Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#27 Re: Uhapsen general Divjak!
Neka, sve u ime suživotarecto-verso wrote:Ko bi drugiPera Trta wrote:Jesu li to "braća" ga spengala?
- JThomas
#28 Re: Uhapsen general Divjak!
nevjerovatno.
šta je sljedeće, majku vam jebem?
šta je sljedeće, majku vam jebem?
- amortizer
#29 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
Vise lici na ruzan san!patria wrote:Je li ovo neka zahebancija?!
Koljaci sa one strane Drine se igraju zrtava!
- valterbranisarajevo
#30 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
Borba za generala počinje. Nema predaje do kraja....Izvući će se on uz našu podršku....Sigurno..Veliki je on čovjek i borac.. 
- ultima_palabra
#31 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
Baš danas gledam onoga Purdu i komentarišem kako velikosrpska kuhinja nikad ne spava
A ništa, borba se nastavlja... general se navikao boriti
A Srbiji svaka čast što nas uvijek podsjeća i ne da nam da zaboravimo 
A ništa, borba se nastavlja... general se navikao boriti
- Co0l
#32 Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Jovan Divjak uhapšen u Beču!
Na osnovu Interpolove potjernice koju je raspisala Srbija, bivši general Armije Bosne i Hercegovine Jovan Divjak uhapšen je u četvrtak uvečer u Beču, objavila je TV1.
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110303144
Dokle ce se po cijelom svijetu provoditi nasilje drzave kojoj je na Haskom tribunalu dokazano da je propustila da sprijeci genocid u Srebrenici nad gradjanima Bosne i Hercegovine!?
Sta povodom ovog zadnjeg slucaja trebaju i mogu da urade institucije Bosne i Hercegovine?
Na osnovu Interpolove potjernice koju je raspisala Srbija, bivši general Armije Bosne i Hercegovine Jovan Divjak uhapšen je u četvrtak uvečer u Beču, objavila je TV1.
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110303144
Dokle ce se po cijelom svijetu provoditi nasilje drzave kojoj je na Haskom tribunalu dokazano da je propustila da sprijeci genocid u Srebrenici nad gradjanima Bosne i Hercegovine!?
Sta povodom ovog zadnjeg slucaja trebaju i mogu da urade institucije Bosne i Hercegovine?
-
patria
#33 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
I nek mi neko kaze da se neke stvari ne rade koordinirano...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34 Re: Uhapsen general Divjak!
zato su valjda i pustili Purdu, našli novu žrtvu...
odmah da upozorim:
pazite šta pišete i nemojte se dovesti u situaciju da dobijate banove radi idiota... potpuno razumijem frustraciju, i sam sam ljut...
-
Mihaelj
#35 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
U Zagrebu te neće nitko hapsiti, a pogotove te neće nitko držati nevinog po nalogu srpskog tužilaštva. Budi bez brige. Nije Zagreb Zenica.Ridjobrki wrote:Jebomajku, ovo više nema nikakvog smisla. Ja trebam do Zagreba sljedeće hefte ali odustajem, kako je krenulo sva Bosna je na potjernicama. Ima li taj lnterpol kakve mehanizme zaštite od zloupotrebe???
- jeza u ledja
#36 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
Uhapsen je Jurisic pa je pusten, uhapsen je Ganic pa je pusten, uhapsen je Halilovic pa je pusten. Pustice i Divjaka.
-
kemal21
#37 Re: Uhapsen general Divjak!
Valja mu preživjeti sada isto ono sta je prezivio Ganić, jeda Austrijanci budu bolji od Britanaca pa ga puste odma

-
kemal21
#38 Re: Uhapsen general Divjak!
Valja mu preživjeti sada isto ono sta je prezivio Ganić, jeda Austrijanci budu bolji od Britanaca pa ga puste odma

- blue_sky
#39 Re: Uhapsen general Divjak!
Sta reci i ne popiti ban

-
homar
#40 Re: Uhapšen Jovan Divjak
Nedamo Divjaka, naša vlast će za ovo morati podnijeti raport. Zar jednog humanog čovjeka da hapse i izruče zločincima. E ovo je prevršilo svaku mjeru. Mislim da će ovo pokrenuti mase "Divjak, to smo svi mi...". Predstoji nam borba, narodu je više dosta da žrtve ispaštaju, da se love, da ne smiju hodati, a Ratko Mladić i mnogi zločinci koji su načinili genocid su i danas na slobodi.
Ako je ovo tačno sutra će imati narod.
Neka nam je Bog na pomoći.

- jutarnji
#41 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
Ma `ebo ja mater i srbiji i tom interpolu vise, pa koliko slucajeva njima treba da se desi, Jurisic, Ganic, Purda...pa
da belosvjetska bagra spozna da se radi o montiranim optuznicama?
I ko nam je ministar sigurnosti matere se on svoje
vise nesposobne!!!
da belosvjetska bagra spozna da se radi o montiranim optuznicama?
I ko nam je ministar sigurnosti matere se on svoje
-
Mihaelj
#42 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
A vama svaka čast što im podilazite i uvažavate njihove smjehotresne naloge pa nevin čovjek provede par mjeseci u zatvoru. Al vam se obio bumerang gluposti u glavu. Možda ćete sad konačno progledati i od...ati Srbe? Ili ne?ultima_palabra wrote:Baš danas gledam onoga Purdu i komentarišem kako velikosrpska kuhinja nikad ne spava![]()
A ništa, borba se nastavlja... general se navikao boritiA Srbiji svaka čast što nas uvijek podsjeća i ne da nam da zaboravimo
-
The 51st State
#43 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
posto se sdp nije oglasio za sina, valjda ce za ovog sina, a i ako se oglasi koji ce se kurac oglasavati ipak nije clan sdp-a.
Last edited by The 51st State on 03/03/2011 22:37, edited 1 time in total.
- kritichar
#44 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
Izvući će se on sigurno, ali ipak mu valja bit u pritvoru.
- Been
#45 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Kakva je ovo faking država ?! Halo ljudi, hapse nam najveće heroje odbrane od agresora već u tri navrata, a naše vlasti ne rade ništa ! Ma ima li iko da muški lupi srbijanskim miševima šakom od stol i da ova noćna mora sa procesurianjima i torturama žrtve prestane !
Generale izdrži ! Nije bilo straha 92., neće ga biti ni sad !
Generale izdrži ! Nije bilo straha 92., neće ga biti ni sad !
- Bosanac sa dna kace
#46 Re: Uhapsen general Divjak!
.......bez teksta sam.........

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#47 Re: Uhapsen gen. Jovan Divjak!
Mihaelj, tvoj predsjednik rece da mu ne pada na pamet da ptica s Borisom o PurdiMihaelj wrote:A vama svaka čast što im podilazite i uvažavate njihove smjehotresne naloge pa nevin čovjek provede par mjeseci u zatvoru. Al vam se obio bumerang gluposti u glavu. Možda ćete sad konačno progledati i od...ati Srbe? Ili ne?ultima_palabra wrote:Baš danas gledam onoga Purdu i komentarišem kako velikosrpska kuhinja nikad ne spava![]()
A ništa, borba se nastavlja... general se navikao boritiA Srbiji svaka čast što nas uvijek podsjeća i ne da nam da zaboravimo
i nemoj da provociras na ovoj temi, nego razguli
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#48 Re: Uhapsen general Divjak!
sta pogana politika radi

-
kemal21
#49 Re: Uhapšen Jovan Divjak
homar wrote:Nedamo Divjaka, naša vlast će za ovo morati podnijeti raport. Zar jednog humanog čovjeka da hapse i izruče zločincima. E ovo je prevršilo svaku mjeru. Mislim da će ovo pokrenuti mase "Divjak, to smo svi mi...". Predstoji nam borba, narodu je više dosta da žrtve ispaštaju, da se love, da ne smiju hodati, a Ratko Mladić i mnogi zločinci koji su načinili genocid su i danas na slobodi.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ibizza
#50 Re: Uhapsen general Divjak!
Da vidimo sad Zeljka i Bakira kako ce reagovati.
Za ovog covjeka se treba vishe boriti nego sto se borilo za Ganica
Za ovog covjeka se treba vishe boriti nego sto se borilo za Ganica