Uhapsen Gotovina!

Post Reply
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...

Post by OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... »

Uhapsen Gotovina!

Jel' ostalo ista kusura?
ringo

Post by ringo »

[quote="umro je mostar"]jao sto plachu na bljeskovom forumu

Zar može više itko plakati od tebe,cmizdriš za komunizmom ima već 15 godina,zahrđo si više. :lol: .
Nastavi dalje živjeti,juge više nema niti će je ikad biti,Tito i Staljin odavno vrisnuli a nije daleko ni Fidel Castro...previše si začahuren.
Nego idi kući jedi drobe i razmisli malo o svojoj budućnosti,ako je uopće imaš. :-)
mostarac

Post by mostarac »

ringo wrote:
umro je mostar wrote:jao sto plachu na bljeskovom forumu

Zar može više itko plakati od tebe,cmizdriš za komunizmom ima već 15 godina,zahrđo si više. :lol: .
Nastavi dalje živjeti,juge više nema niti će je ikad biti,Tito i Staljin odavno vrisnuli a nije daleko ni Fidel Castro...previše si začahuren.
Nego idi kući jedi drobe i razmisli malo o svojoj budućnosti,ako je uopće imaš. :-)
sad ste malo mirniji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ringo

Post by ringo »

sad ste malo mirniji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Mi Hrvati imamo svoju matičnu državu,a uskoro u BiH svoj treći entitet i nama dosta.
Vi nemate potrebu kupovati auta ni sa četri brzine,koliki teritorij imate dosta vam i tri :lol: .

ŽIVILA NAMA LIJEPA NAŠA :thumbup:

BOG I HRVATI

ZA DOM SPREMNIIIIII
mostarac

Post by mostarac »

ringo wrote:sad ste malo mirniji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi Hrvati imamo svoju matičnu državu,a uskoro u BiH svoj treći entitet i nama dosta.
Vi nemate potrebu kupovati auta ni sa četri brzine,koliki teritorij imate dosta vam i tri :lol: .

ŽIVILA NAMA LIJEPA NAŠA :thumbup:

BOG I HRVATI

ZA DOM SPREMNIIIIII[/quote]

znas kako se kaze:
otidji do vrgorca, stani na granicu, pogledaj hrvatsku koja je 100 metara daleko i reci sebi "tako blizu, a tako daleko i bice tako dok sam ziv" :lol: :lol: :lol: :lol:

a za treci entitet "MALO MORGEN" :D
Fair Life

Post by Fair Life »

OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:Uhapsen Gotovina!

Jel' ostalo ista kusura?
Placanje veresijom... od sada nadalje i ubuduce.
mostarac

Post by mostarac »

Fair Life wrote:
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:Uhapsen Gotovina!

Jel' ostalo ista kusura?
Placanje veresijom... od sada nadalje i ubuduce.
kazu da ce u zadru placat i neopravdanim casovima :D
ringo

Post by ringo »

a za treci entitet "MALO MORGEN" :D[/quote]

Tako si isto mislio da se komunizam neće raspasti pa se raspao,a pošto je i federacija umjetna tvorevina isto kao i bivša(hvala bogu) Jugoslavija,samo je pitanje vremena kada će eksplodirati.
Ma valja se tješiti,nego hajde ti fino sad drobe malo papaj,pa na spavanje jer ujutru će nena rano kaHvu skuhati. :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ringo wrote:a za treci entitet "MALO MORGEN" :D
Tako si isto mislio da se komunizam neće raspasti pa se raspao,a pošto je i federacija umjetna tvorevina isto kao i bivša(hvala bogu) Jugoslavija,samo je pitanje vremena kada će eksplodirati.
Ma valja se tješiti,nego hajde ti fino sad drobe malo papaj,pa na spavanje jer ujutru će nena rano kaHvu skuhati. :lol:[/quote]

sanjao neko ne sanjao, treci entitet je blizi andersenovim bajkama nego realnosti. Kad u ratu niste dobili, u miru necete sigurno, nego suti pametnije ti je dok vam finansijsku policiju nismo poslali :D
sto se tice tih nekakvih eksplozija mogu ti samo reci, a moram malo vulgarno, ne cackaj mecku u picku, da ne bi zaplivao brze neg sto mislis :D
sto se tice kahve, svakako da se pije vijekovima, dok si ti kavu juche poceo :D

ringo wrote: ŽIVILA NAMA LIJEPA NAŠA :thumbup:

BOG I HRVATI

ZA DOM SPREMNIIIIII
S obzirom da boga nema, cini mi se da ostajete samo "vi". Mozda bi zbog toga trebali promijeniti slogan u "za Hag spremni"!!!
mostarac

Post by mostarac »

OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:
ringo wrote: ŽIVILA NAMA LIJEPA NAŠA :thumbup:

BOG I HRVATI

ZA DOM SPREMNIIIIII
S obzirom da boga nema, cini mi se da ostajete samo "vi". Mozda bi zbog toga trebali promijeniti slogan u "za Hag spremni"!!!
mislim da je bolje "U Haagu spremni" :lol:

a moze i Madrid, gdje se trenutno nalazi Ante. Svakom znacajnijem Anti ta prokleta spanija i Madrid dodju glave :lol: :lol: :lol:
ringo

Post by ringo »

S obzirom da boga nema, cini mi se da ostajete samo "vi". Mozda bi zbog toga trebali promijeniti slogan u "za Hag spremni"!!![/quote]

Tko je tebi rekao da boga nema :) ,da nisi slučajno već bio na onome svijetu pa vidio da raj ne postoji,pa se vrnuo vamo da nam to kažeš. :-)

ringo wrote:Tko je tebi rekao da boga nema :) ,da nisi slučajno već bio na onome svijetu pa vidio da raj ne postoji,pa se vrnuo vamo da nam to kažeš. :-)
Nastupas bas kao da si ti bio na onome svijetu pa znas.
Ja govorim o bogu koji podrzava "za dom spremni". Unacelu, takavog boga nema. Da ga ima zvao bi se sotona!!!
wanderer

Post by wanderer »

ringo wrote:Tko je tebi rekao da boga nema :) ,da nisi slučajno već bio na onome svijetu pa vidio da raj ne postoji,pa se vrnuo vamo da nam to kažeš. :-)
Ringo, ofalio si mi u ovih zadnjih nekoliko postova... :(

A fakat, najbolja ti je bila ona sa tri brzine :lol: Hajde nastavi tako, pa ti ciko da pola marke 8)
I ne pristaj da igras njegovu igru, nego udri naokolo!
Last edited by wanderer on 08/12/2005 23:18, edited 1 time in total.
ringo

Post by ringo »

sanjao neko ne sanjao, treci entitet je blizi andersenovim bajkama nego realnosti. Kad u ratu niste dobili, u miru necete sigurno, nego suti pametnije ti je dok vam finansijsku policiju nismo poslali :D
sto se tice tih nekakvih eksplozija mogu ti samo reci, a moram malo vulgarno, ne cackaj mecku u picku, da ne bi zaplivao brze neg sto mislis :D
sto se tice kahve, svakako da se pije vijekovima, dok si ti kavu juche poceo :D[/quote]

Koliko ja znam u hrvatskoj se oduvijek "KAVA" pila,a u bih "KAFA", A NIKAD KAHVA.
Kad si već rat spomenuo,u ratu smo je baš mogli dobiti na vojničkom planu,jer bi vas zgazili kao što smo i srbe '95 u oluji,ali loša nam je politika bila i sad zbog toga ispaštamo.
Što se tiče eksplozija vi ste u tom stručnjaci,jer ste u krvi necivilizovana nacija i zna se da vam je u vjeri ljudski se dizati u zrak.
Samo vi prdite,to vam je jedino i ostalo a državu nikad nećete imati. :lol:
sorge_sa

Post by sorge_sa »

O lijepa, O draga, O slatka........... :D :P :lol: :-D 8) :oops:
mostarac

Post by mostarac »

ringo wrote:sanjao neko ne sanjao, treci entitet je blizi andersenovim bajkama nego realnosti. Kad u ratu niste dobili, u miru necete sigurno, nego suti pametnije ti je dok vam finansijsku policiju nismo poslali :D
Koliko ja znam u hrvatskoj se oduvijek "KAVA" pila,a u bih "KAFA", A NIKAD KAHVA.
Kad si već rat spomenuo,u ratu smo je baš mogli dobiti na vojničkom planu,jer bi vas zgazili kao što smo i srbe '95 u oluji,ali loša nam je politika bila i sad zbog toga ispaštamo.
Što se tiče eksplozija vi ste u tom stručnjaci,jer ste u krvi necivilizovana nacija i zna se da vam je u vjeri ljudski se dizati u zrak.
Samo vi prdite,to vam je jedino i ostalo a državu nikad nećete imati. :lol:[/quote]

prvo hrvatska je relativan pojam za govorit oduvjek, jer se za nesto sto je prije 1991. godine postojalo samo 39 godina ne moze govorit oduvijek. Sto se tice toga koliko ti znas za kafu i kahva, ocito da nista ne znas, a sto se tice rata svakom mjestu u skutoriju dajte ime Alijingrad ili Alijino selo jer bi ti sad "bija" mornar drug moj da nije njega bilo. Sto se tice eksplozija bar ste vi dokazali u Mostaru to sa eksplozijama da ste izuzetno talentovani u gadjanju iz daljine, dok na 100 metara i niste bili takvi junaci, a sto se tice drzave, ja samo ne znam u kojoj je danas Mostar u kojoj su Posusje i grude, a u kojoj ste htjeli da bude. Jos jednom procitaj sta sam ti gore napisao za granicu. Bice tako dok si ziv :D
wanderer

Post by wanderer »

Kako su poceli, mi cemo u konfederaciju sa Hrvatskom, a njih cemo namjerno ostavit vani! :lol:
ringo

Post by ringo »

wanderer wrote:Kako su poceli, mi cemo u konfederaciju sa Hrvatskom, a njih cemo namjerno ostavit vani! :lol:
Vi ne idete nikamo,samo možete biti Hrvati ili Srbi,kao do 1974...jedina prednost bivšeg sistema. :lol:

Evo jedna za ringa:
Image
Duboka sucut!!!
wanderer

Post by wanderer »

ringo wrote:
wanderer wrote:Kako su poceli, mi cemo u konfederaciju sa Hrvatskom, a njih cemo namjerno ostavit vani! :lol:
Vi ne idete nikamo,samo možete biti Hrvati ili Srbi,kao do 1974...jedina prednost bivšeg sistema. :lol:
Ringo bolan, nije "sistema", vec "sustava"... :-? Kakav si mi ti veliki Hrvat?? :roll:

Nista on onih 50 feninga... :(
hamza1

Post by hamza1 »

umro je mostar wrote:
ringo wrote:sanjao neko ne sanjao, treci entitet je blizi andersenovim bajkama nego realnosti. Kad u ratu niste dobili, u miru necete sigurno, nego suti pametnije ti je dok vam finansijsku policiju nismo poslali :D
Koliko ja znam u hrvatskoj se oduvijek "KAVA" pila,a u bih "KAFA", A NIKAD KAHVA.Kad si već rat spomenuo,u ratu smo je baš mogli dobiti na vojničkom planu,jer bi vas zgazili kao što smo i srbe '95 u oluji,ali loša nam je politika bila i sad zbog toga ispaštamo.
prvo hrvatska je relativan pojam za govorit oduvjek, jer se za nesto sto je prije 1991. godine postojalo samo 39 godina ne moze govorit oduvijek. Sto se tice toga koliko ti znas za kafu i kahva, ocito da nista ne znas, a sto se tice rata svakom mjestu u skutoriju dajte ime Alijingrad ili Alijino selo jer bi ti sad "bija" mornar drug moj da nije njega bilo. Sto se tice eksplozija bar ste vi dokazali u Mostaru to sa eksplozijama da ste izuzetno talentovani u gadjanju iz daljine, dok na 100 metara i niste bili takvi junaci, a sto se tice drzave, ja samo ne znam u kojoj je danas Mostar u kojoj su Posusje i grude, a u kojoj ste htjeli da bude. Jos jednom procitaj sta sam ti gore napisao za granicu. Bice tako dok si ziv :D[/quote]

E slabo vala znas!!!!
ringo

Post by ringo »

Puno pozdrava,i boli vas briga,niti vam trebaju benzinci,niti dizelaši jer se prehodati može vaš teritorij. :lol:
Vidimo se na pelješkom mostu uskoro,dođite da vidite kako Hrvati prave europske mostove,nešto i vi naučite. :thumbup:

ringo wrote:Puno pozdrava,i boli vas briga,niti vam trebaju benzinci,niti dizelaši jer se prehodati može vaš teritorij. :lol:
Vidimo se na pelješkom mostu uskoro,dođite da vidite kako Hrvati prave europske mostove,nešto i vi naučite. :thumbup:
Haj' se ti odluci, jestel' za most spremni ili za dom spremni?
mostarac

Post by mostarac »

hamza1 wrote:
umro je mostar wrote:
Koliko ja znam u hrvatskoj se oduvijek "KAVA" pila,a u bih "KAFA", A NIKAD KAHVA.Kad si već rat spomenuo,u ratu smo je baš mogli dobiti na vojničkom planu,jer bi vas zgazili kao što smo i srbe '95 u oluji,ali loša nam je politika bila i sad zbog toga ispaštamo.
prvo hrvatska je relativan pojam za govorit oduvjek, jer se za nesto sto je prije 1991. godine postojalo samo 39 godina ne moze govorit oduvijek. Sto se tice toga koliko ti znas za kafu i kahva, ocito da nista ne znas, a sto se tice rata svakom mjestu u skutoriju dajte ime Alijingrad ili Alijino selo jer bi ti sad "bija" mornar drug moj da nije njega bilo. Sto se tice eksplozija bar ste vi dokazali u Mostaru to sa eksplozijama da ste izuzetno talentovani u gadjanju iz daljine, dok na 100 metara i niste bili takvi junaci, a sto se tice drzave, ja samo ne znam u kojoj je danas Mostar u kojoj su Posusje i grude, a u kojoj ste htjeli da bude. Jos jednom procitaj sta sam ti gore napisao za granicu. Bice tako dok si ziv :D

E slabo vala znas!!!![/quote]

ovde su pomjesani citati ringa i mene, gdje pise ringo to sam ja, a gdje pise da sam ja to je ovaj zanesenjak ringo (joj jebote u mene se cuko zvao tako :lol: )
Post Reply