Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!

Post Reply
popajic

#2051 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by popajic »

Chmoljo wrote:
popajic wrote:Nas Pipi svugdje - u Danima, S.Bosni... :D
A u vezi Generala, Ljudine ,Patriote Divjaka...toliko i znane i neznane gadosti isplivava i bar kod mene stvara nesto vrlo gorko ( i pored radosti njegovog , djelimicnog, pustanja na slobodu )
Ipak dobro rece Avdic - mnogi ovog ljudinu, Sarajliju , Bosanca upotrebljavaju kao ikebanu da bi pokazali i dokazali nesto sasvim trece. Da bi kamuflirali svoje gnjida karaktere i politiku.
Fuj, koliko gadosti i kaljuge ce jos gooodinama isplivavati :x
Gospodine Jovo :thumbup:
e vidiš, kod mene je obratno. sve se ovo desilo davno i za sve ovo se znalo. da kod nas postoji normalan sistem vrijednosti, Jovo bise mogao osjećati kao pobjednik, jer ga danas brane oni kojima je bio četnik i petokolonaš, a vlasti mu plaćaju novac za kauciju.

ovo je Jovina moralna pobjeda.

ono što je problem, što ti gadovi sasvim sigurno mirno spavaju i ne osjećaj nikakvu grižu savjesti i da su licemjerni...

to su jednostavno takvi ljudi: lagaće i kad ga uhvatiš u laži.
Naravno, Jovina moralna pobjeda i svih onih koji su od samog pocetka prepoznali prave vrijednosti ovog covjeka.
Za to :thumbup:
Ali, moj Chmoljo, gnjide su bile i onda , a evo ih i danas ...poturaju Jovana ko zivi stit kamufliranja vlastitog nacionalistickog izivljavanja...jebi ga...davno bilo , ali jos uvijek prisutno !
iPod

#2052 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Slobodna bosna br. 746

7 Dana i ljudi by Senad Avdic

Image

:mrgreen: , senad standardno ironican i ujedno duhovit :)
Last edited by iPod on 10/03/2011 23:37, edited 1 time in total.
Hemel

#2053 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Hemel »

A u vezi Generala, Ljudine ,Patriote Divjaka...toliko i znane i neznane gadosti isplivava i bar kod mene stvara nesto vrlo gorko ( i pored radosti njegovog , djelimicnog, pustanja na slobodu )
Ipak dobro rece Avdic - mnogi ovog ljudinu, Sarajliju , Bosanca upotrebljavaju kao ikebanu da bi pokazali i dokazali nesto sasvim trece. Da bi kamuflirali svoje gnjida karaktere i politiku.
uvijek dobro pobijedi zlo...u ovom slucaju imamo vise dobra nego zla

kretena je bilo i bit ce, nema idealnog. bitno je da je vecina bila na strani cika jove...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2054 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by -LIBERO- »

Dodik je navikao da na tu blef kartu pokusa sto vise skrenuti paznju od realnih problema,da postigne da se sto vise zaostri situacija i da svi strahuju od "neprijatelja"

Ali ako pocne sprovoditi takva parcijalna i tendenciozna hapsenja..ne znam..ali mozda je stvarno na korak od sukoba.

Mozes koliko hoces,ali ne i dokle hoces...stara narodna.
Moses lake

#2055 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Moses lake »

Ne bi se brinuo za izjave Dodika,nego da li ima neko ko je stvarno odgovoran za ubijanje vojnika JNA u Dobrovoljackoj?
Cini mi se da je i Divljak govorio da neko mora da odgovori na neka pitanja sta se zapravo desilo? Divljak nije kriv ali neko mozda i jeste.
iPod

#2056 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Moses lake wrote:Ne bi se brinuo za izjave Dodika,nego da li ima neko ko je stvarno odgovoran za ubijanje vojnika JNA u Dobrovoljackoj?
Cini mi se da je i Divljak govorio da neko mora da odgovori na neka pitanja sta se zapravo desilo? Divljak nije kriv ali neko mozda i jeste.
Nije Divljak vec Divjak ;)

Lektorisao : ZumZum :D
Last edited by iPod on 11/03/2011 00:50, edited 1 time in total.
popajic

#2057 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by popajic »

Moses lake wrote:Ne bi se brinuo za izjave Dodika,nego da li ima neko ko je stvarno odgovoran za ubijanje vojnika JNA u Dobrovoljackoj?
DiVLJaci su oni sto su 2.05. otvorili paljbu po Sarajevu , a general Jovo se preziva DiVJak !
juventus

#2058 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by juventus »

Mislim da su ljudi već navikli na Dodikovo laprdanje, pa se ne diže tolika frka, ali već sada mislim da se čaša polako puni i da je pređen svaki prag tolerancije.

Što bi naš narod rekao "naor'o je baš" i ne vjerujem da će biti još dosta strpljenja kada je njegovo ponašanje u pitanju.
juventus

#2059 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by juventus »

Jeste. Kukanjac.
Bušman

#2060 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Bušman »

Ko je ubijao u Dobrovoljackoj je maltene javna tajna u Sarajevu. Nije bas pametno imenovati, ima NEZAVISNO SUDSTVO i NEZAVISNA POLICIJA da procesuira i hapsi glavne krivce. Neki od njih su mrtvi, neki su zivi i dobro su jaki - prici im je tesko. :D :D
Moses lake

#2061 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Moses lake »

popajic wrote:
DiVLJaci su oni sto su 2.05. otvorili paljbu po Sarajevu , a general Jovo se preziva DiVJak !
ok hvala na ispravci,ali nisi mi odgovorio na pitanje?
ROTOR 9

#2062 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by ROTOR 9 »

EVO ja cu ti odgovoriti.. kriv je onaj decko u bijelim tenama sto je stajao sa zoljom da zaustavi transporter jna..
imali jos pitanja ?
stari grad Visegrad

#2063 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by stari grad Visegrad »

KONACNO.
CILJ POTJERNICA JE IZJEDNACITI 7 MRTVIH U DOBROVOLJACKOJ I PREKOM 80 000 POBIJENIH BOSNJAKA, OD CEGA 84% CIVILA.
Moses lake

#2064 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Moses lake »

Ja sam samo citirao izjavu generala Divjaka, da je bilo ubijenih i da ima i odgovornih za to
Last edited by Moses lake on 11/03/2011 01:06, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2065 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by plain vanilla »

Moses lake wrote:Ja sam samo citirao izjavu generala Divijaka, da je bilo ubijenih i da ima i odgovornih za to
Pa ako vjerujes Divjaku, onda mu vjeruj da Tuziteljstvo radi na tome, ti ne moras da brines.
popajic

#2066 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by popajic »

Moses lake wrote:
popajic wrote:
ok hvala na ispravci,ali nisi mi odgovorio na pitanje?
Uuuu, kaskas ( na cudan nacin) 20 god. za dogadjajima tih prvih dana agresije na Sarajevo.
Raspravljao bih da si pitao zasto su se ti vojnici ex JNA uopste pustali da izadju iz grada koji su napali...
bez_ideje

#2067 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by bez_ideje »

General DIVJAK
D I V J A K !
Moses lake

#2068 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Moses lake »

11. Mar. 2011. 01:12 Banned user for reason “trolanje i provociranje”
» Moses lake
:sax:
Last edited by Anonymous on 11/03/2011 01:13, edited 1 time in total.
Reason: 11. Mar. 2011. 01:12 Banned user for reason “trolanje i provociranje” » Moses lake
Been

#2069 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Been »

Da i ovdje ponovim,

O esktradiciji i izručenjima odlučuje isključivo Sud BiH, te bi bilo kakve radnje bez znanja tog suda bile ravne otmici.. Prema tome, chill out ! Dodik, trabunja i naklapa !
iPod

#2070 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Ne vidjeh sta je napisao :D :?
popajic

#2071 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by popajic »

iPod wrote:Ne vidjeh sta je napisao :D :?
Nisi nista pametno propustio :D
iPod

#2072 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

I to sto kazes :D :bih:

Ne puknu dusmani :)

Na grudima svi nosimo Zlatne Ljiljane!!!!

iPod

#2073 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Laprdanje Punoglavca Dodika u intervjuu za RTRS ( 10.03.2011 )
*** SPAM *** - Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik smatra da to što su bošnjački političari zloupotrijebili institucije BiH u slučaju "Divjak" samo potvrđuje da je BiH definitivno neodrživa zemlja i neuspješan eksperiment međunarodnog faktora.

"BiH je još uvijek eksperiment stranaca i ova Bosna živi zbog stranaca, ne zbog ljudi unutra. Da bi ljudi ovdje bolje živjeli ova Bosna se mora razići", izjavio je Dodik između ostalog u intervjuu za "RTRS".
zonbirile

#2074 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by zonbirile »

Chmoljo wrote:
e vidiš, kod mene je obratno. sve se ovo desilo davno i za sve ovo se znalo. da kod nas postoji normalan sistem vrijednosti, Jovo bise mogao osjećati kao pobjednik, jer ga danas brane oni kojima je bio četnik i petokolonaš, a vlasti mu plaćaju novac za kauciju.

ovo je Jovina moralna pobjeda.

ono što je problem, što ti gadovi sasvim sigurno mirno spavaju i ne osjećaj nikakvu grižu savjesti i da su licemjerni... to su jednostavno takvi ljudi: lagaće i kad ga uhvatiš u laži.
------------------------------------------------------
da postoji ikakav sistem vrijednosti ne bi Jovo prošao kalvariju sa gnjidama i gujama u njedrima.Jovo :thumbup: ,a njima dug život i teška bolest
nellington

#2075 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by nellington »

Ja navratio samo da kažem

Sretan rođendan, Generale!
Post Reply