SimpaticInc wrote:
uzgred jedan od likova na listi ti je bio nosilac liste sda![]()
ops, kuku sta cemo sada
Nije ovo MOJA lista, nego raniji prijedlozi sabrani na jedno mjesto...
SimpaticInc wrote:
ops, kuku sta cemo sada
I medju njima ima ljudi. Nisu nikli gusto kako su sijani... ali ima.SimpaticInc wrote:uzgred jedan od likova na listi ti je bio nosilac liste sda![]()
ops, kuku sta cemo sada
Nije moja SDA nego navodim cinjenice da postoji par pojedinaca i aktivnih tj. bivsih clanova ove stranke koji nesto vrijede! Ko je pismen, to mi je najmanje vazno, bitnija je politicka sposobnost da se izvuce zemlja iz hipokrizije! I oni iz SANU su pismeni ljudi ali su dusi fasisti, sadisti i rasisti dok Sakib iz Gorazda koji je nasao 30000 Eura pored puta i vratio ih vlasnicima u srpskom Uzicu, nema ni zavrsena 4 razreda skole ali je za mene svjetska ljudina iako spava u stageru i radi kao cistac na benzinskoj! Uostalom dzaba ti svi fakulteti ako nisi zavrsio carsijsku/becku skolu da te nemogu farbat i sankat sa svih strana! Nadam se da si shvatio poentu! PozdravKazzablanca wrote:Tvoja SDA , reci ko je barem pismen iz te stranke? Jest efendija Ceric!
"Čestitam Hamdiji Lipovači na izboru, to je mlad, agilan čovjek. Želim mu mnogo uspjeha, znam da je formirao ekipu mladih i sposobnih ljudi. Vjerujem u te ljude i želio bih da Lipovača realizira ono što je obećao u predizbornoj kampanji. Ima podršku mnogih međunarodnih faktora, školovan je u inostranstvu i vidjećemo šta će uraditi. Potrebne su takve promjene, da na funkcije dolaze mladi ljudi, puni energije."St.Germain wrote:(...)
Mnogi od gore navedenih nisu politicari ali imaju istancan smisao za trenutno politicku stvarnost i vjerujem da bi izvukli drzavu iz goFana.
U zadnje vrijeme je poznat sto je vodio onu parlamentarnu komisiju koja je ispitivala slucaj "Drzavnih udarnika", i pred parlament iznio zakljucke da se radi o glupostima...komandant mark wrote:ko vam je ovaj svetozar gligoric?
SimpaticInc wrote:legenda:kub lajkan wrote:Dakle prijedlozi su :
Jasmin Imamović
Bogić Bogićević
Alija Behmen
Svetozar Gligorić
Šahbaz Džihanović
Hamdija Lipovača
Željko Komšić
Beriz Belkić
Azra Hadžiahmetović
Zlatko Lagumdžija
fra Luka Markešić
fra Petar Anđelović
Zdravko Grebo
Mirko Pejanović
Svetlana Broz
Haris Silajdžić
Jovan Divjak
Muhamed Filipović
Atif Dudaković
Mirnes Ajanović
Boris Tihi
Dragan Vikić
Dragoljub Stojanov
Božidar Matić
Ibrahim Spahić
Rusmir Mahmutčehajić
Marko Oršolić
Emir Kabil
Kemo Sokolija
Amir Pašić
Faruk Širbegović
Kemal Malohodžić
Milorad Dodik
Josip Pejaković
Ima li se šta dodati, oduzeti, pomnožiti, podijeliti... ?
bold idiJoti
italic ludjaci
izdvoji ove pa cemo razgovarati
![]()
ops, kuku sta cemo sada