Uhapšen Mirza Hatić
- Thorgerson
#101 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Hahah al jesu im sačekušu slozili...hahahah
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150505077
Mislim da su najebali sad posteno. Tesko da ce se izvuci ispod petaka.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150505077
Mislim da su najebali sad posteno. Tesko da ce se izvuci ispod petaka.
- fidoremilienko
#102 Re: Uhapšen Mirza Hatić

Objasnio.
- LonelyWolf
#103 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Jako ti je ovo bezobrazno. Nije "glavonja" svako ko vozi audi A8 niti neko ima pravo da on to određuje, država je ta koja jedina ima pravo da to radi a nikakvi Hatići ili bilo ko drugi. Nije ovo divlji zapad.Matzan wrote:Da je malo uglađeniji bio bi u vrhu neke stranke.
I ako je tačno da je od nekog glavonje uzeo/imao reket, jeste neka vrsta Robina Hud(nik)a,
ovi u odijelima i audi 8-icama uzimaju ponajviše od sirotinje.
Ne branim ga, to je Mjesečarev posao, samo kažem.
Ne vozim audi A8.
- Arteta
#104 Re: Uhapšen Mirza Hatić
fidoremilienko wrote:
Objasnio.
- Thorgerson
#105 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Jest, samo sto je fazon sto kamatari ne rade bas na taj nacin.
Ono dam ti 100.000 vratis mi 110.000... hahahah
Oni rade tako da ti kamatu vracas dok njima ne dosadi ili dok tebi ne pukne, a na njima je kad ces da vratis glavnicu.
Zato se valjda i zovu kamatari...

Ono dam ti 100.000 vratis mi 110.000... hahahah
Oni rade tako da ti kamatu vracas dok njima ne dosadi ili dok tebi ne pukne, a na njima je kad ces da vratis glavnicu.
Zato se valjda i zovu kamatari...
- Troll_Happens
#106 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Sta taj isprdak od Albina ima da objasnjava. Mirza sam priznao da pare nisu njegove i sta hoce jos jedino 10% od nagrade sto mu po zakonu pripada kao postenom nalazacu.fidoremilienko wrote:
Objasnio.
-
razonoda
#107 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Thorgerson wrote:mirza proda drogu i uzme reket, ali isto tako dadne djeci sokova i čipsova i čokolada...
al bosnjo ti uspjeh nece oprostiti. nikada...
- Matzan
#108 Re: Uhapšen Mirza Hatić
LonelyWolf wrote:Jako ti je ovo bezobrazno. Nije "glavonja" svako ko vozi audi A8 niti neko ima pravo da on to određuje, država je ta koja jedina ima pravo da to radi a nikakvi Hatići ili bilo ko drugi. Nije ovo divlji zapad.Matzan wrote:Da je malo uglađeniji bio bi u vrhu neke stranke.
I ako je tačno da je od nekog glavonje uzeo/imao reket, jeste neka vrsta Robina Hud(nik)a,
Ne vozim audi A8.
Napisah da ga ne branim. Da bih bio potpuno jasan, niti ga ne opravdavam.
A glede Audi 8, prekratak je spisak onih koji su ga poštenim radom stekli.
Dok su jedni krvarili, drugi su se pozicionirali i na tuđoj muci i krvi carstva pravili.
Uglavnom dojučerašnji kokuzi.
- LonelyWolf
#109 Re: Uhapšen Mirza Hatić
To se zove priprema budućih mušterija.razonoda wrote:Thorgerson wrote:mirza proda drogu i uzme reket, ali isto tako dadne djeci sokova i čipsova i čokolada...
al bosnjo ti uspjeh nece oprostiti. nikada...sta se podrazumjeva pod uspjehom---prodati drogu
ili dijeliti cokoladu
- JThomas
#110 Re: Uhapšen Mirza Hatić
samo mala korekcija.fidoremilienko wrote:
Brat objasnio.
-
Fudo387
#111 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Cuj, nije ovo divlji zapad?LonelyWolf wrote:Jako ti je ovo bezobrazno. Nije "glavonja" svako ko vozi audi A8 niti neko ima pravo da on to određuje, država je ta koja jedina ima pravo da to radi a nikakvi Hatići ili bilo ko drugi. Nije ovo divlji zapad.Matzan wrote:Da je malo uglađeniji bio bi u vrhu neke stranke.
Ne vozim audi A8.
Svaki dan neko upucan, drzava mohikancima dadne djidja da se zabavlja,izvadi im dusu na kraju, i onda nije divlji zapad?
Jasta je vec divlji zapad, Butch Cassidy and the Sundance Kid oridjinale.
-
nema me tamo
#112 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Ma šta je svaki dan neko upucan..
Svakih pun 'urac neko upucan..
Da ne pricam o ubistvu sve se puca ispod pojasa..
Svakih pun 'urac neko upucan..
Da ne pricam o ubistvu sve se puca ispod pojasa..
- LonelyWolf
#113 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Nije divlji zapad u smislu da ipak postoje neka pravila ponašanja i neki zakon. Vidimo i da policija radi svoj posao, kako-tako. Problem je korumpiranog tužilaštva i sudova.Fudo387 wrote:Cuj, nije ovo divlji zapad?LonelyWolf wrote:Jako ti je ovo bezobrazno. Nije "glavonja" svako ko vozi audi A8 niti neko ima pravo da on to određuje, država je ta koja jedina ima pravo da to radi a nikakvi Hatići ili bilo ko drugi. Nije ovo divlji zapad.Matzan wrote:Da je malo uglađeniji bio bi u vrhu neke stranke.
Ne vozim audi A8.
Svaki dan neko upucan, drzava mohikancima dadne djidja da se zabavlja,izvadi im dusu na kraju, i onda nije divlji zapad?
Jasta je vec divlji zapad, Butch Cassidy and the Sundance Kid oridjinale.
-
artime
#114 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Komentari na vijest su najluđi. Znači da puk već rasvijetljava slučaj, sve se zna već unaprijed
Imena se spominju, hala gori. 
- bingov buraz
#115 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Mi kao drzava ne zasluzujemo gospodina Mirzu.Thorgerson wrote:mirza proda drogu i uzme reket, ali isto tako dadne djeci sokova i čipsova i čokolada...
al bosnjo ti uspjeh nece oprostiti. nikada...
-
hizo ramidovic
#117 Re: Uhapšen Mirza Hatić
taka namje drzava nemoze covijek koi casno i posteno radi svoj poso da opstane nikako sve kadbi i stjeo ljepo se pocnes baviti poslom koi rade i banke tj pocnes ljudima u nevolji posudzivat pare i normalno da trazis tuj neku kamatu i da nesta i zaradis a ovi te uhapse ko zadnjeg kriminalca ne cemo mi u evropu jos za 100 godina
- Thorgerson
#118 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Potpis od - do.hizo ramidovic wrote:taka namje drzava nemoze covijek koi casno i posteno radi svoj poso da opstane nikako sve kadbi i stjeo ljepo se pocnes baviti poslom koi rade i banke tj pocnes ljudima u nevolji posudzivat pare i normalno da trazis tuj neku kamatu i da nesta i zaradis a ovi te uhapse ko zadnjeg kriminalca ne cemo mi u evropu jos za 100 godina
Mirza je htio da naprave sistem bez peglanja, da ne moras cekati u redu za pare i tako to. Sve da se rijesi na kafi u Bosnia hotelu... al dzaba...
- dječak sa šibicama
#119 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Jedan Mirza je morao biti ubiven...
-
hizo ramidovic
#120 Re: Uhapšen Mirza Hatić
tacno se na ovijem komentarima more vidjet kolko smo mi mahalska i primitivna sredina cuj to neko se raspituje oklen mirzi tolke pare stan kuca itd pa dze to ima jos u svjetu i dze vi zivite jarane da se mora znat oklen covijeku pare pa toje privatna stvar sposoban tip i ima pare i moze snjima radit sta hoce al djaba jarane pojedinci hoce da znaju porjeklo para e svasta ce covijek ovdije procitat
- Raigor Stonehoof
#121 Re: Uhapšen Mirza Hatić
"jarane", smijesan si ko nasa mala klinika. na svim temama.hizo ramidovic wrote:tacno se na ovijem komentarima more vidjet kolko smo mi mahalska i primitivna sredina cuj to neko se raspituje oklen mirzi tolke pare stan kuca itd pa dze to ima jos u svjetu i dze vi zivite jarane da se mora znat oklen covijeku pare pa toje privatna stvar sposoban tip i ima pare i moze snjima radit sta hoce al djaba jarane pojedinci hoce da znaju porjeklo para e svasta ce covijek ovdije procitat
-
hizo ramidovic
#122 Re: Uhapšen Mirza Hatić
jarane ni je ti ovo nikako trolanje tako tije to pa ti kako oces svak ima svoje misljenje o ovoj temiRaigor Stonehoof wrote:"jarane", da znas koliko si "smijesan" sa jadnim pokusajima trolanja na svim temama, samoubio bi se.hizo ramidovic wrote:tacno se na ovijem komentarima more vidjet kolko smo mi mahalska i primitivna sredina cuj to neko se raspituje oklen mirzi tolke pare stan kuca itd pa dze to ima jos u svjetu i dze vi zivite jarane da se mora znat oklen covijeku pare pa toje privatna stvar sposoban tip i ima pare i moze snjima radit sta hoce al djaba jarane pojedinci hoce da znaju porjeklo para e svasta ce covijek ovdije procitat
-
Fudo387
#123 Re: Uhapšen Mirza Hatić
Raigor Stonehoof wrote:"jarane", smijesan si ko nasa mala klinika. na svim temama.hizo ramidovic wrote:tacno se na ovijem komentarima more vidjet kolko smo mi mahalska i primitivna sredina cuj to neko se raspituje oklen mirzi tolke pare stan kuca itd pa dze to ima jos u svjetu i dze vi zivite jarane da se mora znat oklen covijeku pare pa toje privatna stvar sposoban tip i ima pare i moze snjima radit sta hoce al djaba jarane pojedinci hoce da znaju porjeklo para e svasta ce covijek ovdije procitat
- JThomas
#124 Re: Uhapšen Mirza Hatić
na svakoj se neko upeca.
- Baltazar_khan