jbg bjelave fazoni_BataZiv_0809 wrote:Povisoko, a mozda je i do mene sto ne kuzim prednosti zivota u tom predjelu Sarajevaenko 1964 wrote:
Hriste Boteva
bolje zvuci bjelave nego dobrinja ilidza luzani ili cak i malta i sl
jbg bjelave fazoni_BataZiv_0809 wrote:Povisoko, a mozda je i do mene sto ne kuzim prednosti zivota u tom predjelu Sarajevaenko 1964 wrote:
Hriste Boteva
četnici na aparatimaOdbijen prijedlog Tužilaštva BiH, Mahmuljin izlazi na slobodu
Meni su one uvijek bile sinonim za studentski dom i za Nosaca Samuela, ali bice da je do mene, a i da ne kvarimo temusupercali wrote: jbg bjelave fazoni
bolje zvuci bjelave nego dobrinja ilidza luzani ili cak i malta i sl
Glupost nema granica. Jer mozda mladic pobio srebrenicane?BHCluster wrote:Ovo Sakib Mahmuljin drzi glavu?hrasno38 wrote:
i ovo je bas ono Armija Bosne i Hercegovine (multi........)
Da smo bili pametni kao sto nismo sa ovim memorandumom bi mogli samo da obrisu dupe a ovako...
Ova druga slika je 7. Muslimanska brigada a ne El-Mudžahid.
Bodkin wrote:Glupost nema granica. Jer mozda mladic pobio srebrenicane?BHCluster wrote:Ovo Sakib Mahmuljin drzi glavu?hrasno38 wrote:
i ovo je bas ono Armija Bosne i Hercegovine (multi........)
Da smo bili pametni kao sto nismo sa ovim memorandumom bi mogli samo da obrisu dupe a ovako...
Nastavio si sa glupostima sa prosle teme. Prvo, evropljani NE MORAJU dati da se grade dzamije. Ne moraju a opet DAJU. Dakle laz je da ne daju i zajebi to kako je muslimanima tesko u evropi. Vise prava imaju nego u maticnim zemljamaWalther wrote:U vecini Evrope nije mogoce sagraditi dzamiju zbog raznih zabrana a ti bi eto gradio pricu o evroskom Jeruzalimu. Provjeri malo sta su Zapadnjaci pricali/pisali o muslimanima devedesetih. Ono kad su dzamije i gradovi gorjeli na Zapadu se redovno dernecilo. A kad pukne u Parizu ustavi se planet Zemlja.Banksy wrote:Evo, valjam se od šege ...
Prošli smo mi već ovu priču, Fudo, i ne da mi se ponavljati. Naravno da je bila ključna i da se na njoj insistiralo, evropski Jeruzalem, četiri bogomolje u sto metara, odbrana evropskih vrijednosti blabla, a sve ne bi li se dobila podrška i simpatije Zapada i ne bi li se sačuvalo Bosnu cijelom, znaš to k'o i ja. To što je sve bila ubleha i što smo nasankani je druga priča ...
A ti sad nastavi, bez mene.
Ako ne kontas paralelu ili pitaj ili se ne javljajenko 1964 wrote:Bodkin wrote:Glupost nema granica. Jer mozda mladic pobio srebrenicane?BHCluster wrote:
Ovo Sakib Mahmuljin drzi glavu?
Nije. On im je dijelio čokoladice. Fakat ne znam koji će kurac u Agu.
Ne, nastaviti ideju o jedinstvenoj sekularnoj državi je bilo ravno samoubistvu jer je sama Europa a i SAD dali do znanja da odbacuju ideju o sekularnoj jedinstvenoj državi.nightvision wrote:Napustanje prvobitne ideje o jednistvenoj sekularnoj drzavi bilo je ravno samoubistvu, jer je svakom idiotu jasno da evropa nikada ne bi dozvolila osnivanje islamske drzavice na balkanu ali je alija zrtvovao i zivote i sudbine par miliona ljudi radi ostvarenja svog sna o nekakvoj fiNdzan drzavici.
Pun je meni kurac paralela od takvih kao što si tiBodkin wrote:Ako ne kontas paralelu ili pitaj ili se ne javljajenko 1964 wrote:Bodkin wrote:
Glupost nema granica. Jer mozda mladic pobio srebrenicane?
Pun je i meni kurac takvih kao ti generalno. Dakle fino u skokovima. Klikni gore ignore i zaobidji postoveenko 1964 wrote:
Pun je meni kurac paralela od takvih kao što si ti
beniciodeltoro wrote:
Ne, nastaviti ideju o jedinstvenoj sekularnoj državi je bilo ravno samoubistvu jer je sama Europa a i SAD dali do znanja da odbacuju ideju o sekularnoj jedinstvenoj državi.
Samim time što su stranci kreirali razne Ovenove, Carringtonove planove prije rata dali su do znanja da ne žele sekularnu državu.
Samim time što su mnogi stranci uzimali samoproglašenu Republiku Srpsku za ozbiljno dali su do znanja da ne žale sekularnu Republiku BiH državu.
iz tvoje tuknjive priche se mozhe samo skontati da si srbin,pravoslavac,sa vjerovatnom adresom u ovom balijskom dijeluBodkin wrote:Ako ne kontas paralelu ili pitaj ili se ne javljajenko 1964 wrote:Bodkin wrote:
Nije bas 99%, nije ni muslimana 99% bilo za BiH, i nisam ja zaboravio vec je drugi neko to ignorisao a nije se pripremio....a zamisli da su se slovenija hrvbatska i BiH dogovorili zajedno da istupe iz SFRJ, zato i kazem kakvi su nas politicari vodili i njihove (ne)skrivene agende, dobro smo prosli u prvoj epizodi.Walther wrote:To ti zaboravio da 99% Srba nije zeljelo BIH? A ti bi ukljucio u borbu protiv Srba jel? Slovenije je rijesila sve politicki jer nikad nije bila unutra granica Velike Srbije. Slobodan Milosevic je dozvolio Kucanu odlazak iz YU uz uslov da se ne petljaju o obracun sa ostalim republikama.General War wrote:Naravno, i dan danas dijelis drzavu i vlast... Sta si postigao ovako? Slovenija ...sve rijesila politicki, njima je lako, iz vise razloga.
Samo ti skakućiBodkin wrote:Pun je i meni kurac takvih kao ti generalno. Dakle fino u skokovima. Klikni gore ignore i zaobidji postoveenko 1964 wrote:
Pun je meni kurac paralela od takvih kao što si ti
Nema potrebe likovati zbog ovoga.Matzan wrote:Progressive House wrote:četnici na aparatimaOdbijen prijedlog Tužilaštva BiH, Mahmuljin izlazi na slobodu
i turbobalijice.
Ima mnogo, mnogo više veze nego što ima njegova kuća koju neki ovdje predstavljaju kao da je u najmanju ruku Playboy Mansion Hugh Heffnera.hrasno38 wrote:Kakve veze ovo ima sa memorandumom....Rampage wrote:
Da, to je to:
1. Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju.
2. Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike srpske kojem se sudi u Haaškom tribunalu
3. Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima.
4. Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja.
5. Inzistirati na zatvaranju Haaškog tribunala i na suđenju generalu Ratku Mladiću pred domaćim pravosuđem.
6. Destabilizirati vlade susjednih država, provocirati unutarnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije.
7. Pomagati odcjepljenje Republike Srpske.
8. Inzistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciju srpskih zajednica u državama regije u unitarnu, svesrpsku zajednicu.
9. Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.
Nije.Bodkin wrote:
Ne karikiraš, lupaš gluposti. Ne govorimo o multikomponenti BiH Armije, već o globalnoj percepciji agresije na BiH.Walther wrote:Naravno... Tih 5 (ili mozda 10) Srba je odlucilo rat. Karikiram naravno.Banksy wrote:U tom trenutku, za opstanak BiH, a bogami i muslimana, ključna.Walther wrote:
Tamo negdje 1993 je sekularnost i multikulturalnost bila jako fakin bitna za opstanak muslimana.
Opet lupaš. Priču o ''evropskom Jeruzalemu, bogomoljama u sto metara, multiblabla'' je gradila naša strana. (Mada, nisam sigurna i da smo uopće bili na istoj.)Walther wrote:U vecini Evrope nije mogoce sagraditi dzamiju zbog raznih zabrana a ti bi eto gradio pricu o evroskom Jeruzalimu. Provjeri malo sta su Zapadnjaci pricali/pisali o muslimanima devedesetih. Ono kad su dzamije i gradovi gorjeli na Zapadu se redovno dernecilo. A kad pukne u Parizu ustavi se planet Zemlja.Banksy wrote:Evo, valjam se od šege ...
Prošli smo mi već ovu priču, Fudo, i ne da mi se ponavljati. Naravno da je bila ključna i da se na njoj insistiralo, evropski Jeruzalem, četiri bogomolje u sto metara, odbrana evropskih vrijednosti blabla, a sve ne bi li se dobila podrška i simpatije Zapada i ne bi li se sačuvalo Bosnu cijelom, znaš to k'o i ja. To što je sve bila ubleha i što smo nasankani je druga priča ...
Znaš gdje je šalter za reklamacije.zagortenej wrote:Samo sto ce umjesto europskog Jerusalema biti europska Palestina.Banksy wrote:Evo, valjam se od šege ...

Sve mu'adzedin do mu'adzedina.Sarajmen wrote:
Tesko da je El Mudzahid bio na Stupu, srce.zateznistub wrote: Jedean mali detalj iz istorije:
Jedno vrijeme smo bili na liniji na Stupu Pijačna današnja, odnosno spram TAT-a. Do nas su bili El Mudžahedin jedinice. Bile su i naoružanije i opremljenije od nas.
Kako i zašto?