onda isto tako pocnu pricu da nas je zapad zavadio. onda isto tako pocnu pricu da je onaj sto je ubio svata poceo rat. pa isto tako pocnu pricu da je naser ubio 3.000 ljudi (a u hagu nisu imali listu imana ni za 100 ljudi) i na kraju kad se sve ispostavi kao laz, onda pocne prica sa jasenovcem prije 50 godina. i onda kad im kazem da su to bili hrvati i sto ne napadose zagreb, sto se srebrenici svete. onda pocnu pricu o turcima i prije 500 godina. dakle sve je besmisleno. dakle kad nista nemas hvatas se za slamku, umjesto da gospodski osude govno, i distanciraju se i ostanu gospoda, oni hoce skupa da smrde s njim. sreca pa ne svi, ima ih i drugacijih. a gdje su svi sljepi, jednooki je kralj
kada se prica o toj neizbjeznoj temi ovih dana, kao da im diras nekog rodenog. al sve dok postoji onaj jedan sto kaze, da je mladic bio kukavica
sto je ubijao djecu i civile, dotada ima nada da ima "normalnih" srba. puno njih su poredili da su i oni bili
bombardirani od amerikanaca u beogradu, pa ocekuju da ih zalim sto su bili 5 dana u podrumu, onda isto tako pocnu pricu da nas je zapad zavadio. onda isto tako pocnu pricu da je onaj sto je ubio svata poceo rat. pa isto tako pocnu pricu da je naser ubio 3.000 ljudi (a u hagu nisu imali listu imana ni za 100 ljudi) i na kraju kad se sve ispostavi kao laz, onda pocne prica sa jasenovcem prije 50 godina. i onda kad im kazem da su to bili hrvati i sto ne napadose zagreb, sto se srebrenici svete. onda pocnu pricu o turcima i prije 500 godina. dakle sve je besmisleno. dakle kad nista nemas hvatas se za slamku, umjesto da gospodski osude govno, i distanciraju se i ostanu gospoda, oni hoce skupa da smrde s njim. sreca pa ne svi, ima ih i drugacijih. a gdje su svi sljepi, jednooki je kralj
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2368 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
pogledaj naslov temeDrug Član wrote:NE! Samo hocu reci da su Glavni stab tzv ABiH i Naser Oric saucesnici u istom. Uh, umalo zaboravih UN, a i Aliju.Sezam wrote: Dakle, pravdas genocid u Srebrenici.
i gori ste vi sto raspravljate s njim
- Collector604
#2370 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Pa najbolje bi bilo onda ga smjestiti u hotelsku sobu

-
guoanbu
#2371 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
U toku je prebacivanje Ratka Mladića u Hag
B92
B92
- smoki_choko
#2372 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
nek mu je sa srecomguoanbu wrote:U toku je prebacivanje Ratka Mladića u Hag
B92
- Sezam
#2373 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Dr Dabic mora da se otisao istusirati, obrijati, pegla svecanu kosulju i tako to...smoki_choko wrote:nek mu je sa srecomguoanbu wrote:U toku je prebacivanje Ratka Mladića u Hag
B92![]()
-
luciferino
#2374 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Kakav divan dan 
- shibonja
#2375 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Sto je danas lijep i suncan daaan